View Full Version : Avicii i njegov Synleth
Solozabal
19-11-2011, 04:42 PM
:shock::D
Everbeatz
19-11-2011, 06:02 PM
verovatno mu je i Waves 'original':D
...ako on nema para za Sylenth ne znam ko ima...
DaBear
19-11-2011, 06:08 PM
ha ha ha ...MEGA !!
Ma naravno, niko nije pelcovan od toga....:D
DADDY Z
19-11-2011, 06:56 PM
možda mu je original nestabilan...:)
Everbeatz
19-11-2011, 07:25 PM
mo?da mu je original nestabilan...:)
bingo!!:d
Hollywood
20-11-2011, 05:54 AM
mo?da mu je original nestabilan...:)
vi se zezajte, ali meni je narodni kobaz5 pao 2-3puta u zivotu, krene da se muci i cima, ali na kraju odradi. A original... apdejt jedan, pa drugi, pa treci ne bi li bio stabilan, sada sam uzeo 6cu i stabilniji je ali se vec par puta desilo da je overio.
Solozabal
29-11-2011, 01:54 PM
Ovi ?weđani stvarno nemaju srama, jel uopce razmisljaju o tome sta ce pokazat ispred kamera?! :confused:
John Dahlback i njegovi pluginovi;
Surfer
29-11-2011, 02:15 PM
Ovi ?weđani stvarno nemaju srama, jel uopce razmisljaju o tome sta ce pokazat ispred kamera?! :confused:
Ne bi ni?ta rekao da ne plivaju u novcu :mad:
U?as.
Coconut
29-11-2011, 02:19 PM
Pa takva im je i muzika sa svim tim "mafijama" to drustvo pakuje iste zvuke, iste agresivne melodije sto nazalost gomila klinaca obozava:banghead:
Redding
29-11-2011, 03:43 PM
A zar nema neki fazon ako radi? na piratskom softveru, da ti ustvari nema? prava da izda?, odnosno nisi nosilac autorskih prava ? Dodu?e, ne znam jel ba? tako funkcioni?e, davno sam to negde pročitao :D A inače, mislim da većina ljudi iako imaju novac, uvek će uzeti sve ?to mogu besplatno :wink:
Surfer
29-11-2011, 04:50 PM
A zar nema neki fazon ako radi? na piratskom softveru, da ti ustvari nema? prava da izda?, odnosno nisi nosilac autorskih prava ?
Ne znam za tu varijantu ali da bi tako trebalo biti- trebalo bi.
A ja da sam vlasnike te firme ?to radi Sylenth i ?ta već, ja bi te klince tu?io za krađu i sjeo im na sva autorska prava i prava od prodaje.
A inače, mislim da većina ljudi iako imaju novac, uvek će uzeti sve ?to mogu besplatno :wink:
Stvar je samo u tome ?to on to nije dobio besplatno nego je ukrao pa ima bez da je platio.
Velika razlika
DaBear
29-11-2011, 05:43 PM
pa to je i ovde rasprostranjeno ! Svojevremeno su Waves slali prerusene "agente" da idu po studijima, da ih kao bookiraju za session i overe ko ima piratske plugove.
Naravno, u Soho studiju, gde sam i ja boravio (glavna SSL soba) imaju ceo Waves paket..i jos se studio asistent pohvalio kako imaju program koji resetuje demo verziju svakog meseca (!!) A oni naravno nosili skrivenu kamericu....:D
Studio je platio veliku kaznu i morao je da kupi sav software koji su koristili..sve zajedno oko ?25 soma (funti) u ono vreme!!!
<a href="%3Ciframe%20width=" 420"="" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/jr4ul68Y-CA" frameborder="0" allowfullscreen="">"><a href="%3Ciframe%20width=" 420"="" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/jr4ul68Y-CA" frameborder="0" allowfullscreen=""><iframe src="http://www.youtube.com/embed/jr4ul68Y-CA" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.