View Full Version : ehh kad bi ovde imao svako svoju pravu sliku avatar.
branoy
22-03-2012, 12:20 PM
sam naslov sve kaze. bio bi ozbiljan forum za 100posto odmah. zamislim ono kad udjes kao da si na nekom profi sajtu gde moras imati svoju sliku i zna se ko je ko. jer ovo i jeste pro-sajt a sve google avatari. imena mnogim koji tek dodju nista ne govore a i mnogim koji su ovde nemaju pojma ko je ko, kaze pisao sam sa nekom slicicom ne znam kako izgleda covek. msm lepo je kad pricas s covekom u oci , dok vec telefonom ... kontate.. danas ono ustao i tako udjem po ko zna koji puta ovde i samo to pomislim kako bi bilo lepo. delovao bi mi stvarno forum PRO! odmah. isticao bi se od drugih. jer ne vidim ozbiljan forum zasto kriti mozda svoje slike il ko zna iz kog razloga.. imena se pamte naravno al slika je slika.
pola nas i onako ne zna ni sta vi radite ni kome radite ni mnogo drugih stvari, al kad vidis sliku znas s kim si pisao, mozda prodjem kraj vas u stvarnom zivotu il milion opcija a ne znam ko ste a pisali hiljadu puta. secam se sad da je bila tema vase slike tako nseto, evo sad se seti, al ko ce traziti to svaki cas da znas ko je ko. avatar je avatar i slika ti je odmah pred ocima, msm eto na fejsu isti fazon, bar mozes odmah na dva klik do profil slike da vidis pravu ako nije avatar vec orginal.
msm stvarno bih volio kad bi svako imao svoju pravu sliku na avataru,. al jedno su zelje
disco violence
22-03-2012, 01:07 PM
Ali ja sam stvarno kerina od coveka.Pozdrav.
Dragan Đurić, na slici levo.
Jan Magdevski, karikatura na slici levo je karikatura mog lika koji je nacrtao moj prijatelj umetnik :) A i stavio sam dodatni info u potpisu
Arthur
22-03-2012, 02:02 PM
Marko Jovanović, takođe na slici levo.
Julian Assange, vlasnik Vikiliksa..... traze me pa sam sliku sakrio
DaBear
22-03-2012, 03:26 PM
Nisam bas najbolje ispao ovde...
awacs
22-03-2012, 04:52 PM
sve google avatari.
Nije sa Gugla nego iz vugla.
Pozdrav,
Vasa
vasko
22-03-2012, 05:44 PM
a evo i mene
alavuk
22-03-2012, 06:05 PM
zanimljive teme
http://rumski.com/forum/showthread.php?t=16687
http://rumski.com/forum/showthread.php?t=19355
spartakus
22-03-2012, 06:14 PM
u pravu je covek,tako bi bilo najbolje.ja verujem da sam barem 20 likova sreo na rejvovima(sirom srbije)...okacicu svoju sliku sa muzikom...
Ngino
22-03-2012, 06:54 PM
Angel Božić , drago mi je, slika lijevo doduse maskiran! :)
http://slikaiprilika.bandcamp.com/
Ali ja sam stvarno kerina od coveka.Pozdrav.
:rotfl: carski!:rotfl:
Da, ponekad bi covek pozeleo i da pribegne pedagoskom nasilju na ovakvim forumima, no moracemo sacekati razvoj 17G tehnologije za to, pa da si preko MIDI DAW kontrolera pustamo elektro-shokove i brown noise.
Tiki the Boyler
25-03-2012, 05:50 PM
Moja malenkost takođe na sliKi! :)
A ionako me svi bolje znaju po nadimku nego po imenu! :D
branoy
25-03-2012, 06:21 PM
tiki znam te ja, dok si radio u artistu kupio sam kartu presonus firpeod tek kad su dosle tu, gore si bio,,. kasnije uzeo korg d32xd. secas se, tebe znam.,
disco violence
25-03-2012, 06:42 PM
Jes da okacim sliku na forum pa da me banuju sto plasim clanove istog.Nisam lud.
branoy
25-03-2012, 06:47 PM
nisi valjda tolko ruzan hahahahahhahahahahahah ?? de ne zezaj :D ovd se ne trazi estetika, napisao sam zasto bi bilo mnogoooo fino za nase prave slike na avataru. al samo face zoom, noge i ruke mi ne znace puno na malom avataru msm onda se ne vidi vasa glava a to mi je najbitnije heheh
Reinhardt
25-03-2012, 09:15 PM
Django Reinhardt, na slici lijevo.
disco violence
26-03-2012, 07:17 AM
nisi valjda tolko ruzan hahahahahhahahahahahah ?? de ne zezaj :D ovd se ne trazi estetika, napisao sam zasto bi bilo mnogoooo fino za nase prave slike na avataru. al samo face zoom, noge i ruke mi ne znace puno na malom avataru msm onda se ne vidi vasa glava a to mi je najbitnije heheh
Onda apelujem da se povećaju dimenzije avatara,jer je ovaj postojeći mali za moju glavu :cry:
wladymeer
26-03-2012, 11:01 PM
Zbilja, mogli bi avatari da se uvećaju, prošlo je vreme dialupova ;)
BTW, takodje na slici levo ;)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.