View Full Version : Dzoni Stulic tuzi Croatia records za ?25 Miliona !!!
DaBear
25-02-2012, 04:26 PM
HA ha ha....bice veselo !!
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/309011/Dzoni-Stulic-tuzi-Kroacija-Rekords-i-trazi-25-miliona-evra
HA ha ha....bice veselo !!
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/309011/Dzoni-Stulic-tuzi-Kroacija-Rekords-i-trazi-25-miliona-evra
Dr?im palčeve da dobije bar deset posto od toga. A ?to se mene tiče zaslu?io je deset puta vi?e.
Everbeatz
25-02-2012, 08:12 PM
Dr?im palčeve da dobije bar deset posto od toga. A ?to se mene tiče zaslu?io je deset puta vi?e.
potpuno se slazem!
Surfer
25-02-2012, 10:15 PM
Džoni bi trebao smanjiti količinu toga što puši, promjeniti vrstu toga što puši ili promjeniti dobavljača toga što puši.
Osim što vrlo vjerovatno nema pojma što je potpisao i kad, i siguran sam da je Jugoton puno bolje znao što potpisuje od Štulića, priča totalne nebuloze tipa "duguju mi 25 milja EUR" a ne zna niti što je to ekskluzivni ugovor a što tipski izvođački.
25 milja EUR nije zaradila cijela Hrvatska glazbena scena zajedno u zadnjih 20 godina a on je valjda zaradio što je prodao milijun ploča sveukupno i to u razdoblju prije zadnjih 20 godina. :rolleyes:
Da je ono ?to poku?ava da nas uveri da jeste, ne bi se nikada ogla?avao. Ili bi se, ba? nasuprot tome, u inat svemu posvetio muzici. A ovako, ispada sme?an.
LACKY
25-02-2012, 11:56 PM
D?oni bi trebao smanjiti količinu toga ?to pu?i, promjeniti vrstu toga ?to pu?i ili promjeniti dobavljača toga ?to pu?i.
:rolleyes:
Ovo ipak dokazuje da je kvalitet robe i dobavljaca uredu. Diskutabilna je samo kolicina!
DaBear
26-02-2012, 08:26 AM
Ovo ipak dokazuje da je kvalitet robe i dobavljaca uredu. Diskutabilna je samo kolicina!
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Bravo !!
Haxli
26-02-2012, 09:08 AM
LoL-china...
DaBear
26-02-2012, 10:36 AM
nema teorije da dobije tako velike pare (ako uopste i ima teorije da dobije nesto uopste!!)
Jedino ako ce advokati da ga zastupaju po sistemu "no win - no fee" (da netreba da ih plati ako ne dobiju parnicu) a da ne pricam sto sudjenja takodje kostaju i sto je ovde gomila (pohlepnog) naroda bankrotirala kad izgube na sudu !! (kad im stignu troskovi koje strana koja izgubi MORA da plati!! :D)
Dzoni nije prodao uopste toliko mnogo ploca da bi imao osnove. A licence se (inace) prodaju za jako male pare...pogotovo za stari materijal.
Mozda mu daju par soma ??? i na tome se zavrsi !!
Reinhardt
29-02-2012, 09:51 AM
Hej D?oni, D?oni...hej D?oni, D?oni... budi dobar, budi dobar, budi dobar,
D?oni bi gud :)
Nikad nisam previ?e simpatizirao ?tulića, ali čini mi se da je poprilično upoznat sa radom Hr institucija za ubiranje autorskih prava,
?to se na?alost nebi moglo reći za puno ljudi.
Samo, D?oni Boy, pripazi u koje osinje gnijezdo zadire?.. u igri su
veeeeeeeliki igrači
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.