PDA

View Full Version : Tc electronic bmc 2 , iskustva?

darkstar
09-02-2012, 08:22 PM
Da li je neko od kolega radio sa njime, i kakva su mu iskustva?

darkstar
14-02-2012, 10:38 AM
... kupio sam ovo malo cudo. Prezadovoljan sam, odlicna stvar, kazu kolege koji su uporedjivali da vredi desetostruki novac. Ironija je da ja TC kao firmu ne volim, zbog cestih kvarova kojima sam prisustvovao na njihovim najskupljim spravama...

Ako neko bude zainteresovan da sazna vise,jer nema bas mnogo informacija na netu o ovome, nek se javne na private..

Pozdrav.

OFF
14-02-2012, 11:45 AM
Ja sam ga merkao neko vreme, u potrazi za boljim D/A od onoga sto imam (RME)....zanimljiv koncetp, ali sam odustao kad videh da nema 2 para analognih izlaza (za dva para monitora), pa sam zbudzio nesto drugo

darkstar
14-02-2012, 04:17 PM
trebao bi da poslusas,bas je dobra razlika.U tom cenovnom rangu (a i mnogo skuplje) neces naci dva para...

Sa druge strane, ako imas monitore koji imaju digitalni ulaz, mozes da nakacis jos jedan par...ali to je retkost, znas i sam.

U svakom slucaju - preporuka ! :)

OFF
14-02-2012, 08:37 PM
trebao bi da poslusas,bas je dobra razlika.U tom cenovnom rangu (a i mnogo skuplje) neces naci dva para...

Sa druge strane, ako imas monitore koji imaju digitalni ulaz, mozes da nakacis jos jedan par...ali to je retkost, znas i sam.

U svakom slucaju - preporuka ! :)

Ubo sam nesto sa cim sam jaaako zadovoljan :)... a verujem da je i to ok, posto sam imao tc konnekt koji uopste nije lose svirao za te novce

darkstar
15-02-2012, 09:33 AM
a sta si ubo, ajde vise ispljuni :)

OFF
15-02-2012, 12:25 PM
lynx l22

darkstar
15-02-2012, 10:56 PM
oooo pa sta onda da pricamo :) lepo, i kakvi su utisci?

OFF
15-02-2012, 11:35 PM
oooo pa sta onda da pricamo :) lepo, i kakvi su utisci?

imam malo prblema jer hocu da mi u jednom kompu radi RME i Lynx, a da lynx bude i a/d i d/a.....sto u principu moze, ali me zezaju kablovi malo

Zvuk.... osetno bolji od RME..... D/a sam vise slusao, mada sam malo testirao i snimanje...... razlika... lakse mixam, jasnije cujem, posebno prostore, pozicije u mixu.... dobilo je sve trecu dimenziju......
i mixevi bolji, translatorniji......

Anthony
09-07-2012, 02:29 AM
dali se isplati upgrejdat maudio fast track pro u ovo ?udo? i meni se svi?a a i nije toliko skupo,a i dosta mi je bitno da ima dobar headphone amp,?ta fasttrackpro uopce nema...a za ovog sam cuo da je dobar...