View Full Version : Presonus studiolive ? iskustva uzivo i kod snimanja
horowitz
26-12-2011, 03:00 PM
MOJ BEND HOCE DA KUPI RAZGLAS I OPREMU ZA SNIMANJE ( MALI STUDIO GDE VEZBAMO ) PA NAM JE ZAPEO ZA OKO OVAJ PRESONUS STUDIOLIVE MIXER JER BI IZGLEDA MOGAO DA NAM ODRADI OBA POSLA, VIDeO SAM GA I KOD NEKIH JAKIH MUZICARA UZIVO, IZGLEDA DA MU JE ZVUK DOBAR? ; MOLIM SVE KOJI IMAJU ISKUSTVA U KORISCENJU OVOG MIXERA U STUDIJU DA NAM PRENESU ISKUSTVA, DOBRA I LOSHA: AKO KORISTITE TAJ MIXER I ZA ZIVU SVIRKU ONDA MOLIM ZA KOMENTAR ZA OBE NAMENE JER JE TO UPRAVO ONO ZASTO NAM OVAJ MIXER IZGLEDA KAO IDEALNO RESENJE
dogmeat
27-12-2011, 02:55 AM
http://farm4.static.flickr.com/3152/2641516811_ae293e7576.jpg
Arthur
27-12-2011, 04:05 AM
Pozdrav! Molio bih te da više ne pišeš velikim slovima po forumu, jer po nekom nepisanom internet bontonu, ostavlja utisak da se DEREŠ.
Što se same mixete tiče, radio sam par puta sa njom uživo koncerte. Moj utisak - solidno radi, naročito imajući u vidu cenovni rang. Nije bogzna kolko brza, pati od nekoliko standardnih ergonomskih bugova, ali radi posao, i što je najbitnije, zvuči sasvim pristojno. Veoma korektni preampi, EQ i dinamike (za koncerte). Nije za zahtevnije bendove, gde je audio inženjer član benda, tj gde ima gomiletina posla da se obavlja svako malo, ali ok je za neke tezga varijante. Mislim da sam načuo da ima neki remote sistem sa iPadom, koji ti omogućava da se prošetaš po prostoriji i daljinski koriguješ mix i postavku stvari, što je meega zgodno upravo u klupskoj postavci.
Pozdrav! Molio bih te da vi?e ne pi?e? velikim slovima po forumu, jer po nekom nepisanom internet bontonu, ostavlja utisak da se DERE?.
?to se same mixete tiče, radio sam par puta sa njom u?ivo koncerte. Moj utisak - solidno radi, naročito imajući u vidu cenovni rang. Nije bogzna kolko brza, pati od nekoliko standardnih ergonomskih bugova, ali radi posao, i ?to je najbitnije, zvuči sasvim pristojno. Veoma korektni preampi, EQ i dinamike (za koncerte). Nije za zahtevnije bendove, gde je audio in?enjer član benda, tj gde ima gomiletina posla da se obavlja svako malo, ali ok je za neke tezga varijante. Mislim da sam načuo da ima neki remote sistem sa iPadom, koji ti omogućava da se pro?eta? po prostoriji i daljinski koriguje? mix i postavku stvari, ?to je meega zgodno upravo u klupskoj postavci.
A kako sad te novije digitalne miksete zvuce u poredjenju sa klasicnim analognim (npr A&H ili slicne klase)? Mislim na stvari gde su uporedive (Preampi, EQ, suma......) ?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.