View Full Version : David Guetta - prvi muzicar na Hollywood Walk of Fame
DaBear
07-12-2011, 08:57 PM
Ko sto kaze naslov - Mr Guetta je prvi muzicar koji je dobio zvezdu...
http://pulseradio.net/articles/2011/12/david-guetta-hollywood-walk-of-fame
DzoniPFC
07-12-2011, 10:40 PM
Od kad su ljudi koji vrte turntabl muzicari?
AudioStorm
07-12-2011, 10:50 PM
Od kad su ljudi koji vrte turntabl muzicari?
Isto sam pomislio :confused:
Geronimo
07-12-2011, 11:57 PM
Ko sto kaze naslov - Mr Guetta je prvi muzicar koji je dobio zvezdu...
http://pulseradio.net/articles/2011/12/david-guetta-hollywood-walk-of-fame
Ma vise me nista ne cudi taj Getta je derpe ili se kresnuo za tu plocu. Radim u #1 Kanadskom telekomu, citaj sve je moguce!! video sam par slicnih stvari :banghead::banghead::banghead::banghead:
Coconut
08-12-2011, 10:15 AM
Ma, o Guetti i njemu slicnim ne vredi ni reci prozboriti... Postoje dj-i koji znaju svirati kao npr. Kerri Chandler koji najverovatnije nece dobiti zvezdu... a i sta ce mu pa to??
ne znam tocno od koje godine (mislim 89) gramofon je proglasen instrumentom...
quake2
08-12-2011, 01:42 PM
Da,da,od sledece godine bice i odsek na Barklee-iju....a od sledece godine svi zainteresovani kod nas moci ce da upisu privatni petogodisnji fax,odsek "Solo gramofon":).Predavaci DJ Igla i DJ Vinil Dzej.Plan i program ce biti sa posebnim osvrtom na ploce od 45 obrtaja,mada ce delimicno biti obradjene i ploce na 33 i 78 obrtaja (to je vec tema za doktorat).Za maturki ispit obavezno spremiti RIA karakteristiku a za prijemni poneti par usviranih singlica i spremiti D dur i Fis mol skalu.
Bitch
08-12-2011, 02:45 PM
A master odsek cepa beat-matching i sync tri gramofona.
... Hehe, ali Guetta... Gde ga svw guraju... Samo fale kondomi sa tim brendom. Da se prodaju uz disk sa trackom tipa HousePredigra001.mp3
... A ne bi me cudilo ni da krene u prodaju pasteta ArGeta :) sa redizajniranim logotipom... Pile na vinilu.
UnderTheSun
08-12-2011, 03:26 PM
... A ne bi me cudilo ni da krene u prodaju pasteta ArGeta :) sa redizajniranim logotipom... Pile na vinilu.
Fuck...
Kako sam se ismejao sad :D
Mada kontam da je ovo tek pochetak, k`o zna koju cemo josh boraniju videti kako ostavlja shape tamo...
DaBear
08-12-2011, 06:52 PM
Jbga...nama je (izgleda) kiselo grozdje....
Covek DJ-ishe vec jako dugo...i jako davno je izdao prvu plocu. Uspeo je da se odrzi dugo, napravi dobar tim i odradi mnogo toga. Fabrika muzike (i nije prva a ni poslednja...)
A proizvoda koji idu uz sve to - nikad dosta !! Naocare za sunce, DJ slusalice, sta vec...mozda i neki suhomesnati prehambeni proizvodi..(s'obzirom da je iz Francuske i tamo prave dobre salame....) he he ..:D
Danilo S
08-12-2011, 06:59 PM
Riječ gore. Ne znam kako bi ga drugačije nazvali u ovom slu?aju. "Prvi vrtioc turntable-a na Hollywood Walk of Fame-u". Bezpotrebno cjepidlačenje po meni. Kori?ten je op?tiji naziv, pa nije tesar pobogu.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.