View Full Version : Dilema oko NOVATION-a, IMPULS(61) ILI ReMOTE SL MKII (61)
Vocalist
21-04-2012, 05:44 PM
Pozdrav, dvoumim se izmedju ova dva midi controllera, zanimaju me vasa iskustva sa istim, da li postoji neka posebna razlika (osim cene)?
Vocalist
21-04-2012, 07:27 PM
Ili ipak Akai? Sta na kraju uzeti? Brine me automaping, da li je previse komplikovano ili nije.??
wladymeer
22-04-2012, 06:19 AM
Ono što ja znam to je da Remote SL MKII ima jako kvalitetnu dirku, otprilike najbolju u rangu MIDI kontrolera.
Vocalist
22-04-2012, 06:03 PM
Ono ?to ja znam to je da Remote SL MKII ima jako kvalitetnu dirku, otprilike najbolju u rangu MIDI kontrolera.
Citao sam i ja da koriste Fatar dirke, ali kao sto sam vec rekao, nemam iskustva sa ovim automapingom, pa se malo bojim kako ce sve to ici. A hocu da ako vec dajem toliko novca da uzmem nesto sto ce mi u buduce olaksati posao. Pa ako ima jos neko iskustvo nek javi.
wladymeer
23-04-2012, 08:58 AM
U najgorem slučaju automap ne moraš da koristiš. Ne vidim šta bi moglo da krene pogrešno po pitanju toga. MIDI je MIDI :)
Automap je majka mara... samo ga otvoris, skenira ti plug-ove, selektujesh one za koje hocesh da imash automap kontrolu, on ih "wrap-uje" i napravi automap verzije dll-a i chim otovorish plug, voila! Radi svaki parametar i to je to. Sve preporuke!
Vocalist
24-04-2012, 10:26 PM
Automap je majka mara... samo ga otvoris, skenira ti plug-ove, selektujesh one za koje hocesh da imash automap kontrolu, on ih "wrap-uje" i napravi automap verzije dll-a i chim otovorish plug, voila! Radi svaki parametar i to je to. Sve preporuke!
Odlucio sam se za impuls konacno.. stize za 2 nedelje.. Hvala svima..
Neka je sa srecom! :wink: Javi utiske!
Vocalist
28-04-2012, 11:10 PM
Neka je sa srecom! :wink: Javi utiske!
Stigao je ranije.. (tj. sinoc). Za sad nemam ni jednu zamerku, nadam se da ce tako i ostati. Hvala svima,, i preporucujem.. !! :D (Automap je nesto najbolje..)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.