Matya
15-03-2012, 12:47 AM
Ljudi imam nenormalne probleme sa ova dva bundle-a.
Koristim sve vreme Cubase 4 i Waves v7 i sve je radilo nekih godinu dana najnormalnije, tu i tamo neki plug je znao da zabode, ali u principu ok.
Od kako sam probao da ubacim v8 nastalo je ludilo, nekad rade plugovi, nekad ne, neki uvek zabadaju neki ne, ssl4000 pokrene 4 kanala onda na petom nema GUI-a novog plug-ina ili zabode skroz projekat, na nekim starim projektima nece da povuce podesavanja Plugina, a plugin pokrene.
E sad da kazem sta sam do sada sve probao da bih resio situaciju.
V7 sam regularno do svih detalja uninstalirao i obrisao vrednosti u Registry-u.
V8 takodje pa probao da vratim na V7 i opet ista stvar.
Uradio update grafike.
Uradio Shell2Vst da pojedinacno nezavisno od Waveshell-ova dobijem pojedinacne plugin-ove kombinovao V7, V8 i SSL4000 kolekcije i tako poterao najvise moguce plugova sa tom varijantom i naravno sve bundle-ove pojedinacno nezavisno instalirao sa Shell2Vst ali opet imam tonu problema...
Ima li ko ideju, naravno sve su "narodne" verzije u pitanju...
Ni jedna druga firma koju imam od plugova mi ne pravi nikakav problem...
Probao i Cubase 5 ista stvar...
Koristim sve vreme Cubase 4 i Waves v7 i sve je radilo nekih godinu dana najnormalnije, tu i tamo neki plug je znao da zabode, ali u principu ok.
Od kako sam probao da ubacim v8 nastalo je ludilo, nekad rade plugovi, nekad ne, neki uvek zabadaju neki ne, ssl4000 pokrene 4 kanala onda na petom nema GUI-a novog plug-ina ili zabode skroz projekat, na nekim starim projektima nece da povuce podesavanja Plugina, a plugin pokrene.
E sad da kazem sta sam do sada sve probao da bih resio situaciju.
V7 sam regularno do svih detalja uninstalirao i obrisao vrednosti u Registry-u.
V8 takodje pa probao da vratim na V7 i opet ista stvar.
Uradio update grafike.
Uradio Shell2Vst da pojedinacno nezavisno od Waveshell-ova dobijem pojedinacne plugin-ove kombinovao V7, V8 i SSL4000 kolekcije i tako poterao najvise moguce plugova sa tom varijantom i naravno sve bundle-ove pojedinacno nezavisno instalirao sa Shell2Vst ali opet imam tonu problema...
Ima li ko ideju, naravno sve su "narodne" verzije u pitanju...
Ni jedna druga firma koju imam od plugova mi ne pravi nikakav problem...
Probao i Cubase 5 ista stvar...