View Full Version : Stigo MBox Pro 3 !!
DaBear
14-12-2011, 10:15 AM
Napokon je stigo novi AVID MBOX 3 Pro....
Ne pamtim kad sam kupio nesto novo :ups: Posto sam se resio starog PCI HD3 i prastarog Mix sistema (a i ostalih sprava) vreme je bilo da zaokruzim neki mali setup - za "do daljnjega".
Sa ovim sam izbegao kupovinu Mackie Big Knob-a (da bi mogao da vezem 3 para zvucnika ili 5.1) i time ustedeo ?240!
Inace MBox Pro 3 i PT9, sa besplatnim upgrade-om na PT10 i jos 3 software-a (Strike, Velvet i neki guitar amp simulator), + NOVI iLok (!) za ?544 (+vat koji ja dobijam nazad). ODLICNA CENA
Prvi utisak - dobro napravljen, metalna kutija, puno I/O opcija..
Kad instaliram sve, napisacu nesto vise.
Treba da stavim novi sistem disk i novi OS za njega, pa onda da potrpam SVE plugove i sintove i libraries opet..(eto sta cu da radim za praznike !!)
:D
kravadinka
14-12-2011, 10:39 AM
Svideće ti se, odlična je to kartica, napokon su je napravili i da pod prstima deluje kvalitetno. :)
Nego ka?i mi za tu upgrade opciju, jel to tvoj prodavac samo nudi, ili je to sa svim Mbox 3 Pro karticama koje dolaze sa PT9, sad kad je desetka iza?la?
DaBear
14-12-2011, 11:44 AM
Svideće ti se, odlična je to kartica, napokon su je napravili i da pod prstima deluje kvalitetno. :)
Nego ka?i mi za tu upgrade opciju, jel to tvoj prodavac samo nudi, ili je to sa svim Mbox 3 Pro karticama koje dolaze sa PT9, sad kad je desetka iza?la?
To je sad na svim paketima sa MBox-om (ne znam koliko dugo ce da vazi)
Cena ukljucuje:
MBox Pro 3 (isto je i sa ostalim MBox-ovima)
PT9 Software i FREE upgrade na PT10 PO REGISTROVANJU NA AVID web sajtu.
+ do kraja Decembra, ko kupu ovaj paket , dobija Strike, Velvet i Eleven LE.
+ Novi iLok (koji je oko ?38
Najjeftiniji software upgrade na PT10 je oko ?220, plus iLok, izadje skoro ?260, tako da (opet) ceo paket ispadne jako povoljno.
Inace eksport cena je ista kao ova bez Vat-a koju sam ja dobio... :)
http://www.dv247.com/computer-music-software/avid-mbox-pro-and-pro-tools--89332
kravadinka
14-12-2011, 11:51 AM
Odlična ponuda, kakva je situacija sa slanjem ovamo na kraj sveta?
Može prijatelj iz USA da mi pošalje po sličnoj ceni, samo moram da proverim da li nude iste uslove, ili je to samo vezano za DV247.COM prodavca, mislim na Eleven, Strike i Velvet...
DaBear
14-12-2011, 01:08 PM
Odlična ponuda, kakva je situacija sa slanjem ovamo na kraj sveta?
Mo?e prijatelj iz USA da mi po?alje po sličnoj ceni, samo moram da proverim da li nude iste uslove, ili je to samo vezano za DV247.COM prodavca, mislim na Eleven, Strike i Velvet...
To je Avidova ponuda i vazi do kraja godine - kad se registruje software / hardware, onda skines ova tri software-a (cena oko $995!)
Inace Strike je 10GB (zbog library !!:shock:), ostali su mali....
Imas jos dve nedelje..
Uff, drugari, jel znate da li neko moze da donese ovde mbox mini sa pt9 i upgrade-om za pt10, vidim da po thomannu ima tih akcija...treba mi bash. :(
Uff, drugari, jel znate da li neko moze da donese ovde mbox mini sa pt9 i upgrade-om za pt10, vidim da po thomannu ima tih akcija...treba mi bash. :(
Ja sam danas zvao Artist i rekoshe da ce za sedam dana dobiti Mbox3 PRO +PT9 bice ista cena kao kod DaBear; rekose mi neto 620 ? + PDV , takodje sa PT9 i besplatan update na PT10. Koliko znam, oni jedini i imaju Mbox-ove(Mbox3, Mbox3pro, Mbox3 mini, Mbox micro) a cene su im kao i preko, tako da vredi sacekati koji dan i obradovati sebe za NG 8-)
Sutra ih zovem! :-) Danke!
pecass
27-12-2011, 10:13 AM
Pa sta bi s'utisci - ili je ipak Christmas groznica u toku????:wink:
DaBear
27-12-2011, 10:29 AM
Pa sta bi s'utisci - ili je ipak Christmas groznica u toku????:wink:
he he ..malo od svega!!
Verovao ili ne..jos nisam stigao da instaliram nista. Treba prvo da stavim novi sistem disk, OS, itd...danas sam poceo da downloadujem PT10 i besplatni software (10GB) jer imam samo do kraja meseca !!!
A uzeo sam iPad 2 pa se zanimam sa njim..:D
Inace - iPad 2 = LUDILO!
soundman
27-12-2011, 12:44 PM
Imam ga vec nekoliko meseci. Ultimativna zabava za toalet. :)
Nekoliko mojih prijatelja takodje tako misli, a nismo uskladjivali odgovore:D
DaBear
27-12-2011, 05:57 PM
Imam ga vec nekoliko meseci. Ultimativna zabava za toalet. :)
Nekoliko mojih prijatelja takodje tako misli, a nismo uskladjivali odgovore:D
Blago vama ako vam je to glavna zabava u toaletu ??:confused::confused:
soundman
27-12-2011, 06:05 PM
VIdecete i sami za nekoliko meseci :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.