PDA

View Full Version : Axe FX2

espmilosj
13-01-2012, 06:50 PM
Znate li mozda da li postoji mogucnost da se naruci negde (mozda preko nekog podavca muzicke opreme) kod nas?

Mitjovan
19-01-2012, 11:09 AM
Obzirom da nase prodavnice cesto nemaju ni artikle iz ponude cijih su firmi generalni zastupnici, mislim da bi odgovor bio negativan! :) A i ako ti neko kaze da moze da ga naruci, to ce uciniti isto kao sto bi ucinio i ti, samo ce ti uzeti proviziju...

espmilosj
21-01-2012, 05:18 PM
Obzirom da nase prodavnice cesto nemaju ni artikle iz ponude cijih su firmi generalni zastupnici, mislim da bi odgovor bio negativan! :) A i ako ti neko kaze da moze da ga naruci, to ce uciniti isto kao sto bi ucinio i ti, samo ce ti uzeti proviziju...
Pa da tako sam nesto i mislio :) Samo ne znam koliko ce me ovi nasi odrati za carinu i porez...

Mitjovan
28-01-2012, 11:23 AM
Pa koliko ja znam, poslednji put kada sam narucivao carina je bila 10 procenata + PDV 18 procenata, tako da mu to ukupno dodje skoro 30 posto na cenu artikla SA postarinom... Skup sport u Srbiji kupovina preko neta... Ali jbg, neke stvari jednostavno ne mozes da kupis u ovoj God forsaken drzavi... :D