goga
24-04-2012, 03:00 AM
Imam problem sa ovom spravom . Koristim Liquid mix vec dve, tri godine i vise puta sam ga instalirao kada je bilo potrebno bez problema . Sada odjednom nece da zavrsi instalaciju jer kompjuter uopste ne vidi LM ,ima neki problem sa fw konekcijom. Proverio sam nije u pitanju kabal a ni fw kartica na kompjuteru, isto se ponasa i na windows 7 i na hp . Nosio sam kod par takozvanih majstora ali i dalje nista . Menjao sam i unutra chip za fw konekciju jer sam cuo da on hoce da se pokvari ali nista, ili nije to u pitanju ili ovaj majstor to nije znao da uradi kako treba .
Interesuje me dali je neko imao slican problem dali je u pitanju neka glupa sitnica ili bi morao nositi LM u servis .Ako je za popravku koji su sve servisi na raspolaganju ovde kod nas koji to mogu brzo srediti .Znam za Artist i Sky dali ima jos neko ko popravlja studijske sprave.
Interesuje me dali je neko imao slican problem dali je u pitanju neka glupa sitnica ili bi morao nositi LM u servis .Ako je za popravku koji su sve servisi na raspolaganju ovde kod nas koji to mogu brzo srediti .Znam za Artist i Sky dali ima jos neko ko popravlja studijske sprave.