Log in

View Full Version : Evo nesto novo, vase iskreno misljenje...

ACOLIUS
10-03-2012, 11:23 PM
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/GeccQSJtfFo" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>8-)

Arthur
11-03-2012, 03:17 AM
zar se bend ne zove Aetar? A recenziju pišem čim se dokopam nekih zvučnika. Što me podseti, jel postoji negde free download ovog singla da ga čujem u studiju?

Bockie
11-03-2012, 09:01 AM
Odlična pesma!

:thumbsup:

Najveća i praktično jedina zamerka, za moj ukus, je bubanj! Tanak je, neubedljiv,neve?to nasnimavani (dodavani) ritmički dodaci unizio je dinamiku i atmosferu cele pesme... Olak?avaljuća okolnost je ?to skoro niko na ovim prostorima nije u većoj meri izbacio čestit bubanj,produkcijski, osim u pop produkciji u par slučajeva.

Mislim da je trebalo pa?ljivo poraditi na elektronskoj matrici koja bi pratila mnogo čvr?ći, uverljiviji, u?minkano-gara?ni sound, da se tako izrazim...:wink:

Eto, iskreno, ali pesma mi se dopada, melodično je, ulazi u uvo, dobra produkcija pratecih, dobre gitare, editing odličan, sve ok... ...ali bubanj... ...trt Milojka...:closedey:

Pozdrav!

ACOLIUS
11-03-2012, 09:47 AM
Hvala ljudi, bend je Etar jer ono Ae je pravilo konfuziju ljudima u glavi <nepotrebno precrtaj=""> pa je izbaceno,da taj bubanj, nazalost instrument je bio toliko krsan :banghead: da zvuci svemirski kakav je bio...

Sintevi u refrenu su dosli posle mixa kao i novi clan u bendu pa je jadan bubanj tu skoro nestao iz slike...

evo ga link ka mp3 -http://www.etarband.com/

I jos jednom hvala na komentarima samo navalite koliko god da je crno ili belo:D</nepotrebno>

DaBear
11-03-2012, 11:02 AM
Matrica je dobra, lepo zamisljeno,ima dobrih delova, dobro odsvirano, zvuci ok, itd..

Prva zamerka - bubanj je mnogo bizzi...taj kvazi funky groove ne radi sa rock svirkom...pogotovo disco open hi hat ! bubanj je takodje mnogo tanak. Ja bi svirao redje i cvrsce..

moja GLAVNA zamerka je na jako slabu liniju pevanja i jos slabiji refren. Refren nema onu energiju (koju treba da ima) ,,nema hook, koji se pamti !
A i tekst: "ja mogu daa ti.....sveee objasniiim."
- TEKST Neubedljiv a jos neubedljivija refren / hook linija!!

Na ovakvu matricu moze da se napravi mnogo mnogo bolje pevanje (mislim melodija..)
Inace, odlican pokusaj, blizu je ali treba jos rada na produkciji / somgwriting-u!:)

Surfer
11-03-2012, 03:09 PM
Ovo je odlično. :)

Melodija mi je odlična, groove je super, seksi glas , mladalački i poletno i ono najbitnije: ima atmosferu.

I za moj ukus bi moglo žešće, sa težim zvukom bubnja...

Ali i ovako mi je super. :)

Mogli
12-03-2012, 12:00 PM
Odlican spot, a muzika jos bolja. Hvala Bogu da neko ostavlja bubnjeve ovako prirodne, bez one ludacke kompresije.

disco violence
12-03-2012, 06:02 PM
Pesma je pravo osvezenje,ne bi ja tu nista diro,ni zesce ni manje zestoko,po meni je prava mera.

branoy
12-03-2012, 07:09 PM
uuu meni se svidja , nemam zamerki, drum mi je ok sto kaze mogli ne pojeden kompresijom, cist je flat, super svirka!! najveca fora bas siii - uuuuuuu , slatko peva devojka, a vi ste slatko odsvirali. (na fejs je kacim odmah)!!poz
xD :)

darkstar
13-03-2012, 04:16 PM
Au, do jaja. Remind me of Guano Apes. Rokanje !!

Odlicno! Super, mrak, bravo.

spidermusic
13-03-2012, 05:40 PM
Svidja mi se. Zanimljivo uradjeno. Volim mesavinu analogije i elektronike. Cini mi se da su elektronski delovi malo preglasni, a i nesto mi ne stima na relaciji noga bas. No, sve je to lepo upakovano, a i svaki naredni snimak ce biti sve bolji. Samo napred!

kVu
20-03-2012, 02:29 PM
napisah ti na soundcloudu sve... uglavnom, slazem se sa svima sto se tice zamerki, ali super za pocetak..

noonchaka
05-06-2012, 03:19 PM
ma sjajno...veliki plus sto je na maternjem jeziku...pozz :)