View Full Version : Najbolja pozicija rezije
miladinpro
09-02-2012, 10:45 AM
Pozdrav svima.Zanima me kako u prostoru 4x4x2,70m da rasporedim reziju i gluhu sobu:banghead:.Evo i nekakvog nacrta radjenog u programu SketchUp
boggy
09-02-2012, 11:02 AM
Pozdrav svima.Zanima me kako u prostoru 4x4x2,70m da rasporedim reziju i gluhu sobu:banghead:.Evo i nekakvog nacrta radjenog u programu SketchUp
Organizuj sve u jednoj, premala ti je soba da bi je dodatno delio na dve.
+ toga da ima? tloris kvadrat, znači da če ti se duplirati modalne/resonantne frekvencije prostora.
ja bih i?ao (gledano sa stali?ta vrata te zidnih povr?ina) sa monitoringom po diagonali, tamo gde je izza oba betonskih zidova zemlja.
miladinpro
09-02-2012, 01:47 PM
Kako mislis po dijagonali NLP jel da ledjima budem okrenut od ta dva zida izvinjavam se novi sam u tome pa ne razumijem bas strucne termine
nemam ba? puno vremena na brzo; kad slu?a? gleda? u taj kut i zvučnici bi bili levo i desno od tog kuta... slu?a? po hipotenuzi ili kako da ka?em...
miladinpro
09-02-2012, 01:55 PM
a mislim da sam razumeo mislis onaj cosak gdje se spajaju dva zida koja su zasuta zemljom a da mi fotelja bude na dijagonali tog coska i naravno njemu suprotnog
Da, da "gleda? u taj čo?ak" kad slu?a? zvučnike.
Mislim da je to najoptimalnije u tvom slučaju.
Kad pravim studije koje imaju kvadratni tloris, ako mo?e rado orijenti?em tako.
A ti onda ima? i ulazna vrata izza leđa, tako da ko uđe na zaleti se u zvučnike, kable, računalo, radnu povr?inu, snimački HW...
Sada si pripravi okvirni proračun koliko mo?e?/?eli? da ulo?i?.
miladinpro
10-02-2012, 08:56 AM
Ok hvala puno brzim odgovorima
miladinpro
09-03-2012, 03:44 PM
Koja bi u mom slucaju NLP bila sirina panela naj optimalnija kojim bi pregradio cosak i od kojih materijala bi bilo dobro da bude
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.