PDA

View Full Version : Behringer UMX49 ..HITNO /PomoĆ

SliverShock
16-02-2012, 12:55 AM
Desilo mi se da su iz čista mira prestale da rade dirke EFGHA(i kao i crne na tom delu) ostalo sve radi normalno :S mislio sam da je nesto do pc ja.. ili do vst-a..medjutim..ne reaguje uopste na midi odziv.. vak ni kad se odradi transpoze oktave..ne reaguju.. da li znači da su te dirke crkle načisto.. ili postoji neko re?enje.. ?? video sam da ima svakakvih stvari u pdf manual UMX 49 ali probao sam sve..zamolio bi članove foruma koji se razumeju da mi daju savet.. bio bi zahvalan kada bi vi?e vas odgovorilo na temu..jako me interesuje sta je u pitanju..

wladymeer
16-02-2012, 01:03 PM
Ako je imaš jako dugo, vrlo je moguće da su dirke, tj. da je grafit ispod dirki izlizan i da dirke ne ostvaruju kontakt.

SliverShock
16-02-2012, 01:17 PM
Imam je oko godinu i ne?to dana.. nije mnogo matora.. radile su dirke pre neko veče i odjednom..paff.. moguće je da je to problem ?to ti ka?e?.. mada.. odneo bi je u neki servis da vide da poprave..al pravo da ti ka?em.. njena cena u prodavnici je oko 8/9 hiljada dinara.. ne isplati mi se da me oderu negde za opravku..(nemam predstavu ako je to u pitanju ?to ti misli?, koliko bi mogli otprilike da tra?e novca):S

wladymeer
16-02-2012, 06:03 PM
Imam je oko godinu i nešto dana.. nije mnogo matora

Ako je to na šta ja mislim, nisam siguran da li se uopšte može popraviti jer bi jedino rešenje bilo da se stavi novi grafit. Ono što znam za te jeftine midi kontrolere iz priče servisera jeste da se svi oni prave po principu da "traju" mesec-dva duže od garancije i to je to.

SliverShock
16-02-2012, 06:51 PM
moguće. jbg.. videću već ?ta će mi reći ovi iz servisa.. hvala ti na pomoći.. ja se iskreno nadam da nije tako ozbiljno.. ali najverovatnije si u pravu.. videću..

nikolaivanic
16-02-2012, 09:11 PM
javi se ljubi 0112158358
jeftino i sa razumevanjem popravlja

SliverShock
16-02-2012, 09:15 PM
@nikolaivanic

hvala na preporuci ..nazvaću ga sutra. Baš sam razmišljao kome da se obratim za ovaj problem..