PDA

View Full Version : Na?a pesmica za eurosong

alek019
11-03-2012, 09:17 AM
Odslušah juče pesmicu i bar na prvo slušanje mi se zaista dopala, lepo ukomponovana, doduše malo mi liči na jedan stari hitić (malo možda i "zaboravljen"), nije baš u ton preslikan, ima malo varijacija tamo,ovamo, ritmička podloga drugačija ali bar meni ispade to lepo (i taj stari hit sam voleo slušati i pevušiti), naravno ima tu i novih momenata.Mislim da će se ljudima dopasti, bar se meni dopada. Valjda može da prodje.Neka je sa srećom.

Haxli
11-03-2012, 09:31 AM
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=40839

alek019
11-03-2012, 09:40 AM
Hvala, nisam obratio pažnju da neko već nešto napisa na ovu temu. Pored "zaboravljene" stare temice ono parčence bar koje se pominje kao irsko tamo, meni ipak više zazvučalo kao parčence pesničke "slobode" ("freedom" od djordjeta).

alek019
12-03-2012, 09:00 AM
Hmmm, ipak bih da nešto dodam ovde a ne u onom drugom threadu. Šta da se radi,mi od svojih karakteristika da pobegnemo pa makar i na kratko jednostavno nikada nećemo naučiti. Džaba ono "samo sloga..." kad mi to nikako da prihvatimo jer imamo mali milion "opravdanih" razloga...

Ova pesmica je više nego dovoljno dobra da se iza nje stane pa makar i u vidu odlaganja kriticizma na odredjeno vreme, bar da nam i to ne zasmeta.

Ovako...
Da se sada kuka na nedostatak mehanizma izbora izmedju više alternativa jednostavno je malo ...pa i to imamo od davnina (kasno Marko na K.... s...)

Bez obzira (moje skromno mišljenje) pesmica OK, proćiće OK..(melodijice lepe, celofan kvalitetan, upakovao bez greške...) i ako se objektivno pogleda ipak je kritika (koja se očekivala)
malo tanka i sve tanja, što samo po sebi govori da se može reći "operacija uspela, pacijent m...rda".

Benefiti koje će gospodin Ž. imati od ovog "posla" će biti zasluženi, svidjalo se to nekome ili ne. Pošteno odradjeno...

Alternativu nemamo, niko je nije ni ponudio (doduše niko je nije ni tražio,čitaj platio, jer je izgleda samo to bitno).