View Full Version : Studi One pomoc
npr imam neku midi deonicu koju sam copy paste u nastavku i istu tu deonicu na drugom instrumentu copy paste .. e sad kad hocu da je editujem tj da pomerim ili obrisem neku notu na jednoj od tih deonica on mi svuda brise ili pomera (i u drugom instrumentu) ..
alavuk
17-04-2012, 11:27 PM
covek zasto ne prebacis keysets u cubase i sve ce raditi lepo :)
ma formatirao se davno ,sve instalicije obrisao sad mi muka da skidam jurim ,a i ovi instrumenti me rade sad pa da iskoristim :)
alavuk
18-04-2012, 12:28 AM
mislio sam na ovo :)
Ja bih tako radio pre?ao na Studio One u kompletu ali me jezivo nervira ?to nema olovčicu da crtam waveform, da mogu da ispravim gličeve i to...
Ima metoda da se duboko zumira pa da se taj sempl gde je glič izbri?e, ali meni je to pipavo...
Po nekad neki mljac iz vokala recimo ili grlo kad zakrči, precrtam olovčicom u Cubase-u i nestane, to ne mogu da uradim u S1
izgleda bio bug ,izasao update za novu verziju malopre i radi sad ok ..izasao i studio one free ..ne znam kakav je al neverujem da je nesto losiji od artist verzije koju imam (pazario je samo zato sto ima moneybookers kao opciju za kupovinu) ..fala Alavuk :) ..nisam tu ni zalazio :))
edit< nije bug ,izgleda ima neke veze sa onim duhom u cosku ..kao povezani ..ne pomaze mi ovo tvoje Alavuk ..samo pacman ako se pojavi i pojede ih mozda bude nesto
kad bi neko hteo da izmesa studio, ableton i samplitude pa da napravi idealan soft :P
alavuk
18-04-2012, 07:16 AM
ja imam tu free verziju :) samo kako da ga naucim da ucita vstove ? moze neki help ?
Tranzit
18-04-2012, 08:22 AM
Neces moci da ga naucis, ne cita VST kao ni Artist verzija.
SumAnuT
18-04-2012, 03:37 PM
kad bi neko hteo da izmesa studio, ableton i samplitude pa da napravi idealan soft :P
Imas dve opcije za kopiranje, jedna je na ctrl a druga na alt ... jedna od njih kopira ih i sta god radis jednom radi i drugom, a druga samo kopira nezavisne delove, mada imas i u padajucem meniju kad kliknes na te delove da razbijes "grupu".
edit: komanda se zove separate shared copies.
Eomsy
18-04-2012, 06:30 PM
npr imam neku midi deonicu koju sam copy paste u nastavku i istu tu deonicu na drugom instrumentu copy paste .. e sad kad hocu da je editujem tj da pomerim ili obrisem neku notu na jednoj od tih deonica on mi svuda brise ili pomera (i u drugom instrumentu) ..
Kada kopira? tu midi dionicu u drugu traku (instrument), onda lijepo stisni "G" na toj dionici i dobio si "zasebni" midi clip na tom instr. kojeg mo?e? bez bojazni editirati .... To se de?avalo i meni ...
hvala Ljudi !! Verovatno na alt kopira nezavisne delove posto sam ja po navici vukao sa ctrl
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.