Log in

View Full Version : Kravadinka, Google...

nikolaivanic
19-01-2012, 10:43 AM
Imam utisak da se Kravadinka uvredio zbog bana.. po meni Quake je napravio lom a Kravadinka je kolaterarna steta?
Isto, Google je otisao?
opada kreativna tenzija na forumu... cini mi se;)

AudioStorm
19-01-2012, 11:28 AM
Nisam ispratio tu diskusiju,stvarno ne znam sta se desilo,ali obojica imaju sta reci na ovom forumu.Mozda Quake ponekad ima rijec vise:wink: ali svakako njihovo znanje od velike vaznosti za citav forum! (a kamoli za mene,pocetnika)

Pogotovo kravadinka,mislim da je covjek jedan od najpotkovanijih ljudi,covjek jako,jako mnogo zna u sirokom dijapazonu materije !Sto se licno mene tice,volim da citam njegove postove,ustvari svaki put kad je konstruktivna i kolegijalno respektabilna rasprava.

Haha,sto spomenu Googla,ja cu spomenuti Shivu ...:rotfl:

Mada,najvise nedostaje "njegovo znanje i coolianstvo", kejkz! :)

Bockie
19-01-2012, 01:38 PM
Quake je mega kralj! Covek ima studio, i to ne prazan studio, stalno radi, dobro radi i ima odlično iskustvo, i sve sto kaze, zna zasto kaze... Doduše, normalno kroz prizmu sopstvenog iskustva, pa se to nekome može svideti ili ne, ali da zna - zna!

Kravadin je isto dobar lik, šteta, zadnji put sam pokušао čак i da ih sprečim, ali ne vredi, počelo pičkaranje i drug Staljin reagovao (čika Arthur),potpuno u skladu sa moderatorskim zaduženjem i to je to, jebi ga...:cry:

Google je IMHO jedan totalno promašen lik, sa prilično ograničenim znanjem i veeeelikom maštom i pogrešnim ubedjenjima i ne nedostaje mi uopšte, ali Bože moj, ako dodje opet, dobrodošao je, dok god poštuje pravila foruma...!

OFF
19-01-2012, 01:54 PM
Pricamo o google-u (milosjevtic, kompozitor)? Aman ljudi

nikolaivanic
19-01-2012, 02:48 PM
Da, sta je sa Kejkzom?

Znak
19-01-2012, 03:41 PM
Da, sta je sa Kejkzom?

banned

soundman
19-01-2012, 04:00 PM
CItam stare postove i primecujem da je ovde bilo puno profesionalaca. Sta se desilo zapravo ?

awacs
19-01-2012, 04:07 PM
banned

(self) banned :)

CItam stare postove i primecujem da je ovde bilo puno profesionalaca. Sta se desilo zapravo ?

Postoje dve mogućnosti:

1. Imaju pun kufer posla pa ne sti?u da pi?u.

2. Smorili se od pisanja po?to ih mrzi da stalno diskutuju o istim temama.

Koja ti se mogućnost čini verovatnijom?

Pozdrav,

Vasa

soundman
19-01-2012, 04:12 PM
Postoje dve mogućnosti:

Vasa

Mrtva trka :)

Arthur
19-01-2012, 05:00 PM
Gde je izbila frka? Nisam u toku.

Arthur
19-01-2012, 05:05 PM

Postoje dve mogućnosti:

Pozdrav,

Vasa
3. Prestali da se bave ovim i/ili glume profesionalce

4. Naučili dovoljno, pokupili fazone, poskidali programe i sebično odustali da pomažu drugima i novopridošlim entuzijastama

HeatMan
19-01-2012, 08:18 PM

Postoje dve mogućnosti:

1. Imaju pun kufer posla pa ne stižu da pišu.

2. Smorili se od pisanja pošto ih mrzi da stalno diskutuju o istim temama.

Pozdrav,

Vasa

3. Prestali da se bave ovim i/ili glume profesionalce

4. Naučili dovoljno, pokupili fazone, poskidali programe i sebično odustali da pomažu drugima i novopridošlim entuzijastama

5. na nekom drugom forumu su..

svih pet odgovora su tachna. :)

boggy
19-01-2012, 08:23 PM
Da, sta je sa Kejkzom?
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=39588

EDIT: Facebook/Google+ je mnogima upotpunio potrebu za internet socijalizacijom... btw.

nikolaivanic
19-01-2012, 11:30 PM
Jes, neki nikako da pravilno ukapiraju ...
"Ukoliko ste audio profesionalac, amater, ili ste samo ?eljni znanja i lepog dru?enja, na pravom ste mestu. Administrator Tim, Moderatori i svi članovi Vas pozivaju da nam se pridru?ite. . ."
:wink:

quake2
20-01-2012, 12:46 AM
Iskreno hvala na nekim recenicama napisanim ovde:).......jedino me zanima jel cika Staljin kao moderator ponekada razmislja dali u zapocinjanju nekog ovakvog threada ima i po neka insinuacija?.....i zasto sam u prvom postu na ovom threadu prozvan onako,iz nebuha?Po meni nikolaivanic zbog ovoga nista manje ne zasluzuje da bude banovan nego sto smo Kravadinka,Google ili ja bili....ma koliko perfidno i na finjaka provocirao nekoga.

Arthur
20-01-2012, 02:56 AM
eto čika quake, uz dužno poštovanje, protumačiti pojmove perfidno i na finjaka, pa ćeš dobiti odgovor na svoje pitanje. Topik je samo besmislen, i jedini razlog zašto ga ne zaključah odma je što nisam skonto na koju se šorku odnosi, na tu prethodnu koju sam ja rešio banovima ili sam nešto propustio?

enivej, nije ni bitno. Pročitati ponovo pravilnik foruma, možda ponekom postane nešto i jasnije, a ostale molim da se trude da čine ovaj forum KONSTRUKTIVNIM a ne konspirativnim mestom i pijacom nadmudrivanja / internet hejterizma.

Arthur
20-01-2012, 02:57 AM
...a nisam video nijadan predlog ni sugestiju u ovom topiku, tako da ga zatvaram.

diviner
20-01-2012, 02:10 PM
A kejkza smo proterali sa foruma, kao i sve ostale koji se odavno ovde ne pojavljuju :mad: !

BUUuuuHHHaaaaHHHaaaHHHaaaaaaa

:)