Log in

View Full Version : Pobednici Grammy ...

darkstar
13-02-2012, 07:15 AM
...naravno adele 6 komada :)

Ali se i foo fightersi ovajdise
:)

http://www.grammy.com/nominees

DaBear
13-02-2012, 08:52 AM
Pa i Skrillex "nabo" 3 komada !!!!!

Surfer
13-02-2012, 09:07 AM
Pa i Skrillex "nabo" 3 komada !!!!!

Nemoj zezat :shock:

Vjerovao sam u njega od prvog dana :D

BlasterMaster
14-02-2012, 01:45 AM
...ali u toku prenosa, na twitteru hiljade ljudi (klinaca) stavljalo "who is paul mccartney ???"

:banghead:

DaBear
14-02-2012, 08:27 AM
...ali u toku prenosa, na twitteru hiljade ljudi (klinaca) stavljalo "who is paul mccartney ???"

:banghead:

Pa ja to sve vreme govorim...da ovde gomila naroda (klinci, a i oni u 30-im) nemaju pojma ko su Doors, Deep Purple, Hendrix, ELP itd itd...to je bilo davno i novu generacije, jednostavno ne interesuje !!

By the way..Paul McCartney sad pravi computer game i kaze da ce uz pomoc te igrice, mnogo mladih (po prvi put) cuti njegovu muziku...hhehee..

Surfer
14-02-2012, 09:33 AM
By the way..Paul McCartney sad pravi computer game i kaze da ce uz pomoc te igrice, mnogo mladih (po prvi put) cuti njegovu muziku...hhehee..

Zamisli koji bolesnik moraš biti da u 70. godini radiš kompjutersku igricu zato da mladi čuju tvoju muziku :confused:

Kakvi to kompleksi moraju biti?

awacs
14-02-2012, 09:45 AM
Kakvi to kompleksi moraju biti?

To su isti oni kompleksi koji te sa 17 teraju da se popne? na binu. Popularnost je jači dop od novca.

Pozdrav,

Vasa

HeatMan
14-02-2012, 04:10 PM
Pa ja to sve vreme govorim...da ovde gomila naroda (klinci, a i oni u 30-im) nemaju pojma ko su Doors, Deep Purple, Hendrix, ELP itd itd...to je bilo davno i novu generacije, jednostavno ne interesuje !!

jako tuzno.

inache vidim fu fajtersi su jedini bend na planeti koji sviraju gitare pa se mogu zavesti pod sve zanrove i dobiti 5 ili 6 gremija?

sve je ovo postalo jako smeshno.. pat metheny dobio jedan grammy a ovi pokupili sve.. ne vredi to vishe ni gledati

vakatt
14-02-2012, 05:12 PM
A sto su se na Pat-a nameracili, to mu je 19ti :) (kategorija New Age Album :) )

Dovoljno je znati da je Lotus Flower (Radiohead) bila nominovana u kategorijama > Rock song i Rock performance.. :D:rotfl:

darkstar
15-02-2012, 10:12 AM
jako tuzno.

inache vidim fu fajtersi su jedini bend na planeti koji sviraju gitare pa se mogu zavesti pod sve zanrove i dobiti 5 ili 6 gremija?

sve je ovo postalo jako smeshno.. pat metheny dobio jedan grammy a ovi pokupili sve.. ne vredi to vishe ni gledati

Heatman ... ne znam kako da razmisljam na tu temu,negde sam se i ja pitao slicno pitanje.

Iako je Grammy to sto jeste, iako ja volim Foo Figterse, nekako me ovaj grammy podseca na evroviziju ... :)