Log in

View Full Version : Will i am-novi singl-strava i u?as

Surfer
03-02-2012, 05:25 PM
MO?E LI GORE OD OVOGA ?
NE MO?E !!!!

CIA ovu pjesmu sigurno već koristi za mučenje zatvorenika u Guantanamu

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/vjIwmJMqrco" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Moritz
03-02-2012, 05:58 PM
4:44 mi se nikada nije cinilo duze nego sada ali sam se vrhunski smejao :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: POBEDILI SU !!!! ne znam ko je "porucilac" spota i pesme HTC, BeatsAudio ili sam Will ali da je krsh i lom jeste :shock:

DaBear
03-02-2012, 06:45 PM
Smejte se vi i zgrazavajte se ALI ova je jedna od glavnih pesama iz novog Mission Impossible filma (Tom Cruz i ekipa)...
Sta je da je i ko je (Will I Am, Jeniffer Lopez i Mick Jagger) - bice isplativo sigurno.
Ne brinem se ja za njih...

BTW - ovde se vec uveliko vrti na Radio 1 (dobar znak!)

Moritz
03-02-2012, 06:58 PM
Nisam ni sumnjao da ce jos jedno smece da napuni kase, niko nije ni rekao da nece ali to i dalje ne menja stvar da je smece smece.
Cinjenica koliko je smece da su morali da utrpaju njih troje da bi dobilo na "tezini" :)

DADDY Z
03-02-2012, 08:31 PM
ma Will se toliko ušemio sa svima da je potpuno nebitno kakva je muzika-to će odmah ići na liste,reklame,kompilacije,tv,film,itd...ali je to najmanje zaslugom muzike-sve je u vezama,menadžerima,novcu i novcu koji se vrti u krug po sistemu ruka ruku mije...

HeatMan
03-02-2012, 11:53 PM
boze moj shta napravishe od industrije..

darkstar
04-02-2012, 04:10 AM
Pre jedno 10 dana, sedi mi neka ekipa i nesto blejacimo bezveze, i vidimo ovaaj spot na tv-u (koji je onako bio u pozadini). Ekipa sa kojom sam sedeo nema veze sa muzickom pricom. U nekom momentu, jedan od njih komentarise "izvali, nova reklama za bmw motor". Obratimo paznju na dve sekunde, nastavimo neku petu pricu. MEdjutim ovaj se zabuljio i kaze ljudi, evo ga Dzeger, jebote bmw bas platio !

Muzika je bila pretiha i sada vidim ovo ...

Realno, ovoliko djubreta na jednom mestu je neverovatno.

Proizvod nula reklama 10.

DaBear
04-02-2012, 08:22 AM
Pre jedno 10 dana, sedi mi neka ekipa i nesto blejacimo bezveze, i vidimo ovaaj spot na tv-u (koji je onako bio u pozadini). Ekipa sa kojom sam sedeo nema veze sa muzickom pricom. U nekom momentu, jedan od njih komentarise "izvali, nova reklama za bmw motor". Obratimo paznju na dve sekunde, nastavimo neku petu pricu. MEdjutim ovaj se zabuljio i kaze ljudi, evo ga Dzeger, jebote bmw bas platio !

Muzika je bila pretiha i sada vidim ovo ...

Realno, ovoliko djubreta na jednom mestu je neverovatno.

Proizvod nula reklama 10.

pa tako se radi (na zapadu).
Prvo je trazeno da se uradi nesto za film....pa je onda ispalo OK, pa je bilo:"sta ako dovedemo JLo i Jaggera, pa napravimo, kao singl..?"
Pa onda malo "product placement" za automobil itd...
Eto singla iz nicega (!) kapnuce neka parica od filma, od radija, od TV, od radija...i nakupi se (bogami dosta) !
Maksimalno izvlacenje zarade iz filma i svega sto ima veze sa tim i naravno REKLAMA za film (koji ce da uzme ozbiljne pare).

Sve to ima svoje mesto, i niko ne protura ovo kao neki art ili filozofiju...kao i film, sve ima svoj rok trajanja, odradi posao..idemo dalje !
Pesma ce se zaboraviti, ali ce recenica "radio muziku za Mission Impossible" ostati u secanju malo duze...do sledece ponude za neki posao :D

yaix
04-02-2012, 09:43 AM
Pa ne znam sta je sad tu tako cudno???
Govna zaokruzena nulama ce uvijek prolaziti kod ciljane publike (klinci i yuppiji)...
Lijepo kod svega toga je sto se uz jednog amera willajema, isto tako moze i cuti izvjesna rumunjka alexandra stan...
Govna ne poznaju granice i nacije!!!
Al uvijek smrde :D:D:D

DaBear
04-02-2012, 10:05 AM
Pa ne znam sta je sad tu tako cudno???
Govna zaokruzena nulama ce uvijek prolaziti kod ciljane publike (klinci i yuppiji)...
Lijepo kod svega toga je sto se uz jednog amera willajema, isto tako moze i cuti izvjesna rumunjka alexandra stan...
Govna ne poznaju granice i nacije!!!
Al uvijek smrde :D:D:D

uufffff jbte...gde stigosmo !!???

Ali pravo je cudo (posto kod nas SVI, izgledaju znaju sta je dobro a sta nije, dok ostatak sveta zivi u zabludi...) da nista..pardon..nesto.. neko "govno" ispliva i sa nasih prostora.??

Mora da smo mi onda neko opasno, toksicno govance, kad nemozemo ni da privirimo (pa cak ni pored Rumuna) malo na neku Evropsko / Svetsku scenu..??

A? Ima tu necega....:rolleyes:

Hollywood
04-02-2012, 10:32 AM

Ali pravo je cudo (posto kod nas SVI, izgledaju znaju sta je dobro a sta nije, dok ostatak sveta zivi u zabludi...) da nista..pardon..nesto.. neko "govno" ispliva i sa nasih prostora.??

Mora da smo mi onda neko opasno, toksicno govance, kad nemozemo ni da privirimo (pa cak ni pored Rumuna) malo na neku Evropsko / Svetsku scenu..??

http://i121.photobucket.com/albums/o204/gramophonedzie/Wordword.jpg

yaix
04-02-2012, 01:16 PM

Mejbi?!

Ili smo svi tu precool ili preumjetnici (doduse, malo manje od kada nam makedonci ne daju beat :)...pa smo dovoljni sami sebi ?
Male provincijske zabavice i jedanput godisnje eurosong :)

darkstar
04-02-2012, 02:07 PM
Ja mislim da smo prosto precool.

:)

Synclavier
05-02-2012, 01:05 AM
Mislim da niko svestan i obavesten i ne sumnja da je trzisni uspeh ovog "proizvoda" zagarantovan. :da:
Mislim, takodje, da niko svestan i obavesten nece bas lako konzumirati ovaj "proizvod". :da:

Sto rece Moritz: "Nikad proci..."

DaBear
17-02-2012, 07:15 PM
Pesma usla na trece mesto (No.3) UK Top 40 !
Sto se vise slusa - sve bolja !!! :D

VladaNS
17-02-2012, 07:25 PM
Ne volim da hejtujem. Ali recimo da bih pre slusao Cecu nego ovo. A Cecu organski ne podnosim...

DaBear
17-02-2012, 07:52 PM
Ne volim da hejtujem. Ali recimo da bih pre slusao Cecu nego ovo. A Cecu organski ne podnosim...

nema tu sta....Ceca nam je u krvi !! :D
(a ne tamo neki nadobudni crnja!!)

disco violence
17-02-2012, 09:48 PM
Kad saberem sve sto se danas desava,radnici ko roboti ''Apple'',internet u ''banani'',muzika se radi takodje za robote i kao takva najbolje prolazi mi smo na dobrom putu za Ekvilibrium.Nisam hteo da pominjem Gadafija i ekipu koji su pali za slobodu.
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/XXFOb07dqUg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

vakatt
17-02-2012, 10:07 PM
Nek dignu ruku svi koji bi poznali da je ovo glas D?egera da su slu?ali pjesmu na radiju ?? ! :rotfl::rotfl::rotfl:

Mislim WTF čiko Miče, 40 godina si svjetska legenda rock muzike, koji će ti moj sve ovo ?

P.S evo da se podjsetimo kako je pre samo 10 godina izgledala i ?to je najbitnije zvučala kombinacija popularnog crnog muzičara i čike D?egera:

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wUk_Dqiow0A?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/wUk_Dqiow0A?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>