Log in

View Full Version : Beč-sta obici, gde ici za polovnu stud opremu

Nemania
01-04-2012, 09:51 PM
Uskoro, tj sledece nedelje trebalo bi da odem na 3 dana do Bech-a..idemo devojka i ja preko neke agencije (sto se meni inace ne svidja, vise sam bio za slobodnu reziju, medjutim problem je smestaj)..
Nego, sta sam hteo...dok ona bude obilazila muzieje i sl...ja sam cuo za jedno mesto i hteo bih da skoknem tamo, medjutim ne znam ni kako se zove ni gde je..:D Rekose mi da je to kao neki buvljak ili sta vec u nekom bezirk (http://www.google.rs/search?hl=sr&sa=X&ei=wLx4T7aSEobrObjukeMN&ved=0CBgQvwUoAQ&q=wien+5+bezirk&spell=1&biw=1920&bih=910)-u, na kome ima stvari od igle do lokomotive..
Skoknuo bih konkretno zbog neke muz opreme..Za ovo mi rekao jedan covek od koga sam na buvljaku kupio dbx compresor za 30e, behringer reverb za 20e, i tascam dat za 35 (bio je 3U pa je zbog toga trazio malo vise para, ne zbog marke, covek nije imao pojma sta prodaje) i sve kao novo..
Rekao mi da on svu tu robu uzima na "djuture" i da je tamo kupio, ali ne mogu da se setim imena.. Da li neko zna gde je tacno taj "buvljak" i kako se zove?