PDA

View Full Version : IR Delay i BPM

Mogli
23-02-2012, 03:46 PM
Jako mi se svideo delay IR Lexicona 960, ali mi ne odgovara po brzini. Koristim SIR, ali tamo nema opcije da se promeni brzina tog impulsa. Zna li neko na koji nacin bi mogao da to resim, ali da mnogo ne pokvarim prirodnost.

awacs
23-02-2012, 05:38 PM
Jako mi se svideo delay IR Lexicona 960, ali mi ne odgovara po brzini. Koristim SIR, ali tamo nema opcije da se promeni brzina tog impulsa. Zna li neko na koji nacin bi mogao da to resim, ali da mnogo ne pokvarim prirodnost.

Nisam te ba? razumeo. ?ta naziva? "brzinom" impulsa? SIR ima Predelay, Length i Stretch. Sve tri funkcije se bave "brzinom", svaka na svoj način.

Pozdrav

Mogli
23-02-2012, 07:49 PM
Nisam se valjda dobro izrazio, ali kod impulsa vezanih za delay, ima tacno data brzina ponavljanja (tempo), koju sam hteo da prilagodim odgovarajucem ritmu. Predelay ima svoju drugu funkciju, koja ne utice na to, a isto tako i lenght. Medjutim nisam obratio paznju na stretch koji logicno to moze da promeni, ali opet kako znati koja je brzina ponavljanja delay-a... Izgleda da cu se morati vratiti na OhmBoyz.:rolleyes:

awacs
23-02-2012, 08:24 PM
Medjutim nisam obratio paznju na stretch koji logicno to moze da promeni, ali opet kako znati koja je brzina ponavljanja delay-a?

60000 : BPM = vrednost jedne četvrtine u milisekundama

Pozdrav,

Vasa