View Full Version : Mikrofon Thomann T.Bone SCT 2000
Prvo da pozdravim sve forumase,
Naime , imam opciju da zamjenim svoju mixetu(polovnu) Behringer Eurodesk SL2442FX za mikrofon Thomann T.Bone SCT 2000(nov).Mene muci sto ne znam ama bas nista o ovom mikrofonu a ni samom brendu.Znaci zamjena bi bila bez icije doplate.
Hvala unaprijed.
Pozdrav,Kapo
PS.
Evo i jedna slika kompletnog pakovanja.
http://static.pik.ba/galerija/2010-11/slika-72553-2010-11-1290958167-velika.jpg
Da li je moguce da niko nista ne zna?
Pozdrav, Kapo.
Pa nema neke mistike, jeftini kineski mikrofon, kolko kosta, tolko vredi
Pa nema neke mistike, jeftini kineski mikrofon, kolko kosta, tolko vredi
A ovo je "kineski" mikrofon ili nisam shvatio sta si htio reci??
Made In China, neko ko je malo bolje upucen ce da objasni. Ali kako mi se cini Thomann kupuje od kineza i lepi svoju marku T-Bone na njega i to je to
Evo sad gledam, pa to je ta kineska genericka kopija pokusaj u47-ice. Imas ga pod nekoliko imena Apex cini mi se, prvi SE Z5600 (beli, a ne crni, ja imam jedan takav) je ja mislim apsolutno isti mikrofon ko i ovaj. Mislim da je za te pare bolje da uzmes Rode NT2-a ili cak NT1a za mnogo manje, ili za te pare mozes da nadjes nov AKG C214 (kao bajagi kardioidna verzija c414-ce) ispod stola, super je mikrofon za te pare
Bockie
28-01-2012, 10:26 AM
Da li je moguce da niko nista ne zna?
Pozdrav, Kapo.
Kad god na forumu nesto pitas, okacis, nije vazno i kad bas niko nista ne komentarise, moze biti da si :
- postavio stvarno zajebano pitanje.
- postavio nesto sto iziskuje vreme da se sazna.
- postavio nesto sto je toliko banalno da niko nece da odgovori i tako te natera da sam istrazis, da ti ne bi objasnjavali da je banalno, za tvoje dobro...
Nemoj sad to preozbiljno da shvatis...:D
Jan ti je sve lepo objasnio...!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.