View Full Version : Promocija radova
grada27
08-03-2012, 12:43 PM
Ja bih nesto predlozio, a tice se rubrike promocije radova. Posto malo ljudi ostavlja neki koment, a slusanja ima dosta, da li je moguce ubaciti nesto kao lajk ono svidja mi se ,ne svidja mi se. Mislim da bi to autorima mnogo znacilo, a i sama kritika nekog koji komentarise bi tako dobila na znacaju, ustvari bila podrzana ili osporena. Samim tim autor bi znao, imao potvrdu, koliko je neka kritika relevantna. Mnogo mogucnosti pruza tako nesto, na primer, sloziti listu sa najvise lajkova, ma svasta nesto. Mislim da bi ljudima to bio veliki postrek za dalji rad, a i samo prestavljanje na forumu dobilo na znacaju.
pozz
Grada
vakatt
08-03-2012, 02:24 PM
Pa mislim da je isti princip dugmence "Hvala". Jeste da je malo nezgodan naziv za ovo sto ti predlazes, ali poenta je ista ? .. :)
grada27
08-03-2012, 03:58 PM
Pa nije bas, ako to dugmence "hvala" koristimo kao "svidja mi se", kako cemo znati koliko je bilo sa "ne svidja mi se", jer svi koji cuju, a ne svidja im se pesma iz bilo kog razloga, retko ko to i napise,jednostavno ne zeli da komentarise,ali bilo bi super da moze negde da klikne pa da se tacno vidi koliko je bilo sa "svidja mi se" i sa "ne svidja mi se",sto je i poenta mog predloga
pozz
Grada
AudioStorm
08-03-2012, 05:19 PM
Ustvari,tvoja poenta je da imamo like/dislike opciju,kao na YT.Em aj rajt? ;)
awacs
08-03-2012, 05:23 PM
Ustvari,tvoja poenta je da imamo like/dislike opciju,kao na YT.Em aj rajt? ;-)
Da. Doduše, i sad već svako može da napravi "poll" u okviru teme sa promocijom svog rada, mada to nije baš najelegantniji način.
Pozdrav,
Vasa
Bockie
09-03-2012, 12:51 PM
Meni se ne dopada ideja.
Ljudi će kliktati polu-mahinalno, na prvu loptu, i neće puno pažnje posvećvati komentarisanju.
Ovako je definitivno bolje za autora da mu makar dvoje-troje ljudi ostavi čestit komentar, nego da ima 155 lajkova i pomisli da je dobar...:D
Druga loša stvar je što će ličati na Fb jer... ...pa nema dalje, de ćeš grđe od same te činjenice...:D
Drugo, to "hvala" nije samo puko hvala, već je odličan forumski alat. Naime, ako ste primetili, svakome u "statistics" (na profilu) može da se pogleda kome je zahvalio na čemu i za čega mu je kad zahvaljeno. Lak i dislajk bi bili samo larpurlartizam...
Dakle ja snažno "dislajkujem" ovaj predlog! :wink:
Haxli
09-03-2012, 01:54 PM
Druga lo?a stvar je ?to će ličati na Fb jer...pa nema dalje, de će? grđe od same te činjenice...:D
Ovo je za potpis! :)
Niko nije rekao da svako to mora da uradi, vec da moze poll-i da se napravi ;)
grada27
09-03-2012, 05:06 PM
Odlicno,nisam uzeo bas sve cinjenice u razmatranje sta je dobro i sta je lose u ovom predlogu,ali sada vidim da ima vise losih nego dobrih stvari, kao da nisam nista predlozio. Idemo dalje....:wink:
pozz
Grada
diviner
10-03-2012, 01:15 PM
Da. Dodu?e, i sad već svako mo?e da napravi "poll" u okviru teme sa promocijom svog rada, mada to nije ba? najelegantniji način.
Pozdrav,
Vasa
Evo, Vasa je rekao ono sto sam ja htjeo da kazem!
awacs
10-03-2012, 01:30 PM
E, a ono ?to sam ja propustio da ka?em je rekao Boki :wink:. Kad sam napisao da to "nije ba? najelegantniji način" zapravo sam mislio na ono ?to je on posle obrazlo?io. Odnosno, svo to nemo pritiskanje virtuelnih dugmića je Q od ofce.
Pozdrav,
Vasa
Mogli
11-03-2012, 04:59 PM
Posto je ovo demokratsko drustvo i svako ima pravo da kaze svoje misljenje, eto ja bih rekao da je ovo odlicna ideja!:)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.