Log in

View Full Version : Stetnost Azmafona?

StevicaNish
29-12-2011, 10:55 PM
pozdrav svima, epa ovako pre desetak dana sam napravio gluvu sobu, na zidove sam stavio azmafon ali ga nisam nicim prekrio, posle nekoliko dana me je izbila alergija po licu i uvek kada udjem u sobu osecam svrab i peckanje i ceo pocrvenim kao da imam temperaturu, samo mi recite da li je azmafon stetan, da znam sta da radim?

voomighty
29-12-2011, 11:25 PM
Sam azmfon koliko znam ne bi trebalo da je stetan, to je presovana i samlevena tkanina, koliko se secam, sto bi proizvodjac rekao "na bazi fino ra?če?ljanih pamučnih vlakana povezanih smolom".
Ali je stetna je prasina koja se u njemu skuplja i ko zna koje stvari ko je je upio dok je bio na skladistu.

NLP
30-12-2011, 12:04 AM
...jeste mo?e biti sva?ta a i ljudi su na ?to?ta alergički i na "fine stvari":) i + mogučnost placeba... tako da lepo ga preobuci u primjernu tkaninu i slično, ima vrlo dosta oko toga u ovoj sekciji.

Bockie
30-12-2011, 02:02 AM
Sam Azmafon bi trebalo da je "od prirodnih materijala", samo-gaseći je, (dakle potopljen je sodom-bikarbonom) i verovatno si alergican na lepilo ako si ga koristio, a ko zna, mozda i na nesto od sastojaka azme, ali je po sredi- reciklirani pamuk,bar tako kaze kragujevacki proizvodjac, koji snabdeva i Wolksvagen-Audi (WAG) grupu sa 0.5cm "azmom" za izolaciju termo i buke motora ispod haube vec nekih...pa...preko 20-ez godina...! :wink:
Sintelon je radio kozna sedista dok ga nisu sahraili...:cry:
(Licno video obe stvari najednom "pokidanom" (slupanom) Audi-A4 u jednom ovlascenom servisu...!...a tek "mitrovacki" ventili u bloku... ...ali to je off topic...:(

Azmafon se moze prekriti nekom tkaninom, odes u "metrazu" i uzmes neki "prirodan" materijal, poput pamuka (crni pamuk izgleda cool) a nije skupo, i lepe tanke drvene lakirane lajsne, pa prekrijes azmu i postavis lajsne da "drze" tkanje i to je to...!

psionic
30-12-2011, 02:18 AM
Fkin dupli post... :banghead:

psionic
30-12-2011, 02:19 AM
...bar tako kaze kragujevacki proizvodjac, koji snabdeva i Wolksvagen-Audi (WAG) grupu sa 0.5cm "azmom" za izolaciju termo i buke motora ispod haube vec nekih...pa...preko 20-ez godina...! :wink:
Sintelon je radio kozna sedista dok ga nisu sahraili...:cry:
(Licno video obe stvari najednom "pokidanom" (slupanom) Audi-A4 u jednom ovlascenom servisu...!...a tek "mitrovacki" ventili u bloku... ...ali to je off topic...:(
http://www.atelje212.rs/images/wZBOGOM-SFRJ.jpg

:D

Bockie
30-12-2011, 03:58 AM
Psionice, druze, pricam o 2008-9-oj... ..a ne 1989-oj...

psionic
31-12-2011, 02:14 AM
Psionice, druze, pricam o 2008-9-oj... ..a ne 1989-oj...

Pominjao si Sintelon, a meni odmah u glavi SFRJ :D