View Full Version : Toprek dubstep pochujte!!!
cubaselover
14-04-2012, 04:05 PM
www.soundcloud.com/toprekmusic
www.facebook.com/toprekmusic
www.twitter.com/toprekmusic
www.reverbnation.com/toprekmusic
www.youtube.com/user/toprekmusic
Mrgud
31-07-2012, 08:50 AM
Ne preferiram ovaj pravac ali zvuk je bas dobar,odma se vidi kvalitet!
Svaka cast!:)
nije moj fazon ali mi produkcija zvuchi pet puta bolje nego skrilexova
ono shto moram da primetim jeste da ovaj ratio preslushavanja:komentara uglavnom znachi da je komentarisanje kupljeno na jednom od "onih" sajtova... ima li neko uvid u situaciju? :)
Anthony
31-07-2012, 10:56 AM
ugodno sam iznena?en :) te?ko se prepoznaje neka orginalnost,ali produkcija kao takva je bolesna!
Mrgud
08-08-2012, 01:15 AM
nije moj fazon ali mi produkcija zvuchi pet puta bolje nego skrilexova
ono shto moram da primetim jeste da ovaj ratio preslushavanja:komentara uglavnom znachi da je komentarisanje kupljeno na jednom od "onih" sajtova... ima li neko uvid u situaciju? :)
ja se stvarno ne razumijem mozda dovoljno ali zar komenti i preslusavanje mogu na drugi nacin da se dobiju,prvi put cujem za ovo?
http://www.soundcloudplaysincreaser.co.uk/ ovo je jedan od javnih "servisa". ima ih gomila nezvanichnih
Mrgud
09-08-2012, 10:11 AM
e svasta li ima:)
DaBear
09-08-2012, 10:19 AM
sto se tice produkcije - sve je tu , zvuchi "ko pravi" , samo nema hooks - nema rap / vokal ili neka melodija (kao sto sve dobre dubstep pesme / produkcije imaju). I dalje je pesma / hook najvaznija a pakovanje je sekundarno !!
Cak i Skrillex ima hooks / refren..ovde nisam primetio.
Zvukovi su 100% mega itd..ali nema "substance" !!
Sto se tice Soundcloud play service !! E svasta ima !!!! (stone znaci da je momak platio - ima dovoljno ljudi / klinaca koji to vole)
Ali nema kraja uzimanju para za "lajkove" !!!!:shock::confused::confused::banghead:
disco violence
09-08-2012, 02:37 PM
Lepo zvuči,masno,svaka čast.Ja nisam ljubitelj striktno jednog pravca,ja bi to malo zamešao sa svim i svačim da vidim šta bi moglo da ispadne,mada i ovako je dobro.
Ngino
09-08-2012, 05:22 PM
Ave Cezare!
Djes ti dosad cova? :))
Ovo je vrh brate! VRH!
Covjek se ocigledno vise lozi na pravi UK dubstep nego na Skrillexa!
Bez sladunjavih vokala i sr***!
Ruff rugged n raw!
Bravo covjece jos jednom!
DaBear
11-08-2012, 08:03 AM
Ave Cezare!
Djes ti dosad cova? :))
Ovo je vrh brate! VRH!
Covjek se ocigledno vise lozi na pravi UK dubstep nego na Skrillexa!
Bez sladunjavih vokala i sr***!
Ruff rugged n raw!
Bravo covjece jos jednom!
Pravi UK dubstep ne zvuci ovako !
Ovo je 100% Skrillex - MINUS vokali i hooks!
Anthony
11-08-2012, 08:47 PM
Pravi UK dubstep ne zvuci ovako !
Ovo je 100% Skrillex - MINUS vokali i hooks!
ilitiga neki postdubstep/brostep/kakogod... :D
čemu do izmisljanje pod?anrova za svakog izvođača? jel se ne bi to trebalo zvati originalnost a ne ?anr? Inače dobra glazba i produkcija, al da.. fali malo taj neki hook i nesto da ostane u uhu
cubaselover
02-10-2012, 09:40 PM
www.cloudkillers.com po principu ti das 1 koment dobijes 1 koment... trebalo mi je dosta vermena da sve to sredim + za navlachenje novih korisnika extra poeni
cubaselover
02-10-2012, 09:42 PM
trudim se da bude hook-a, chekam jednu vokalistkinju ako imate dobrog mc-ja ili vokalistu ili pevachicu, neka pise na: thebosshimself (at) gmail (dot) com
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.