PDA

View Full Version : Pitanje vezano za bubanj

Wave
02-04-2012, 12:48 AM
Pratim ovaj forum odavno moze se dosta toga nauciti samo mi je malo tesko da kuckam :)
Dal neko zna ko je radio Danijelu (mozda bas neko sa foruma)zadnji cd i koji ovo moze biti bubanj koji je koristen?
Volim ovaj neutral sound na njemu pa me interesuje a cini mi se da nije nista od VST plugova,pozdrav

http://www.youtube.com/watch?v=GDpBjgkLI-Q

Bockie
02-04-2012, 07:47 PM
Vidim da se kiseli tema...

Pa, nije ovo ništa revolucionarno. Ako nisu već sa nekog korga, onda je ovo neki Battery ili slično... ...meni je tu veća enigma ciljna grupa, i ko uopšte ovo može da posluša više od 15 sec... ...ali to sam samo ja....

poz'

tajsam
02-04-2012, 07:49 PM
Pratim ovaj forum odavno moze se dosta toga nauciti samo mi je malo tesko da kuckam :)
Dal neko zna ko je radio Danijelu (mozda bas neko sa foruma)zadnji cd i koji ovo moze biti bubanj koji je koristen?
Volim ovaj neutral sound na njemu pa me interesuje a cini mi se da nije nista od VST plugova,pozdrav

http://www.youtube.com/watch?v=GDpBjgkLI-Q

dobre sise ima ova u spotu hebote

Bockie
02-04-2012, 09:27 PM
Pa ti si baš uporan Tajsame...:hm, hm:

Zašto ovo radiš?!

Jel ti nije dosta bilo upozorenje i poziv da se uozbiljiš...!?

Imaš druže razne te forume za sise, blejanje, fejsbuke i ostala klinačka govna, zašto skrnaviš ovako, ako već ne znaš (pre nećeš) da pripomogneš ili kažeš neku korisnu...?!

U čemu je fora, stvarno pitam?!

Molim kolege da obrišu ovo sranje, i moje i gosn' Tajsama...

Wave
03-04-2012, 12:03 AM
Vidim da se kiseli tema...

Pa, nije ovo ni?ta revolucionarno. Ako nisu već sa nekog korga, onda je ovo neki Battery ili slično... ...meni je tu veća enigma ciljna grupa, i ko uop?te ovo mo?e da poslu?a vi?e od 15 sec... ...ali to sam samo ja....

poz'
Slazem se sa tobom,ja nisam htio da komentarisem ni pjesmu niti aranzman ali svako ima svoju publiku i od nje zivi,mene je samo interesovao bubanj nista vise,moze li biti da je ocean way jer jedino njega nemam? Pozz

Bockie
03-04-2012, 12:14 AM
Slazem se sa tobom,ja nisam htio da komentarisem ni pjesmu niti aranzman ali svako ima svoju publiku i od nje zivi,mene je samo interesovao bubanj nista vise,moze li biti da je ocean way jer jedino njega nemam? Pozz

Kažem, mislim da ovo nije ništa spektakularno, dosta je lagan aranžman, nema gužve i bubanj lako "prolazi"... Ovakav "dobar" bubanj imaš recimo sa najlošijim kompletom bubnja na bilo kom Ketronu, npr...!

Meni liči na neki komplet iz Battery, pa malo "podebljan" i to je to... Treba naći ko je radio, sigurno ga "stalno" koristi...:wink: