Log in

View Full Version : 8000 > clanova !!!

AudioStorm
03-02-2012, 12:31 PM
Osmohiljaditi clan se pridruzio nasoj maloj komjuniti,nije hrdjavo :D Nimalo malo,hehehe!!!:wink:

Ne bi bilo lose kad bi "starci" napisali koju o tome kako je sve pocelo,ideja,entuzijazam,ta neka stvaralacka energija pa sve do realizacije i prvih koraka!Cijenim da je ovo daleko najozbiljniji forum ove tematike u ovom dijelu Evrope,sa istinskim i prekaljenim znalcima,profesionalcima i strucnim ljudima u ovome poslu!

I drago mi je da sam tu :) (mislim na forumu,ne u toj bandi ;) )

Koji su (bili i bice) najveci izazovi,planovi za buducnost,najvece teskoce i problemi,razne anegdote, evo neka rijec imaju osnivaci i pioniri Rumskog :D:da:

UZDRAVLJE :beer::bend:

Haxli
03-02-2012, 02:48 PM
^ +1

VladaNS
04-02-2012, 05:01 PM
Super vest :)

Samo mi je krivo sto od tih 8000 mozda 15-20 njih aktivno ucestvuje u debatama. Cini mi se da na forumu nije postignut dovoljan stepen tolerancije i pozitivne/ohrabrujuce atmosfere da bi se vise ljudi osmelilo da postavlja komentare...

Al sve u svemu odlicno, ovim je rumski dokazao da je ispred svih slicnih sajtova u regionu :wink:

DaBear
04-02-2012, 06:27 PM
ima JAKO PUNO ozbiljnih likova koji na zalost, vise nisu aktivno prisutni..:(
Steta..

darkstar
04-02-2012, 08:16 PM
RUmskom samo zelim da nastavi, jos jace, jos brze...

U zadnje vreme (kako je pao sneg), sve vise ljudi pise, sto je super !

Znak
05-02-2012, 11:16 AM
Ja muzičarima i producentima ?elim da od plaćenog posla ne sti?u da pi?u na Rumskom.

diviner
05-02-2012, 11:36 AM
To je lepo receno!

Izvinjavam se svima, malo me stislo sa obavezama (da barem nemam vremena od posla od kojeg zgrcem gomilu para, kako ti Znace rece :) ), pa nisam stigao da nesto napisem, ali budem uskoro :) .

Ajd uzivajte na forumu...