Log in

View Full Version : Semplovi iz pa2x u triton le

Iljusin
04-03-2012, 03:42 PM
Kako da iz pa2x izvucem sempl u kmp fajl na fles,hteo bih da ga ubacim u triton le,ili kako vec to ide.Ako moze ceo postupak.Za triton znam kako se ubacuje.

Khan
06-03-2012, 07:19 AM
mozda ima brzi nacin, neko ce se prijaviti vec, ali najbolji software za prebacivanje raznih formata je awave studio od fmjsoft. Cekiraj, lako se koristi, ima i single i batch, sve u sve.

branoy
07-03-2012, 06:09 PM
khan nemoj dzaba nesto odgovarati ako nisi razumio pitanje na pravi nacin kao sto nisi, mrzim takve postove, mnogo je takvih na forumu koji ne vode nicem bez ljutnje.

Covek pita, evo ja cu prepravit pitanje malo prostije, ubacili ste neki dobar-nedobar SET od npr 100mb(ne bitno) na USB-HD i ucitali ga u klavijaturu PA2X u njegov RAM, e sad taj PA2X set u sebi ne sadrzi KPM kao sto to sadrze setovi za TRITONE, a fakticki korg PA2X i cita taj KMP format.
Covek zeli da bas tako u KMP iz tog njegovog RAM-a ga izvadi sebi , da bi verovatno mogao ga opet ucitati u TRITONE, ili jos bolje te KPM ubaciti u AwaveStudio i konvertirati ih za dalje formate koje zeli.
eto dajte odgovor, ja nisam nikad imao korg arazner bilo koji sa semplerom pa ne znam.. poz