Log in

View Full Version : Pitanje za vlasnike Cubasea 6

psionic
13-04-2012, 12:47 PM
Zanima me da li bi bilo moguce bez problema koristiti i apdejtovati verziju Cubasea, koju bi neko doneo iz USA ? Znam da nekad postoje regionalni problemi, pa me zanima, da li ovde ima ljudi sa slicnim iskustvom - dakle da im je neko doneo Cubase iz USA i da su mogli bez problema da ga koriste / apdejtuju ?

Moritz
13-04-2012, 12:52 PM
Jedina je razlika sto taj iz USA radi na 110 Volti :)

Ne bi smelo da ima bilo kakvih problema. Nema veze odakle si i odakle je verzija koju si kupio (on line ili druga drzava) sve dok je legalno. Za regionalme probleme cujem prvi put

DADDY Z
13-04-2012, 01:30 PM
mislim da to gde je kupljeno nema nikakve veze

psionic
14-04-2012, 05:11 PM
mislim da to gde je kupljeno nema nikakve veze

Ma imao sam ranije neko lose iskustvo sa nekom video igrom koju sam kupio nekom klincu... Bez obzira sto je imala serijski broj i sve regularno, nije htela da se pokrene - kao - nije za ovaj region. O android telefonu da ne pricam - nista nece da skine sa marketa sto nije za nas region. Malo me je to zabrinulo - pa rekoh da pitam da li je neko izveo konkretnu akciju placanja u dolarima i ustede u kursu :)

DADDY Z
14-04-2012, 06:05 PM
Ajd možda igrice i dvd...ali i ovo za android prvi put čujem...

psionic
15-04-2012, 12:09 AM
Ajd mo?da igrice i dvd...ali i ovo za android prvi put čujem...

Nisam mogao da skinem fkin google maps update, dok nisu izbacili podrsku za nasu zemlju. Gomile aplikacija koje skinem sa neta u apk formatu (a ne sa marketa), jednostavno ne mogu da se apdejtuju i kaze not for your region ?! na marketu ima gomila toga, samo sto kada ukucas search jednostavno ne izbaci rezultat jer nije moguce skinuti u nasoj zemlji. Evo na primer pokusaj da trazis na marketu igricu Pew Pew 2. Kod mene ne radi, a imam je jer sam je skinuo u krakovanom obliku

kokerac
22-04-2012, 09:06 PM
Krajem 2011-te sam kupio Cubase 6 (UK) i nadogradio normalno na zvanicnom sajtu sa update-om koji je izasao u medjuvremenu. Sada je aktuelna verzija 6.5 ali nju mogu besplatno da nadograde oni koji su registrovali/kupili svoju 6-cu posle 1.januara (vidi zvanicni sajt). U svakom slucaju ne bi trebao da imas problema.

jerryrain
23-04-2012, 09:36 AM
Koristim bez problema 6.5 koji je kupljen u USA i postom poslat ovde. Ne vidim razlog sto bi uopste i bilo drugacije..

DaBear
23-04-2012, 09:54 AM
Aplikacije a pogotovu DVDs su podeljeni na regione...da bi bar malo kontrolisali taj market.
Kod muzickog software-a (koji je jako mali market) to ne vazi !! Sve radi !