PDA

View Full Version : kakve mahinacije !!??? Cola uvalio ?300K CD Elektroprivredi Srbije !!??

DaBear
22-12-2011, 01:09 PM
neverovatno..kakve budale? Kakva glupa ideja? ALI...neko ce da strpa lepe pare u dzep !!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::confused::confused::confused::confused::con fused::confused::confused::banghead::banghead::ban ghead::banghead::banghead:

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=12&dd=22&nav_id=567739

quake2
22-12-2011, 01:25 PM
He,he....pa o cemu pricamo sve vreme???Ajd sad se zapitajte za koliko su prodati prosli albumi cenjenog "Cole" i gsn "Joxe"....nego,kao i na svakoj dosadasnjoj slicnoj temi,sad ce vec neko iz te ekipe da povede pricu na stranputicu.

awacs
22-12-2011, 01:27 PM
neverovatno..kakve budale? Kakva glupa ideja? ALI...neko ce da strpa lepe pare u dzep !!!

Dakle, ipak nisu budale :wink:

Pozdrav,

Vasa

awacs
22-12-2011, 02:09 PM
He,he....pa o cemu pricamo sve vreme???Ajd sad se zapitajte za koliko su prodati prosli albumi cenjenog "Cole" i gsn "Joxe"....nego,kao i na svakoj dosadasnjoj slicnoj temi,sad ce vec neko iz te ekipe da povede pricu na stranputicu.

Molim te da me ne proziva? tako ?to će? izvrtati moje stavove. To prosto nije po?teno, a ni pristojno.

Pozdrav,

Vasa

quake2
22-12-2011, 02:24 PM
Niko te nije prozvao vec si se sam nasao prozvanim.Rekoh u globalu to sto rekoh,i ni na koji nacin to ne povezah sa tobom,tako da te molim da ne izvrces moju recenicu jer to prosto nije posteno,a i nepristojno je:wink:....cika Vaso.Stari je "madjionicarski":) trik da se publici odvlaci paznja na desnu ruku dok se levom trpa novcic u dzep...nista novo ne rekoh,samo podcetih na to....onako globalno.Pozzzz

p.s.....i obrati paznju na to da je moj post napisan PRE nego sto si ti napisao bilo sta.

Arthur
22-12-2011, 02:50 PM
Uu pa ovde postoji zavera starije garde... Tek sam sad skontao :wicked:

AudioStorm
22-12-2011, 02:53 PM
Lopovska posla:rolleyes:

"Računica pokazuje da je od novca koji će biti izdvojen za nekoliko desetina hiljada diskova, na kojima je snimak ovogodišnjeg Čolićevog koncerta na Ušću, EPS mogao da „časti" oko 12.000 domaćinstava strujom koja se prosečno potroši za mesec dana."

Jeli ovo dovoljno svakom normalnom covjeku ??:confused::shock:

awacs
22-12-2011, 03:00 PM
Niko te nije prozvao vec si se sam nasao prozvanim.Rekoh u globalu to sto rekoh,i ni na koji nacin to ne povezah sa tobom,tako da te molim da ne izvrces moju recenicu jer to prosto nije posteno,a i nepristojno je:wink:....cika Vaso.Stari je "madjionicarski":) trik da se publici odvlaci paznja na desnu ruku dok se levom trpa novcic u dzep...nista novo ne rekoh,samo podcetih na to....onako globalno.Pozzzz

Oh, a ja pomislio da slučajno podseća? na ovo :wink::

Klasicna zamena teza ne bi li smo raspravljali o svemu sto nije sustina....zasto ispod Joksimovicevog imena onda ne pise nacionalni emiter Srbije ili RTS-a,u toku takmicenja?....i jel to ista firma kojoj svi placamo raznorazne pretplate silom ugurane u racun za struju?...jel to mozda neka privatna firma pa moze kako hoce i sta hoce?....jel ti podrzavas i Joksimoviceve koncerte po trgovima naplacivane i do 100000e u trenutku kada svi grcaju u besparici?....e moj cika Vaso...

Hehe. Mislim, pamćenje me jo? uvek slu?i, a ni stimulativna sredstva mi jo? nisu popila sav razum :) Tako da...

Ali da ovo ne bi ispalo prepucavanje između nas dvojice, da jasno i glasno ka?em:

Smatram skandaloznim to ?to dr?avne firme (Elektroprivreda, MT:S, op?tine) tro?e novac na sponzorisanje (makar formalno) KOMERCIJALNIH autora i izvođača (Čolić, Joksimović, Đukić...). I nisam primetio da je iko ikada na ovom Forumu tvrdio suprotno.

Pozdrav,

Vasa

quake2
22-12-2011, 03:16 PM
Ali da ovo ne bi ispalo prepucavanje između nas dvojice

....e jbg.Ja ne lezem i ne ustajem sa tvojim recenicama koje mi danima odzvanjaju u glavi.U svakom slucaju...hvala ti sto pazljivo citas moje postove i sto su ti dovoljno "intrigantni":rotfl: te ih cak jos i pamtis i citiras:).Nisi dobro povezao ovaj put,al nema veze.Poenta mog posta je i bila da mi ni u kom slucaju ne bi trebalo medjusobno da se prepucavamo dok neko stavlja debelu keshinu u dzep.Peace cika Vaso.

Bockie
22-12-2011, 03:19 PM
Ovo je sve boranija... Sad kad bi krenuli o mahinacijama...pffff...

Sartid...ahaha... Prodat je za 25 mil. €, a na racunaima "cerki" firmi je imao oko 16mil... A '98. samo za novi pogon "visoku pec" dignut kredit od 600 mil.€... Prodat je za manje nego sto samo zemljiste vredi...

A ovo je nista, pa uzmi samo "novogodisnje" proslave po trgovima... NS treba sad da spiska 200K € za to...!

Cola i slicne "akcije" su tu najmanji problem...! Licno, ne verujem da on "vidi" i 10% od tih para...!

Igor
22-12-2011, 03:33 PM
U Srbiji je trenutno aktuelna serija hap?enja i ovo nije ni?ta drugo do uvertira u jo? jedan obračun sa nju?kama koje "dobacuju s klupe". Provaliće oni sad i ko je kome uvalio bra?no, ?ećer i mas', kome su se sme?tali poslovi, čiji su kumovi strinama i tetkama potpisivali ugovore... Stvar je u tome da ?utare vi?e nemaju na koju kartu da igraju sem na ?tih pravde, ne bi li pokazali stranim partnerima (molim da se ovo isključivo u seksističkom fazonu shvati) koliko su zgodni za, jel' te, saradnju, a i da na domaćem terenu imaju čime da se razmeću do izbora. Ne?to kao ?rtvovanje pijuna za dobitak partije, te se eto, i Čola na?ao na toj istoj tabli. Ko ga ?ljivi!

Znak
22-12-2011, 03:34 PM
Cola i slicne "akcije" su tu najmanji problem...! Licno, ne verujem da on "vidi" i 10% od tih para...!

Ovo je već ozbiljna optu?ba, jer bi to značilo da on poma?e nekome u ?estokoj krađi. Ima li smisla o tome nagađati? Kao i obično, ne?to konkretno mo?emo eventualno videti jednog dana u "Insajderu".

awacs
22-12-2011, 03:45 PM
A ovo je nista, pa uzmi samo "novogodisnje" proslave po trgovima... NS treba sad da spiska 200K € za to...!

Pa da, na to sam i mislio kad sam pomenuo opštine. U pravu si za SARTID, ali to je bio jednokratni zajeb. Kad se saberu sve te svirke po trgovima cele zemlje, ne samo za Novu godinu nego i za "dan grada", proslavu zlatne medalje, trtmrt... pa tako iz godine u godinu... dođe se i tu do osmocifrenog broja :banghead:

I to je tačno. Sad, možda uzme i 20%, možda i 25%, ali apsolutna većina tog novca se vraća u privatne džepove istih onih ljudi koji dobijaju platu od države. Baš kao što je slučaj i sa svirkama po trgovima. Ili neko veruje da je jedan naš poznati rok bend stvarno stavio svih 40.000 evra u džep zato što je svirao na proslavi dana jednog našeg industrijskog grada?

Pozdrav,

Vasa

quake2
22-12-2011, 03:55 PM
Uu pa ovde postoji zavera starije garde... Tek sam sad skontao :wicked:

Pa i ja sam sa sveze napunjenih trideset kontao da su sve te neke price samo naucna fantastika....pa se sada pitam,jel smo stvarno u nekom matrixu ili su ljudi jednostavno samo jedno veliko stado ovaca:).Ajd sretan ti rodjus sa zakasnjenjem i da ti se ti bezbrizni dani oduze sto vise.

Haxli
22-12-2011, 04:29 PM
Lopovska posla:rolleyes:

"Računica pokazuje da je od novca koji će biti izdvojen za nekoliko desetina hiljada diskova, na kojima je snimak ovogodišnjeg Čolićevog koncerta na Ušću, EPS mogao da „časti" oko 12.000 domaćinstava strujom koja se prosečno potroši za mesec dana."

Jeli ovo dovoljno svakom normalnom covjeku ??:confused::shock:
DA, al oni znaju da je "manjak normalnih" u tome je cela fora...
...nazalost...

awacs
22-12-2011, 05:00 PM
DA, al oni znaju da je "manjak normalnih" u tome je cela fora...
...nazalost...

Normalnih je uvek mnogo, šta god značilo biti "normalan", a uglavnom se pod normalnim podrazumeva ono što potpada pod "većinu". Čak i pristojnih ima podosta. Problem je u tome što ni normalni ni pristojni obično ne potežu toljage i kamenice na nenormalne i nepristojne dok im ne dozlogrdi.

E pa eto, još nije dovoljno dozlogrdilo. As simple as that.

Pozdrav,

Vasa

Igor
22-12-2011, 06:57 PM
A i to, kad potegne? motku... Nema puj pike ne va?i, nego, večito govnjive ruke. Tako da ti je borba za pravdu ujedno i vr?enje velike nu?de po njoj, da ne ka?em po sebi.

Bockie
22-12-2011, 07:06 PM
Ovo je već ozbiljna optu?ba, jer bi to značilo da on poma?e nekome u ?estokoj krađi. Ima li smisla o tome nagađati?

rekoh "licno, ne verujem...", a to nije nikakva optuzba, vec licno uverenje, koje je jos uvek slobodno po ovdasnjem ustavu...

boggy
22-12-2011, 08:49 PM
Pa da, na to sam i mislio kad sam pomenuo opštine. U pravu si za SARTID, ali to je bio jednokratni zajeb. Kad se saberu sve te svirke po trgovima cele zemlje, ne samo za Novu godinu nego i za "dan grada", proslavu zlatne medalje, trtmrt... pa tako iz godine u godinu... dođe se i tu do osmocifrenog broja :banghead:

I to je tačno. Sad, možda uzme i 20%, možda i 25%, ali apsolutna većina tog novca se vraća u privatne džepove istih onih ljudi koji dobijaju platu od države. Baš kao što je slučaj i sa svirkama po trgovima. Ili neko veruje da je jedan naš poznati rok bend stvarno stavio svih 40.000 evra u džep zato što je svirao na proslavi dana jednog našeg industrijskog grada?

Pozdrav,

Vasa
Verujem da pozamasan deo te svote odlazi (nebitno na koji nacin i preko koga) upravo na stvari koje nikakve veze nemaju sa nasim narodom i koje mi ne proizvodimo ovde (osim nekretnina, ne vidim sta bi ikoga ko poseduje toliki novac zanimalo da ovde kupuje), te se veoma tesko moze osetiti ekonomski boljitak od finansijske "injekcije" o kojoj pricas, za nase ljude, a ekonomiji ostalog sveta (gde verovatno odlaze pozamasni novci od opisanih manifestacija) dodje kao kap vode na vrelu ringlu... pa ni oni ne osecaju neki preterani boljitak... ali se novci mozda vracaju odakle su i dosli... ko ce ga znati... jedino ce se morati vracati jos jednom... posto verovatno dugujemo taj novac (odnosno nije zaradjen). :rolleyes:

awacs
22-12-2011, 09:08 PM
Verujem da pozamasan deo te svote odlazi (nebitno na koji nacin i preko koga) upravo na stvari koje nikakve veze nemaju sa nasim narodom i koje mi ne proizvodimo ovde (osim nekretnina, ne vidim sta bi ikoga ko poseduje toliki novac zanimalo da ovde kupuje), te se veoma tesko moze osetiti ekonomski boljitak od finansijske "injekcije" o kojoj pricas, za nase ljude, a ekonomiji ostalog sveta (gde verovatno odlaze pozamasni novci od opisanih manifestacija) dodje kao kap vode na vrelu ringlu... pa ni oni ne osecaju neki preterani boljitak... ali se novci mozda vracaju odakle su i dosli... ko ce ga znati... jedino ce se morati vracati jos jednom... posto verovatno dugujemo taj novac. :rolleyes:

Da. I ne.

Pozdrav,

Vasa

Bockie
23-12-2011, 04:56 AM
Pevač Zdravko Čolić odustao je od prodaje svog muzičkog diska Elektroprivredi (http://www.lajk.ba/novost?k=29&id=22958) Srbije. Čolić kaže da ne želi da mu neko prebacuje da "uzima pare narodu"

:wink:

"Ja sam još pre tri nedelje odustao od ove priče pošto je i tad bilo povike. Ne znam šta se dešavalo u međuvremenu, ali nisam potpisao nikakav ugovor s njima", kaže on za Pres.

Zdravko Čolić dodaje da je jedini interes koji je imao bio da koncert bude izdat u što većem tiražu "jer je to dobro za reklamu i neke dalje poslove. Bez obzira što od toga nema zarade za mene".

:wink:

Ej Quake, cujem da si poceo odvikavanje od alkohola!?

quake2
23-12-2011, 05:13 AM
Malo ti je bljutavo ovo "tovarenje".Odoh ja lepo na jedno mesec dana neplacenog,svidelo mi se,dok se ovde malo ne izluftira.

Haxli
23-12-2011, 10:12 AM
I shta ce sad, ku` ce stim parama... :(

@awacs
Upravu si... :)

vasko
23-12-2011, 02:09 PM
pa dobro, mozda mu propao posao sa deterdzentom

od neceg mora da se zivi

Zeroo
23-12-2011, 03:17 PM
Griza savesti!!!Odustao od para.

http://www.medio.rs/22017_Cola-odustao-od-ugovora-sa-EPS-om:-Necu-da-uzimam-pare-od-naroda!.html

DaBear
23-12-2011, 06:19 PM
Griza savesti!!!Odustao od para.

http://www.medio.rs/22017_Cola-odustao-od-ugovora-sa-EPS-om:-Necu-da-uzimam-pare-od-naroda!.html

Tako treba !!! Pamet je prevladala....:D

quake2
23-12-2011, 08:40 PM
...