PDA

View Full Version : ASIO kombinacija?

Bockie
25-01-2012, 09:20 PM
Nešto jebendišem sa kombinacijama 2 kompa, pa da sve strpam u jedan, stari je stvarno leš,pa kontam od toga neki možda server sa burazerom,nije ni bitno, stavio bih mozda jedan ili dva sistema u ovaj noviji, možda dva boot-up-a , videću još, ali me interesuje:

Da li mogu DVA različita ASIO drivera da funkcionišu u istom win xp/win 7...???

Tipa, da mogu aplikacijama da dodelim šta i kako a da win po defaultu koristi integrušu ili stari terratec...???
Ima li tu kakav zajeb ili mogućnost klanja drivera itd... ...ili ne može ništa od toga???

Fala!

poz'

diviner
25-01-2012, 10:28 PM
U principu svaka aplikacija bi trebalo da ima configuration panel u kojem mozes da joj kazes koji audio device da koristi, tako da bi to trebalo da radi (ako sam dobro razumio tvoje pitanje).

Mogucnost "klanja" uvijek postoji, a neces znati dok ne probas! Postoji velika sansa da ce sve da radi ok...

tajsam
25-01-2012, 10:31 PM
Ne?to jebendi?em sa kombinacijama 2 kompa, pa da sve strpam u jedan, stari je stvarno le?,pa kontam od toga neki mo?da server sa burazerom,nije ni bitno, stavio bih mozda jedan ili dva sistema u ovaj noviji, mo?da dva boot-up-a , videću jo?, ali me interesuje:

Da li mogu DVA različita ASIO drivera da funkcioni?u u istom win xp/win 7...???

Tipa, da mogu aplikacijama da dodelim ?ta i kako a da win po defaultu koristi integru?u ili stari terratec...???
Ima li tu kakav zajeb ili mogućnost klanja drivera itd... ...ili ne mo?e ni?ta od toga???

Fala!

poz'
ja sam koristio rme i emu skupa sve je bilo ok.jedino ti irq moze biti problem.to ti ovisi od maticne.ma probaj nemozes znati napamet.

OFF
26-01-2012, 12:21 AM
Ja koristim TC konnekt 24d i FF800 na istom kompu..... steta sto ne mogu u Cubaseu da radim sa oba ASIO, bilo bi zanimljivo.....

ali generalno moze da se nekim aplikacijama po defaultu dodeli jedna, nekim druga karta.... i radi bez problema

tajsam
26-01-2012, 01:17 AM
Ja koristim TC konnekt 24d i FF800 na istom kompu..... steta sto ne mogu u Cubaseu da radim sa oba ASIO, bilo bi zanimljivo.....

ali generalno moze da se nekim aplikacijama po defaultu dodeli jedna, nekim druga karta.... i radi bez problema

mozes sa asio 4all ali to je sranje.

Bockie
26-01-2012, 03:17 AM
http://fun256.com/photos/925.jpg