View Full Version : Pomoc,pomoc!!!
StevicaNish
27-12-2011, 03:31 PM
Epa ovako, lepo sam ja kupio svu opremu ali neznam da je povezem, sve sam probao i nista. Imam zvucnu kartu Lexicon omega, preamp mic 200, mikseta yamaha mc802, mikrofon Akg c214. E sad mi recite kako sve to da povezem da bih mogao da snimam, ja snimam samo vokal u pitanju je hip-hop.
nikolaivanic
27-12-2011, 05:21 PM
Epa ovako, lepo sam ja kupio svu opremu ali neznam da je povezem, sve sam probao i nista. Imam zvucnu kartu Lexicon omega, preamp mic 200, mikseta yamaha mc802, mikrofon Akg c214. E sad mi recite kako sve to da povezem da bih mogao da snimam, ja snimam samo vokal u pitanju je hip-hop.
Prvo, prodas:mic200,Yamaha mc802, od tih para kupis monitor zvucnike...
zatim, instaliras Lexicon, ukljucis phantom 48v, gurnes AKG u njega i snimas:rotfl:
ps. ako ipak zelis da ukljucis sve "kako treba", akg u mic200, taj u Yamaha line input, ova u line in na Lexiconu i to je to...
Bockie
27-12-2011, 06:47 PM
Prvo, prodas:mic200,Yamaha mc802, od tih para kupis monitor zvucnike...
zatim, instaliras Lexicon, ukljucis phantom 48v, gurnes AKG u njega i snimas:rotfl:
ps. ako ipak zelis da ukljucis sve "kako treba", akg u mic200, taj u Yamaha line input, ova u line in na Lexiconu i to je to...
Apsulutno je najbolje od svega toga da mikrofon gunes DIREKTNO u kartu.
Slazem se sa Nidzom da ona dva prodas, ne znam koje od ta dva je vece smece i kupis nesto korisno, monitoring je skup, mozda sluske itd...
StevicaNish
27-12-2011, 06:52 PM
haha, ja vec imam monitor zvucnike, samo mi reci gde njih da gurnem, jel u miksetu? I reci mi gde da gurnem sluske koje koristim u gluvu sobu i one koje koristim u reziju? :)
Bockie
27-12-2011, 07:17 PM
haha, ja vec imam monitor zvucnike, samo mi reci gde njih da gurnem, jel u miksetu? I reci mi gde da gurnem sluske koje koristim u gluvu sobu i one koje koristim u reziju? :)
Druze, pa to je bas banalno sto pitas, (da ne kazem neozbiljno) .
Ajde lepo procitaj upu'stva od uredjaja , bar za pocetak, i nemoj se ljutiti sto to kazem, iskreno imam najbolju nameru...
Poz'
nikolaivanic
27-12-2011, 07:46 PM
Ti bas nisi ni otvorio uputstvo?
monitori aktivni/pasivni?
slusalice u phones out
neki razvodnik za 2 para... ili
ima behringer phones amplif u racku
i poslusaj Bokija, ustedeces vreme i novac..
StevicaNish
28-12-2011, 10:17 PM
haha, ma sve sam povezao i radi, samo mi jedno nije jasno zasto ona moja zvucna nece da snima u stereo, podesim u cubase da snima na stereo i ona nece, snima samo u mono..?
Arthur
28-12-2011, 10:34 PM
Ovo je opet neki zajebant/provokator, batalite
StevicaNish
28-12-2011, 10:59 PM
ljudi meni nista nije jasno, pa jel ne vidis da sam pocetnik, samo sam hteo da mi objasnite.
:banghead:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.