Log in

View Full Version : Bye - ASSiGN

psionic
04-04-2012, 06:48 AM
Znam da se ovaj forum ne bavi piraterijom, ali ovo moram da podelim sa vama: umalo me nije slog strefio, kada sam na svom omiljenom torrent sajtu ugledao ovu poruku... Izgleda da se poslednja grupa koja se bavila razbijanjem pro-audio softvera, lagano povlaci u penziju... Grupa je pocela sa vrlo traljavim krekovima, koje su svi zaobilazili, da bi se na kraju su se pretvorili u hiper-produkciju, koja je hakovala kako 32 tako i 64 bitne verzije velikog broja dobrih komada softvera kao sto su Native Instruments, pa cak i Waves plaginovi. U poslednje vreme su se preorjentisali i na Mac platformu i dosta toga su poizbacivali na radost Mac korisnika. Medjutim - resili su izgleda, sudeci po toj poruci - da se povuku...

E sad mozemo da pocnemo da pravimo muziku - kako je neko prokomentarisao na doticnom torrent forumu :rotfl:

Khan
04-04-2012, 07:27 AM
Kako stvari stoje u nasim krajevima sa platom i radnim uslovima, ne bi cudilo da i citulja u politici osvane... ili neki manji spomenik...

awacs
04-04-2012, 10:54 AM
Vala to bi baš ličilo na nas. Pare za softver ne dam, al' ne pitam pošto čitulja i spomenik :wink:

Pozdrav,

Vasa

Mika Technika
04-04-2012, 01:11 PM
i to u trenutku kada su se bas zaukali i postali najbolji, steta.