View Full Version : M-audio 1010 problem
JOCABETOVEN
16-04-2012, 07:40 PM
Problem sa muzickom karticom m audio 1010 rek verzija,kada snimam u cubase 5 u pocetku radi dobro snima bez latencije ali posle izvesnog vremena pocinje da kasni ton javlja se latencija molim vas pomozite mi sta da radim
Bockie
16-04-2012, 08:39 PM
Prebacio sam ovo pitanje kao novi thread.
----------------------------------------
Da li se vrednost latencije menja u Cubase, da tako kažem - fizički? Da li Cubase registruje tu latenciju u brojkama (kad podigneš control panel drivera) ili sve stoji isto a latencija "napreduje"...?
Bockie
17-04-2012, 12:06 AM
Čika Joco, nemoj da troluješ (http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29)po forumu, molim te! Dobrodošao si, srdačno, ali ovo nije štala, pokušavamo da smo ozbiljni ovde... ...polako, postavio si pitanje, čekaj malo...niko nije tvoj sluga...
Postavio sam ti posebnu temu, da skrenem veću pažnju na tvoj problem, u cilju u veće pomoći, postavio sam ti i pitanje, pa ne odgovaraš...:confused:
Evo opet te pitam, da bih i ja i drugi možda mogli da pomognemo:
Da li se vrednost latencije menja u Cubase, da tako kažem - fizički? Da li Cubase registruje tu latenciju u brojkama (kad podigneš control panel drivera) ili sve stoji isto a latencija "napreduje"...?
JOCABETOVEN
17-04-2012, 12:30 PM
Sve stoji isto a latencija "napreduje. Ali kada restarujem racunar sve radi normalno NEMA LATENCIJE i opet posle malo duzeg rada opet se javlja latencija
nikolaivanic
17-04-2012, 12:58 PM
Sve stoji isto a latencija "napreduje. Ali kada restarujem racunar sve radi normalno NEMA LATENCIJE i opet posle malo duzeg rada opet se javlja latencija
Na koju latenciju mislis? Na VST instrumentima ili nasnimavanju?
Kada nasnimavas, monitorises sa njenog mixera, pustis kanal koji snima direktno u mix ili na izlaz za dodavanje efekata.. nema nikakve latencije, ide direktno.
za vst podesis u programu
JOCABETOVEN
17-04-2012, 01:39 PM
Na VST instrumentima imam latenciju ali tek posle malo duzeg rada u pocetku sve radi ok.ali posle duzeg nasnimavanja javja se latencija.A kada restartujem racunar opet sve radi super nema nikakve latencije. Neznam da nije problem u drajveru nedavno sam skinuo najnoviji sa sajta M AUDIO za windows xp sp2
nikolaivanic
17-04-2012, 02:11 PM
Na VST instrumentima imam latenciju ali tek posle malo duzeg rada u pocetku sve radi ok.ali posle duzeg nasnimavanja javja se latencija.A kada restartujem racunar opet sve radi super nema nikakve latencije. Neznam da nije problem u drajveru nedavno sam skinuo najnoviji sa sajta M AUDIO za windows xp sp2
Probaj da izbrises drajver i stavis stari sa diska..
ne bi trebalo da pravi sranja, imam istu na sp2.
moguce da ti program nije dobro instaliran-ne legne dobro. deinstaliraj njega pa ponovo instaliraj
JOCABETOVEN
18-04-2012, 04:08 PM
Probao sam i to cak sam ucitao sistem ponovo i opet se dogadja isto u pocetku radi bez greske super posle izvesnog vremena javalja se latencija i opet kada restartujem racunar sve radi super. Neznam u cemu je problem
Mozda je resenje da prebacis folder midi port enabler u jedan folder navise......ako mislis na kasnjenje preko USBa dok sviras (verujem da je taj problem)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.