Log in

View Full Version : Joksimovic opet na Eurosongu

quake2
23-11-2011, 08:19 PM
Ovaj uzjasio na taj Eurosong ko mutav na telefon.Ko ide sledeci? nagradno je pitanje sad...Brega (besplatno haaaahaaaa....)?....neko iz pretalentovane porodice Kovac?....pa Kon (sad je vezbo pevanje)?....pa opet Joksa Sapunjara?....napravite sami svoju bingo kombinaciju i ne zaboravite kao Jockera da ubacite i Dinkica tu negde.

Igor
23-11-2011, 09:08 PM
Ma pusti ih... Vi'? da i vedre i oblače, zapravo, peru kintu i ne pitaju nas ama ba? ni?ta. Mi, obični ljudi, ili tzv. pretplato-plati?e i poreski obveznici, a popularnije rečeno - narod, u ovoj priči N E P O S T O J I M O!

Geronimo
23-11-2011, 09:12 PM
preduhitrio si me druze lol :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead:

darkstar
23-11-2011, 09:38 PM
Ovaj uzjasio na taj Eurosong ko mutav na telefon.Ko ide sledeci? nagradno je pitanje sad...Brega (besplatno haaaahaaaa....)?....neko iz pretalentovane porodice Kovac?....pa Kon (sad je vezbo pevanje)?....pa opet Joksa Sapunjara?....napravite sami svoju bingo kombinaciju i ne zaboravite kao Jockera da ubacite i Dinkica tu negde.

Pa Kiki NARAVNO !!! :)

Bockie
23-11-2011, 11:26 PM
Joksimovic opet na Eurosongu

Brega je Brega, a dvaput je dvaput...:D

MilTon
24-11-2011, 07:45 AM
http://www.njuz.net/zbog-stednje-na-rts-zeljko-joksimovic-ponovo-peva-lane-moje-na-evroviziji/ :rotfl:

Haxli
24-11-2011, 08:36 AM
LOL-china!

sRce
24-11-2011, 09:16 AM
"Pesma će zbog propozicija morati da se preimenuje u "Lane mojne" :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Bybass
24-11-2011, 01:38 PM
Posle neuspeha Joksimovica, na Eurosong 2013. ce poslati Mariju Serifovic. :grin:

nokash974
25-11-2011, 09:02 AM
Eurososong mu dodje kao radost Evrope tako da se ne treba puno uzbudjivati-nama nedostaje art i umjetnost-kultura da ne pricam.. pustite djecu neka se takmice a vi potrazite taj art koji smo izgubili jer ko ga nadje bice nagradjen ozbiljno i trajace ne u apoenima!izgleda se sve gleda kroz dinarcic pa smo zato tu gdje smo....sta reci?Na posao pravite muziku,malo vise od am i g dura i tekstova ostavila si me kako cu bez nas i gdje da nadjem spas....:rotfl::rotfl::rotfl:....u muzici takmicenja ne postoje,znamo razne koji jako dobro pjevaju ali niko ne zeli da ih slusa!Tako da pustite takmicenja,to je uvjek bilo koliko ja pamtim a pamtim na marginama i drustva i muzike...Evrovizija je ovdje 80-tih bila farma sa lepim Brenama,Lanama,Dolovima` i ostalima pa eto prosudite sami kakav je to imalo tretman....na muziku drugari ali muziku i sretan rad....8-)..........

DaBear
25-11-2011, 09:09 AM
Sto se toliko uzbudjujete? Koga jos briga Evrovizija??
A Joksa je IDEALAN festivalski materijal !! :D
Na Evroviziju NE TREBA slati nikakve "avangardne" artiste...niti nesto "clever" ili originalno...
Ionako se nikada nista nije culo posle od pobednika... Sta se desilo sa Serifovicevom posle pobede i svih onih "Evropskih" albuma i izdavaca.?? :confused:

Igor
25-11-2011, 09:50 AM
Sta se desilo sa Serifovicevom posle pobede:confused:

Otvorila kafić u Beogradu.

Bybass
25-11-2011, 10:24 AM
Otvorila kafić u Beogradu.

Sad otvara i u Becu. :)

darkstar
25-11-2011, 11:10 AM
ja kapiram da joksa sad uzimo prvo mesto kao dobar dan.

vasko
25-11-2011, 12:22 PM
a stvarno je interesantan taj fenomen da niko od pobednika evrovizije nije napravio znacajniju evropsku karijeru posle pobede

izgleda da to takmicenje prati samo istocna evropa i da se na zapadne medije ulazi na neki drugi nacin

Bockie
25-11-2011, 01:26 PM
...izgleda da to takmicenje prati samo istocna evropa i da se na zapadne medije ulazi na neki drugi nacin

U starom Rimu je bilo "hleba i igara"...

A danas je samo "igara"...:wink:

quake2
25-11-2011, 02:48 PM
Ja bas nisam pristalica te teorije da na sve ocigledne idiotizme treba cutati....ono kao sedis,smrdis,uvuces se malo kome treba, da bi dobio neku bedu i mogao i dalje samo da sedis i smrdis.Cela poenta je da Srbiju (valjda smo to MI),ne moze da predstavlja neko koga Srbija nekim normalnim putem nije izabrala.Nema potrebe da diskutujemo o tome dali Eurosong nekome moze biti profitabilan....da nije, ne bi ga se ko pijani plota drzali svi nasi "kompozitori",pocev od ovih komunistickih pa do ovih modernih harmonikasa sto kupuju medije.Joksimovic je jednom bio,obrukao nas svojom bednom pojavom i losim pevanjem(gomila falseva,pileci glas i ocigledna amaterska trema) i gomila nas ga tamo vise ne zeli....e sada sto on ide fakticki na silu,ne moze da nas spreci da barem o tome kazemo,napisemo svoje misljenje.Da su ljudi u Boru,koji maltene leba nemaju da jedu samo cutali kada je opstina na silu htela da im uvali Joksimovica na gradski trg i istrese kasu do poslednjeg dinara da ga plati,a trudnicama isplacuje 70% od plate kada su na trudnickom sa kasnjenjem od ko zna koliko meseci,verovatno bi se to i desilo.LJudi protestvovali i koncert otkazan.Jebes zemlju u kojoj svi cute i u kojoj moras da protestvujes cak i protiv nekog ljaksa koji se dohvatio mikrofona,medija,sklopio tal sa politikantima i samo puni li puni dzepove....ne bih ja u toj situaciji nikoga savetovao da cuti,jer mu onda dodjem nesto kao saucesnik:rolleyes::rotfl:.Kaze nasa poslovica:mozes kako hoces,ali ne mozes dokle hoces.I ima ono nesto sa "govnavom motkom",nadam se da cete se toga i sami setiti...

Bockie
25-11-2011, 02:52 PM
Ej Kvejce mislim, stvarno...

I kaze se "Govnjiva" motka...:D

:rotfl:

quake2
25-11-2011, 02:57 PM
Ej Kvejce mislim, stvarno...

I kaze se "Govnjiva" motka...:D

:rotfl:

He,he....kako gde,bitno je da se govnetom ide na govna:rotfl:.Inace, sta mislis da nisam dobro rekao?

p.s.Ej Boki...mislim ono,ovo...

awacs
25-11-2011, 03:15 PM
Cela poenta je da Srbiju (valjda smo to MI),ne moze da predstavlja neko koga Srbija nekim normalnim putem nije izabrala.

Cela poenta je u tome da Eurosong nije takmičenje dr?ava nego nacionalnih emitera.

Pozdrav,

Vasa

quake2
25-11-2011, 03:23 PM
Cela poenta je u tome da Eurosong nije takmičenje dr?ava nego nacionalnih emitera.

Pozdrav,

Vasa

Klasicna zamena teza ne bi li smo raspravljali o svemu sto nije sustina....zasto ispod Joksimovicevog imena onda ne pise nacionalni emiter Srbije ili RTS-a,u toku takmicenja?....i jel to ista firma kojoj svi placamo raznorazne pretplate silom ugurane u racun za struju?...jel to mozda neka privatna firma pa moze kako hoce i sta hoce?....jel ti podrzavas i Joksimoviceve koncerte po trgovima naplacivane i do 100000e u trenutku kada svi grcaju u besparici?....e moj cika Vaso...

awacs
25-11-2011, 03:46 PM
zasto ispod Joksimovicevog imena onda ne pise nacionalni emiter Srbije ili RTS-a,u toku takmicenja?

Zašto tokom prenosa utakmica recimo svetskog prvenstva u vaterpolu ne piše "Vaterpolo savez Srbije"? Pa ipak nisam čuo da neko predlaže referendum kako bi se sastavila reprezentacija...

Da se razumemo - ne branim Joksimovića, daleko bilo :banghead: Samo smatram da je u finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi moja zemlja zaista bolje da se novci ne troše na vašar zvan Beovizija.

Pozdrav,

Vasa

quake2
25-11-2011, 03:55 PM
Sto se toliko uzbudjujete? Koga jos briga Evrovizija??
A Joksa je IDEALAN festivalski materijal !! :D

Da...ako volis da Eurosong izgleda ovako kako izgleda:-).
Na Evroviziju NE TREBA slati nikakve "avangardne" artiste...niti nesto "clever" ili originalno...

...cak i za mesto fizikalca u nekoj firmi postoji KONKURS i komisija (ziri),ako si ti ziri za Eurosong,onda je ovo tvoje misljenje vise nego bitno....ako nisi,onda je to samo jedan glas protiv npm Negativa,Stripa,Ramireza... a za Joksu:)
Ionako se nikada nista nije culo posle od pobednika... Sta se desilo sa Serifovicevom posle pobede i svih onih "Evropskih" albuma i izdavaca.?? :confused:
...pevala je politicke kampanje i nafatirala se para od kojih verovatno i sada zivi....

quake2
25-11-2011, 04:07 PM
Za?to tokom prenosa utakmica recimo svetskog prvenstva u vaterpolu ne pi?e "Vaterpolo savez Srbije"? Pa ipak nisam čuo da neko predla?e referendum kako bi se sastavila reprezentacija...

Pa necemo sada da raspravljamo o banalnostima:)....svima je jasno da Joksimovic ide na Eurosong zato sto je ON to tako odlucio,i niko tu nemoze nista da ucini...tebi to ne smeta?Bitne su klasifikacije?....ne radi se o sporadicnom slucaju,cela drzava tako funkcionise.Ja ne mogu da se bunim kada se nesto dogadja u agraru recimo,jer se u to ne razumem....ali ovde itekako osecam potrebu da kazem da zivimo u totalnom javasluku i haosu i da bi trebalo barem da ne cutimo o tome.

Da se razumemo - ne branim Joksimovića, daleko bilo :banghead: Samo smatram da je u finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi moja zemlja zaista bolje da se novci ne tro?e na va?ar zvan Beovizija.

Pozdrav,

Vasa

Ih,prosto ne verujem da si pao na tu pricu o STEDNJI...isuvise te cenim vise od toga,sta god ti mislio.Koliko bre kostaju sva ta gostovanja partiskih muzikanata pocev od Kikija pa nadalje po trgovima?Koliko smo koridora 10 mogli od toga do sada da napravimo?....bespredmetno je pricati u pravcu u kojem nas RTS navodi da pricamo.

Igor
25-11-2011, 04:12 PM
itekako osecam potrebu da kazem da zivimo u totalnom javasluku i haosu i da bi trebalo barem da ne cutimo o tome.

Eto, pričamo, sla?emo se. I?

quake2
25-11-2011, 04:17 PM
Eto, pričamo, sla?emo se. I?

I to je prvi korak koji deli coveka od svinja npr koje mirno i tiho cekaju klanje:).

awacs
25-11-2011, 04:47 PM
....svima je jasno da Joksimovic ide na Eurosong zato sto je ON to tako odlucio

Kad ka?e? ON misli? na Tijanića? Verovatno je tako. Ali pazi, ?ta god ja mislio o Tijaniću (kabadahija, čovek sumnjivih moralnih kvaliteta itd.) postoji jedna stvar koja mu se te?ko mo?e osporiti - on jako dobro poznaje televiziju kao medij i sve ?to je vezano za nju. To je dokazao u nekoliko navrata (u slučaju TV Politike, TV BK, pa čak i RTS-a). A televizija kao takva je zlo pa je zlo.

Nadalje, smisao Evrovizije ionako nije ni muzika ni "cleverness" (?to ka?e Vrač). Pesma Evrovizije je bre neva?na svima osim potlačenim narodima (?to pak reče LACKY jo? pre par godina).

Ih,prosto ne verujem da si pao na tu pricu o STEDNJI...isuvise te cenim vise od toga,sta god ti mislio.Koliko bre kostaju sva ta gostovanja partiskih muzikanata pocev od Kikija pa nadalje po trgovima?Koliko smo koridora 10 mogli od toga do sada da napravimo?....bespredmetno je pricati u pravcu u kojem nas RTS navodi da pricamo.

Ma, ?ta god ti mislio o meni, ja o tim partijskim svirkama po trgovima mislim isto ?to i ti. Ali kakve veze to ima sa izborom za Pesmu Evrovizije? Ako ti smeta ?to će ba? Joksimović da putuje u Baku... jebi ga, koliko kapiram, da je ON odlučio da po?alje Strip na Evroviziju ti se ne bi bunio. ?ta ga znam, koliko god ja lično imao visoko mi?ljenje o Milanu Prokopu, ?eljko Joksimović ume da napravi bolju LJIGAVU PESMU (= pesmu za Evroviziju). ?ta god pak ja mislio o njemu i njegovim pesmama :wink:

Pozdrav,

Vasa

Igor
25-11-2011, 05:06 PM
I to je prvi korak koji deli coveka od svinja npr koje mirno i tiho cekaju klanje:).

Ne znam za tebe, ali ja sam jo? devedesetih načinio taj prvi korak, a usput se i sasvim se dovoljno na?etao, duvao u pi?taljku i lupao u kevine ?erpe. I... Sreća u nesreći je ?to se od magarca prave bolje kobaje nego od te tvoje svinje.

awacs
25-11-2011, 05:21 PM
Ne znam za tebe, ali ja sam jo? devedesetih načinio taj prvi korak, a usput se i sasvim se dovoljno na?etao, duvao u pi?taljku i lupao u kevine ?erpe.

E, ja sam radio sve to, a usput sam svirao ZA D?ABE po trgovima na kojima se duvalo u pi?taljke :rotfl: Posle sam dodu?e saznao da su oni koji su već tad imali partijske prijatelje na tim istim svirkama dobijali novce (recimo od DS-a i sličnih političkih firmi). Sad kad se osvrnem, ne kajem se ?to sam bio i ostao magarac. Bar nikom ni?ta ne dugujem.

Pozdrav,

Vasa

quake2
25-11-2011, 05:33 PM
Kad ka?e? ON misli? na Tijanića? Verovatno je tako. Ali pazi, ?ta god ja mislio o Tijaniću (kabadahija, čovek sumnjivih moralnih kvaliteta itd.) postoji jedna stvar koja mu se te?ko mo?e osporiti - on jako dobro poznaje televiziju kao medij i sve ?to je vezano za nju. To je dokazao u nekoliko navrata (u slučaju TV Politike, TV BK, pa čak i RTS-a). A televizija kao takva je zlo pa je zlo.
Svi su oni samo deo masinice za pljacku,to im jedino ne osporavam i svaki od njih ima svoju reklamnu kampanju,sta kao ono u skupstini su "strucnjaci za nesto"?...isto kao sto je i Tijanic strucni,poslusni,partiski kadar i nista vise....koliko ce nizak prosecan dohodak u Srbiji biti i koliko ce puta LJaksa ici na Eurosong zavisi iskljucivo od toga koliko nas i koliko glasno cemo se buniti.Mislis da ovde nema dovoljno para da svi budu makar siti?...preracunaj najgrublje moguce sta se sve sliva u drzavnu kasu.....i....gde to ide?....

Nadalje, smisao Evrovizije ionako nije ni muzika ni "cleverness" (?to ka?e Vrač). Pesma Evrovizije je bre neva?na svima osim potlačenim narodima (?to pak reče LACKY jo? pre par godina).

A sto da nam sve bude bezveze i nebitno?Sto da tako lezerno posmatramo stvari kao da mozemo u miru i veselju da bezbrizno zivotarimo i otkrivamo raznorazne "istine" koje nas se ne ticu ali smo eto kao dovoljno inteligentni da ih usput razonode radi,skontamo i mirno bez uzrujavanja saopstimo drugima uz kaficu.Ne bih bas rekao da je niko od nas,pa ni Lacky u takvoj idealnoj poziciji....u pitanju je samo inertnost ili ko zna sta drugo slicno.

Ma, ?ta god ti mislio o meni, ja o tim partijskim svirkama po trgovima mislim isto ?to i ti. Ali kakve veze to ima sa izborom za Pesmu Evrovizije?

Ti si pomenuo STEDNJU,jel tako:)

Ako ti smeta ?to će ba? Joksimović da putuje u Baku... jebi ga, koliko kapiram, da je ON odlučio da po?alje Strip na Evroviziju ti se ne bi bunio. ?ta ga znam, koliko god ja lično imao visoko mi?ljenje o Milanu Prokopu, ?eljko Joksimović ume da napravi bolju LJIGAVU PESMU (= pesmu za Evroviziju). ?ta god pak ja mislio o njemu i njegovim pesmama :wink:

Pozdrav,

Vasa

Znaci ti ne vidis u zemlji Srbiji nikoga ko moze da napravi Evrovizisku pesmu sem ovog harmonikasa koga je devojka naterala:rotfl: da promeni imidz klasicnog "telo vreteno","petak na subotu"... turbo disco ljaksa u ozbiljnog "sansonjera" koji je do juce mlatarao prste po dirkama i svirao kolce?...ajde da ti verujem...i koji je uopste smisao da se tamo pojavljujemo sa etno sansonama:rotfl: ako se vec glasa tako kako se glasa i svima je jasno kako i zbog vega.Ajde barem da tamo ne saljemo sve seljacinu za seljacinom i ne prikazujemo se uvek u najgorem svetlu.Kon je lepio pare na harmoniku,ovaj peva ovcicama:),Stankovica da ne komentarisem....pa nije SAMO TO Srbija:banghead::banghead::banghead:....iako se neki trude i da ovih 50% pismenih naprave nepismenima.Strip je idealan za Eurosong ako hocemo da pokazemo da nismo bas svi cuvali ovce na pasnjacima (izvinjavam se postenim i radnim cobanima u koje Joksa ne spada) i da ne svrsavamo svi na harmoniku dugmetaru.

quake2
25-11-2011, 05:48 PM
Ne znam za tebe, ali ja sam jo? devedesetih načinio taj prvi korak, a usput se i sasvim se dovoljno na?etao, duvao u pi?taljku i lupao u kevine ?erpe. I... Sreća u nesreći je ?to se od magarca prave bolje kobaje nego od te tvoje svinje.

Izvini sad,zaista mi nije namera da te uvredim i shvati da samo iznosim svoje misljenje vezano iskljucivo za mene,ali.....ja nikada nisam dozvolio da me neko izmanipulise i da setam da bi sisao kurta a popeo se murta.Jel ti sada kada "vlast" drsko i bezobrazno salje Joksu na Eurosong,kada se sve raspada, bolje nego sto je bilo?Jel si zbog toga lupao u kevine serpe?Ko je tada "predvodio" masu? da ih ne pominjem redom ali su mi njihove face obecavale isto koliko i face ovih sto su kao "oterani".Sve su to iste firme i marsiracu kada proradi ono nepopularno sredstvo nezgodno za drzanje...kojim treba rasterati kompletnu bandu.Prijatno sto se tice magarecih kobaja:),cuo sam i ja da nisu lose.

awacs
25-11-2011, 06:23 PM
Ti si pomenuo STEDNJU,jel tako:)

Pa jesam, i Tijanić je pomenuo ?tednju, jel' da? Ali kad ON pomene ?tednju onda po tebi svi treba za inat da ka?emo "Ko je bre sirotinja? Daj odma' Srboviziju u Areni (Spensu, Čairu... svejedno), tri video walla, vari-o-light samo da seva, rotacionu binu, devet letećih kamera i sedam steadycam-ova".

Jebe? logiku koja se oslanja na to KO govori, a ne na ono ?TA govori.

Znaci ti ne vidis u zemlji Srbiji nikoga ko moze da napravi Evrovizisku pesmu sem ovog harmonikasa koga je devojka naterala:rotfl: da promeni imidz klasicnog "telo vreteno","petak na subotu"... turbo disco ljaksa u ozbiljnog "sansonjera" koji je do juce mlatarao prste po dirkama i svirao kolce?

Ma čoveče, ne vidim NIKOGA kome bih JA po?eleo da učestvuje na toj paradi. Osim Jokse, naravno. Dobro, i tebe (ako misli? da bi fasovao neku vajdu od toga :wink:).

Pozdrav,

Vasa

DaBear
25-11-2011, 07:22 PM
aman ljudi...pa Evrovizija nije vredna pljuvacke koja se potrosi dok pricamo o tome !!??
Sta ja imam ili TI (Quake) sta imas od toga u zivotu ?? Jel ti mozda krivo sto nisu tebe zvali? Ili sta vec? Za Evroviziju treba imati poseban mentalitet ...(dali je to lose ili dobro - ne znam) ALI nemoze svako da ide tamo...

Koliko se nasih nisu UOPSTE uklopili u Evroviziju...cim je nesto bilo MALO "avangardnije" (pocev od Bebi Dol, pa do Brege ili Kovacheve pevaljke..vec sam joj i ime zaboravio) odmah je bilo lose plasirano !!

ljige. ljige, i samo ljige sa "lakim notama" i nista vise !!!

Evrovizija je pravi "kitch & shund" od muzike - nije ni cudo da se gay people izuzetno loze na Evroviziju..,sve je to izgubilo smisao postojanja jos davno.

Muzika je sekundarna stvar - tu se sve vrti oko para koje zemlja u kojoj se takmicenje odrzava, dobije. Od prava na emitovanje, reklama, gostiju po hotelima, taksija, kafana itd itd...koga je briga za pesme??
(cemu ide u prilog da skoro 99% pobednika zavrsi u zaboravu vec posle 2 nedelje !!!)

Bockie
25-11-2011, 08:08 PM
A kad si kod Stripa, Kvečje, koji je ono bubanj??

Igor
25-11-2011, 08:21 PM
marsiracu kada proradi ono nepopularno sredstvo nezgodno za drzanje...

Sukobi ovakve vrste nikada nisu bili, niti će biti moj borbeni moto. Zato svesno zauzimam stav da bih u tom raspletu bio samo... ...kolateralna ?teta. I to istorije koja nam na tu tvoju "alatku" sti?e pravo iz debelog creva op?tenarodne gluposti.

Znak
25-11-2011, 10:52 PM
Majko mila, quake2 hoće da di?e revoluciju da bi poslao grupu Negativ na Eurosong!

Ovo kao da je Salvador Dali crtao... Te?ki nadrealizam.

Haxli
26-11-2011, 12:57 AM
aman ljudi...pa Evrovizija nije vredna pljuvacke koja se potrosi dok pricamo o tome !!??
+1

Savrsheno recheno!!!

cAAc
26-11-2011, 12:59 AM
Joki ima moj glas

cAAc
26-11-2011, 01:04 AM
@quake
u poslednje vreme Boki zapoceo toliko soc tema ,a u ovoj kao revolucija ..zbog tebe i zbog benda za koji nikad nisam cuo da rushim vlast? Nikad bre ..pa zbog takvih se selim na bahame od proleca

Bockie
26-11-2011, 11:34 AM
@quake
u poslednje vreme Boki zapoceo toliko soc tema ,a u ovoj kao revolucija ..zbog tebe i zbog benda za koji nikad nisam cuo da rushim vlast? Nikad bre ..pa zbog takvih se selim na bahame od proleca

Aj, please, sto pre...!

Braca
26-11-2011, 01:20 PM
Da Bear jel ti bese ucestvovao na Eurosongu sa Baby dol?

quake2
26-11-2011, 03:04 PM
A kad si kod Stripa, Kvečje, koji je ono bubanj??

Na koji bubanj mislis?

quake2
26-11-2011, 03:06 PM
@quake

Putuj Igumane...

quake2
26-11-2011, 03:10 PM
Sukobi ovakve vrste nikada nisu bili, niti će biti moj borbeni moto. Zato svesno zauzimam stav da bih u tom raspletu bio samo... ...kolateralna ?teta. I to istorije koja nam na tu tvoju "alatku" sti?e pravo iz debelog creva op?tenarodne gluposti.

Pa dobro,ti kada imas neki problem lupaj u kevinu serpu ako mislis da je to ono bas, bas pametno.Pozzzzz

quake2
26-11-2011, 03:35 PM
Pa jesam, i Tijanić je pomenuo ?tednju, jel' da? Ali kad ON pomene ?tednju onda po tebi svi treba za inat da ka?emo "Ko je bre sirotinja? Daj odma' Srboviziju u Areni (Spensu, Čairu... svejedno), tri video walla, vari-o-light samo da seva, rotacionu binu, devet letećih kamera i sedam steadycam-ova".

Jebe? logiku koja se oslanja na to KO govori, a ne na ono ?TA govori.

Ok,u redu....sada si me stvarno ubedio kako verujes da je RTS resio da bude stedljiv....iznenadio si me cika Vaso,ali ok,svega ima...

Ma čoveče, ne vidim NIKOGA kome bih JA po?eleo da učestvuje na toj paradi. Osim Jokse, naravno.

Da,da...ubedjuj samo omladinu kako je to sve bez veze, dok Joksa i ekipa rade radnje....znas ono,leva ruka desni dzep....

Dobro, i tebe (ako misli? da bi fasovao neku vajdu od toga :wink:).

Ovo se zove nizak udarac cika Vaso....al ajd....ako je i to potrebno da bi odbranio ove sto im sve verujes,ok:).

Vasa[/QUOTE]

quake2
26-11-2011, 03:44 PM
Majko mila, quake2 hoće da diže revoluciju da bi poslao grupu Negativ na Eurosong!

Ovo kao da je Salvador Dali crtao... Teški nadrealizam.

Pa na Balkanu nazalost jeste.Neke tamo smesne i nerazvijene zemlje salju i heavy metal bendove,bude svake godine barem dva tri....ali to je zato sto su oni glupi a mi smo pametni:wink:.Cak bi bilo dobro i da proradi cuveni srpski inat,pa da saljemo Joksu namerno svaki put,valjda nas nebi opet bombardovali....nego,si razmisljao kako bi Johny Stulic izgledao na Evroviziskoj bini?:)...priznaj da jesi Matori...a...a...?:)....sa onim njegovim Gibsonom sto ga je sam lakiro...

DaBear
26-11-2011, 03:44 PM
Da Bear jel ti bese ucestvovao na Eurosongu sa Baby dol?

Jesam ! I bilo je super zezanje BTW. Bebi i sestre Kovac na pratecim vokalima...

To je inace bio zadnji put da smo ucestvovali kao Jugoslavija (!)..tad su bas pocela sranja pa su rekli svima da nas bojkotuju (iako smo na generalnoj probi bili u Top 5 po glasovima). Posle bojkota smo zavrsili sa jednim glasom (i sto se neko zajebao..:rotfl:) poslednji !!
Ali bilo je super zezanje, ako se izuzme sve oko muzike, nastupa. proba...
Tonske probe - katastrofe, Bebi nije mogla da se pokupi, orkestar svirao pesmu napravljenu u MIDI-ju - totalno drugacije ispalo, itd...ali ko ga jebe!)

10 dana u Rimu, Hotel Sheraton, mega klopa, nismo izlazili iz restorana (ja i Sloba)..SVE placeno i jos oko ?1,500 dzeparac !!! Gde to ima??

Negativna strana - Televizija je otkupila sva prava na pesmu za 100DEM !!!
Stiglo je nesto posle od SOKOJ-a, ali sitno... :(

quake2
26-11-2011, 04:25 PM
Sta ja imam ili TI (Quake) sta imas od toga u zivotu ?? Jel ti mozda krivo sto nisu tebe zvali? Ili sta vec? Za Evroviziju treba imati poseban mentalitet ...(dali je to lose ili dobro - ne znam) ALI nemoze svako da ide tamo...

Do sada je trebalo da bude jasno da mene nervira nacin na koji neko tamo ide da nas predstavlja i ponasanje kao da je u pitanju necija dedovina.Neka bude da su nastupi tamo totalno neprofitabilni,ali bi neki mladi pevac(ja u te ne spadam,to valjda znas:)) mogao tamo da stekne neko super iskustvo i publicitet,sta tome fali?Sta ce Joksi vise publiciteta?Sta ce njemu uopste vise icega?Nek pusti bre malo neke mlade ljude da rade svoj posao,ima ih milion koji nisu ni blizu ljigavi kao on i ne treba im tona reklame i sapunskih prica po medijima da bi drzali neciju paznju.A da ne pricamo kako ce veceras samo u Novom Sadu po klubovima pevati barem 20 pevaca koji su za LJaksa doktori sto se pevanja tice.Kada vec zalazis u moje porive da ucestvujem u ovakvoj diskusiji,onda izvini,ali moram i ja tebe da pitam za tvoje.Jel si i ti u nekom talu sa tom ekipom?Nadas se da ce biti nekog poslica od njih?....

quake2
26-11-2011, 04:32 PM
Jesam ! I bilo je super zezanje BTW. Bebi i sestre Kovac na pratecim vokalima...

To je inace bio zadnji put da smo ucestvovali kao Jugoslavija (!)..tad su bas pocela sranja pa su rekli svima da nas bojkotuju (iako smo na generalnoj probi bili u Top 5 po glasovima). Posle bojkota smo zavrsili sa jednim glasom (i sto se neko zajebao..:rotfl:) poslednji !!
Ali bilo je super zezanje, ako se izuzme sve oko muzike, nastupa. proba...
Tonske probe - katastrofe, Bebi nije mogla da se pokupi, orkestar svirao pesmu napravljenu u MIDI-ju - totalno drugacije ispalo, itd...ali ko ga jebe!)

10 dana u Rimu, Hotel Sheraton, mega klopa, nismo izlazili iz restorana (ja i Sloba)..SVE placeno i jos oko ?1,500 dzeparac !!! Gde to ima??

Negativna strana - Televizija je otkupila sva prava na pesmu za 100DEM !!!
Stiglo je nesto posle od SOKOJ-a, ali sitno... :(

Ho,ho,ho,ho.....sada tek videh da si i ovo napisao.....hi,hi,hiiiii....Posle svega sto si pisao o Eurosongu ja bih na tvome mestu najradije slagao da nikada nisam bio tamo i da nemam pojma sta je to uopste.I usput da ti kazem da je taj Bebin nastup bio bezvezniji cak i od Joksinog a pesma dosadnija i od one cuvene DJuuuuuuuli:).Koji ste ono bili na tabeli?Poslednji?...ccccc....pitacu te za savet kada budem hteo da idem tamo i tako visoko se plasiram:-)

DaBear
26-11-2011, 04:51 PM
Ho,ho,ho,ho.....sada tek videh da si i ovo napisao.....hi,hi,hiiiii....Posle svega sto si pisao o Eurosongu ja bih na tvome mestu najradije slagao da nikada nisam bio tamo i da nemam pojma sta je to uopste.I usput da ti kazem da je taj Bebin nastup bio bezvezniji cak i od Joksinog a pesma dosadnija i od one cuvene DJuuuuuuuli:).Koji ste ono bili na tabeli?Poslednji?...ccccc....pitacu te za savet kada budem hteo da idem tamo i tako visoko se plasiram:-)

Eto vidis, ti bi slagao da nikad nisi bio tamo...a ja nisam. A zasto bih..?

Ja pesme nisam ni slao,,,Bebi je poslala (bez da me pita) i oni uzeli..posle pobedili u Sarajevu..ja sam tek tad saznao, kad su mi rekli "idemo u Rim!" Do jaja - sve placeno ! A dnevnice od ?1,500 su mi bile dobro dosle u to vreme!! Zbog cega da se bunim ?????
A za sam nastup sam i ja napisao (AKO PAZLJIVO PROCITAS) da je sve sto nema veze sa muzikom bilo super!
Nastup - ne da je bio los - nego je bio katastrofa - ali tu je SVE bilo na neuvezbanom pevacu, tj. pevacici !
Niko nije nista vezbao oko nastupa, prvi na redu, minimalna tonska proba, neozbiljnost, itd...mislili su da ce da se provuku (nekako)..ali nisu!

A to za "mlade i nove" pevace, pubicitet i te fore...koliko je publiciteta dobila ona pevacica sto je pevala pesmu od Kovac sestre zadnji put..Da li je UOPSTE nesto izdala od tad i profitirala na bilo kom planu?...

quake2
26-11-2011, 05:12 PM
...koliko je publiciteta dobila ona pevacica sto je pevala pesmu od Kovac sestre zadnji put..Da li je UOPSTE nesto izdala od tad i profitirala na bilo kom planu?...Pa ako je kao i ti strpala 1500 necega u dzep,nije lose prosla:).A to sto je masa ovde nije zagotivila je upravo zato sto nam je i Evroviziska prica porodice Kovac nametnuta kao i ova Joksina.Nego,za "Brazil" kao pesmu sam ti rekao da je dosadna da nema dalje,ali dobro,znas ti to i sam.....

...i tako,sada bih morao malo nesto i da radim pa se lagano odjavljujem.Toliko od mene,neka malo i drugi kritikuju ako misle da treba,ako ne....sta je tu je,tako vam je kako vam je.

awacs
26-11-2011, 06:04 PM
Pa ako je kao i ti strpala 1500 necega u dzep,nije lose prosla:).A to sto je masa ovde nije zagotivila je upravo zato sto nam je i Evroviziska prica porodice Kovac nametnuta kao i ova Joksina.Nego,za "Brazil" kao pesmu sam ti rekao da je dosadna da nema dalje,ali dobro,znas ti to i sam.....

...i tako,sada bih morao malo nesto i da radim pa se lagano odjavljujem.Toliko od mene,neka malo i drugi kritikuju ako misle da treba,ako ne....sta je tu je,tako vam je kako vam je.

Jedan drugar mi se skoro ?alio da ga je spopao nekakav stomačni virus, pa dva dana nije znao ?ta da radi - dal' da prdi, dal' da sere ili da povraća. I pro?lo ga za tri dana, i evo sad ko nov :) Eto, drago mi je da je i tebe minuo virus.

Dočim ima? volje da radi? znači da vi?e nisu va?ni ni Joksa ni Tijanić ni Evrovizija, ni Kovačkinje barjačkinje ni Bejbi Vrač. Jel' da?

Pozdrav,

Vasa

quake2
26-11-2011, 07:30 PM
Jedan drugar mi se skoro ?alio da ga je spopao nekakav stomačni virus, pa dva dana nije znao ?ta da radi - dal' da prdi, dal' da sere ili da povraća. I pro?lo ga za tri dana, i evo sad ko nov :)

Vasa

Super su vam teme za razgovor,nekako mi to sve i lici na tebe:wink:.

DaBear
26-11-2011, 07:31 PM

Otkud ti opet? Pa zar nisi imao nesto da radis (kako reche) ?? :D

quake2
26-11-2011, 07:35 PM
Otkud ti opet? Pa zar nisi imao nesto da radis (kako reche) ?? :D

Ometas me,moze malo tisine,upravo se remixuje nesto pa ne mogu da iseckam loopove na miru:rotfl:

Znak
26-11-2011, 07:37 PM
Nisam zami?ljao D?onija na Evroviziji, to bi bilo svetogrđe, ali moram priznati da sam se lepo zabavljao nekoliko minuta zami?ljajući Caneta i Partibrejkerse na toj sceni! To bi bilo ono pravo, ala bi ih Cane sve redom postreljao jednim pogledom!

Igor
26-11-2011, 07:48 PM
E, a super mi to DaBear-ovo, parafraziram: "Overili smo 'iljadu i po funti, besplatno ?dranje, ludilo, Rim, do jaja". Ma mo?' se ti stari pravit' Englez do prekosutra, al' eto, bio si i ostao na?! :rotfl:
Nego, kad smo već kod alternativa...
Ja bih na Evroviziju kao na?eg ultimativnog zastupnika, i to ono, do kraja karijere, mar?alski, poslao Ramba Amadeusa! Siguran sam da bi dotični umeo da se kreativno izrazi, a da pritom i zadovolji ovda?nje narodne mase uprkos sasvim izvesnom lo?em plasmanu. Dobro, verovatno ne bi puko ko Bebi pred taj bojkot.

quake2
26-11-2011, 07:56 PM
E Ramba se nisam setio:banghead:....do jaja,moj glas za.Prosledicemo na kraju Tijanicu rezultate naseg rumskog glasanja,a moze i Vasa to da mu doturi....

awacs
26-11-2011, 08:12 PM

Pravo da ti kažem to su ozbiljne teme. Od Jokse još niko nije umro, a od virusa jeste.

Pozdrav,

Vasa

Bockie
26-11-2011, 08:21 PM
Na koji bubanj mislis?

Strip...

DaBear
26-11-2011, 08:31 PM
E, a super mi to DaBear-ovo, parafraziram: "Overili smo 'iljadu i po funti, besplatno ?dranje, ludilo, Rim, do jaja". Ma mo?' se ti stari pravit' Englez do prekosutra, al' eto, bio si i ostao na?! :rotfl:
Nego, kad smo već kod alternativa...
Ja bih na Evroviziju kao na?eg ultimativnog zastupnika, i to ono, do kraja karijere, mar?alski, poslao Ramba Amadeusa! Siguran sam da bi dotični umeo da se kreativno izrazi, a da pritom i zadovolji ovda?nje narodne mase uprkos sasvim izvesnom lo?em plasmanu. Dobro, verovatno ne bi puko ko Bebi pred taj bojkot.

Pa naravno - NISTA ne treba uzimati za ozbiljno, a pogotovu ne Evroviziju!! A ako jos ima nesto i da se "macne" - sta ces vise!!
A Rambo..?? Njega ni ja ne kapiram, a na Evroviziji bi se zgranuli..:shock::shock:

quake2
26-11-2011, 08:32 PM
Strip...

Ma kontam da mislis na njihov,ali nisam ja to radio pa nemam pojma sta je snimano i na zalost ne poznajem nikoga iz benda pa da priupitam.

Bockie
26-11-2011, 09:15 PM
Ma kontam da mislis na njihov,ali nisam ja to radio pa nemam pojma sta je snimano i na zalost ne poznajem nikoga iz benda pa da priupitam.

Ma znam, nego mislio sam da znas nesto o tome, pa zato...

Ok...

Igor
26-11-2011, 10:02 PM
Pa naravno - NISTA ne treba uzimati za ozbiljno, a pogotovu ne Evroviziju!! A ako jos ima nesto i da se "macne" - sta ces vise!!

Kupi? mali bazen, posadi? ga u dvori?te, ili ode? na more pa pliva?. Inače, to plivanje u profesiji... :ups:

Znak
26-11-2011, 10:19 PM
A Rambo..?? Njega ni ja ne kapiram, a na Evroviziji bi se zgranuli..:shock::shock:

Ako bi se Rambo tamo lepo proveo ja bih glasao da on ide, neka se zgranu.

Ne?to ne verujem da ga ne kapira?. Toliko je dobar da je tu stvarno sve kristalno jasno.

AudioStorm
27-11-2011, 01:04 AM
Ja bih na Evroviziju kao na?eg ultimativnog zastupnika, i to ono, do kraja karijere, mar?alski, poslao Ramba Amadeusa!

E Ramba se nisam setio:banghead:....do jaja,moj glas za.

Ako bi se Rambo tamo lepo proveo ja bih glasao da on ide, neka se zgranu.

Rambo bi eventualno nastupio za svoju rodnu grudu,da osvjetla obraz "svojima" :wink:

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VXpZ596kd6w?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/VXpZ596kd6w?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>

:rotfl::rotfl::rotfl:

I nemojte tako,i ako nema brkove,Rambo je pravi Crnogorac,he he !

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OQU4N72OsTs?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/OQU4N72OsTs?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>

:rotfl::rotfl::rotfl:

quake2
27-11-2011, 02:49 AM
Rambo bi eventualno nastupio za svoju rodnu grudu,da osvjetla obraz "svojima" :wink:

A sta radi u Srbiji,studira?:):):)...Ajd samo nek nastupi,pa za koga god,ima vec cetiri glasa ovde.:)

diviner
27-11-2011, 07:53 PM
Ajd nek se neki ucesnici malo uzdrze od sitnog ***ebavanja, da ne bi brisali temu...

Poz

Bockie
28-11-2011, 08:37 AM
Premotajte na 4:00... Rambo o evrowiziji... :D

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/rKl-zeviaPM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

DaBear
28-11-2011, 09:39 AM
Pa ovo je gore od Evrovizije... !!!:shock::shock::shock:
Ijaoo..nisam ni mogao da gledam sve (iako sam potajno zeleo...ali nisam mogao!)

Igor
28-11-2011, 11:29 AM
Rambo care, kupi nam cigare!

boggy
12-12-2011, 12:48 PM
Rambo predstavlja Crnu Goru na Eurosongu... (http://www.vesti-online.com/Scena/Soubiznis/186626/I-Rambo-peva-na-Evrosongu) (vesti-online)

Haxli
12-12-2011, 10:57 PM
Mislio sam da je neka slichna vest bila na njuz.net-u pre nekog vremena
al sam se izgleda istripovao...

A shto se same vesti tiche hmmm na sprdnju treba odgovriti sprdnjom... ;)

AudioStorm
12-12-2011, 11:28 PM
http://www.vijesti.me/caffe/je-li-rambo-izdao-ili-evroviziju-ucinio-vrijednom-gledanja-clanak-51417

disco violence
13-12-2011, 02:31 PM
Hocemo gusle ili 12 usisivaca,a ni harfa nije zgorega.Ovo je izazov Rambo treba da sklopi tekst da zajebava celu evropu i sire.Vec vidim tresh lakih nota u fazonu ''Chobane please come back''.Mogao bi lagano da pobedi,ako se ne istripuje,nego bude onaj pravi Amadeus Ramboooooo!!!!!
P.S.Najebo je ako pobedi morace sve albume na engleski da prevodi,da osvaja strano trziste,ajoooojj,crni rambo kukala ti majka,kupuj recnik.