Log in

View Full Version : Popravljanje uređaja u inozemstvu

Tomislav
18-04-2012, 10:13 PM
Pozdrav foruma?i!

Evo tek sam relativno nedavno sku?io da mi potenciometri na zvučnoj kartici TC Electronic Konnekt 8 ne rade... I to samo ovi na predpojačalima koje skoro nikad ne koristim. Poslao sam upit TC-u i ka?u da je to gre?ka koju će mi popraviti i izvan garancije jer je kao gomila ljudi imala s tim problema i potenciometri su jednostavno neispravni. Sad čekam da mi daju taj neki broj s kojim se mogu javit na servis..

Ono ?to je problem: ka?u da servisa nema u Hrvatskoj. To valjda znači da ću uređaj morati slati negdje van. Hoće mi oni pokriti sve tro?kove? Hoću orati platiti carinu kad se uređaj vrati ili PDV ili ne?to treće??? Ako da, zaboravit ću na besplatan popravak i sam se snaći za potove..

Shot
18-04-2012, 11:09 PM
Nisam siguran, ali mislim da ti je AudioPro zastupnik za TC tako da bi oni mogli/trebali u ovome bit od pomoći! Idi do njih i pitaj koja je procedura. Vjerovatno bi njima trebao predati uređaj, a oni to onda pošalju i preuzmu kad se vrati, a ti platiš poštarinu ili tako nešta. Idi pitaj!

Bockie
19-04-2012, 12:52 AM
Sad sam bio na sajtu TC... Ono je magarac na samrti... Sa 10 megabita protoka sam odustao posle nekih 8 minuta učitavanja...imao sam dva gif~a...

Artist bi trebalo da jeste "ovlašćen" za TC... !

Pošto će procedura da oni to pošalju i nazad trajati tričavih ~ 28 meseci, pitaj tamo u Hr, insistiraj da ti se pomogne u "razumnom" roku i to i kod TC support napomeni da si uzeo od "ovlašćenog", i da si PLATIO nešto što nisi dobio!
Neka oni svi to rešavaju! Imaš sva prava na to!

poz'

Tomislav
19-04-2012, 07:45 PM
Hvala vam! Ispostavilo ste da ste u pravu.

TC mi je dao kontakte AudioPro Artista za koje znam da su i vi?e nego korektni, pa će mi oni to srediti. Zvao sam ih ali im TC ni?ta nije "javio", pa ću im jednostavno odnijeti interface i prepustiti im daljnju komunikaciju.

Hvala na pomoći! :)