View Full Version : oppression
Pompy
15-02-2012, 12:47 AM
ovo je najnoviji moj rad,pa da vidim ?to ljudi misle :) u pitanju je skromna kućna produkcija,sve sam napravio i snimio sam,stilski neznam ba? ?to je, mo?da naginje k progresivnom rocku malo...pa poslu?ajte kako vam se čini i molim ostavite koji iskreni komentar... ?ivjeli :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=HgzwxY5ZlBc
Pompy
03-04-2012, 04:51 PM
Nema nitko nikakav komentar,mišljenje ,kritiku ? :/
dadson
03-04-2012, 05:09 PM
Ne volim naročito da komentari?em tuđe pjesme jer mislim da ne postoji ispravno i pogre?no nego samo pogled iz drugog ugla, i onda to ide u nedogled. Idejno, pjesma mi se dopada, interesantna je i daju se čuti utjecaji oprobanih majstora. Produkcijski ne bih u detalje ali na prvu loptu mi fali basa (ne bas gitare nego uop?teno), vokal tone na momente, bubanj se rasuo k'o ri?a, gitara predirektna... Trebalo bi malo izbalansirati nivoe.
Pompy
03-04-2012, 06:11 PM
Ne volim naročito da komentari?em tuđe pjesme jer mislim da ne postoji ispravno i pogre?no nego samo pogled iz drugog ugla, i onda to ide u nedogled. Idejno, pjesma mi se dopada, interesantna je i daju se čuti utjecaji oprobanih majstora. Produkcijski ne bih u detalje ali na prvu loptu mi fali basa (ne bas gitare nego uop?teno), vokal tone na momente, bubanj se rasuo k'o ri?a, gitara predirektna... Trebalo bi malo izbalansirati nivoe.
Jo? uvijek sam početnik i učim tek ?to se tiče produkcije,a ni nemam opreme,al probat ću poradit na ovome,ovaj vokal sam uspio u međuvremenu donekle rije?iti kompresorima,gitara mi je ostala najveći problem nekako i dalje... ugl. hvala ti na konstruktivnoj kritici probat ću napraviti ne?to po tom pitanju i poigrat se s masteringom :wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.