Log in

View Full Version : Mravi ponovo ja?u!

Arthur
27-04-2012, 02:48 AM
http://soundcloud.com/arthurloa/okovani-mix-final

uskoro i spot, samo da nam ga aminuju :)

snimano u Studiju Underground, od strane mog snimatelja Stefana Gaće?e i moje malenkosti, dok sam mix i produkciju radio sam :)

slobodno pljujte, falite, il pitajte :)

Everbeatz
27-04-2012, 11:43 AM
odlicno!

Igor
27-04-2012, 01:01 PM
?emo, ?emooooo!!! :grin:

Arthur
29-04-2012, 12:04 PM
heh ili je do jaja ili kurcu ne valja, čim se niko ne oglašava :) x 3

voomighty
29-04-2012, 01:36 PM
ma meni je ovo spakovano.... da bolje ne moze biti, sa tvoje strane sve u savrshenom, samo je "mlad covek" toliko meni legla kao pesma, da mi je ova ostavila samo utisak tipa ...Super je pesma ali sto je ona prosla bila, pokidala je, samo to... valjda sam ocekivao da svaka sledca bude bolja...

Inace stvarno svaka cast!

Arthur
29-04-2012, 11:18 PM
pa čak je prošla pesma, gledano opus benda, blagi diskurs od žanra, oni su dosta više groovy i reggeastiji po vajbu nego što je Mlad čovek, koji je prilično straight forward rock pesma. Ovo su Mravi kakve ih ja pamtim, po Zulum Voriorsima i srodnim numerama. No, ovo mi je kao nastavak te priče, jako drago, i neizmerno sam srećan što imam priliku da radim bend koji sam voleo i pre nego što sam ih uopšte upoznao lično :)

Braca
30-04-2012, 11:28 AM
Neobicno je jaka ova kontra, razumem nameru da si tako hteo, ali u sklopu cele pesme ne nalazim opravdanje. Jer kad krene krajnja dinamika pesme onda nije dovoljno efektna zbog kontre u prethodnom delu, slusam na kompjuterskim pristojnim zvucnicima ali ni to nije bitno. Moguce je da ne kapiram taj stil!

Arthur
30-04-2012, 07:43 PM
Proveri molim te na jos nekom slusanju, meni nije bas ni bila preterano bitna, nit sam je negde cuo kao problem. A onda uporedi sa virtual insanity od jammiroquaia, pa mi reci jesam li zeznuo

Braca
30-04-2012, 10:07 PM
Arthur moja primedba nije zanatske prirode, nego estetske jer sam i napisao da si mozda tako hteo. Preslusao ja ono sto si mi preporucio, u drugacijem je to kontekstu muzickom, ali u pravu si, u modernijoj varijanti to ima opravdanja. Respect. Preslusao i na skupom hi fi, drugaciji je utisak. I nemoj da nas mucis vise kad je dobro ono sto uradis!!!! Ja ti iskreno zelim da radis skupe projekte jer si to zasluzio, i da bude ono skup zvuk :)

Arthur
01-05-2012, 12:17 AM
Što vas mučim :)

dlukace
01-05-2012, 01:11 AM
Po meni
one chimes maknuti(valjda se tako zovu?)
oko 2 minute onaj feedback panirati lijevo desno radi boljeg efekta
na početku malo jo? namjestiti reverb na snare-u
malo u aran?man dodati neki prijelaz bez toliko elemenata-mo?da u sredinu pjesme pa onda opet dalje udri da malo razbije pjesmu i bude jo? zanimljivija-ovako mi je jednolična...
samo naprijed!

alavuk
02-05-2012, 01:52 PM
leglo itekako :) mislim na okovane ;)