Log in

View Full Version : Irish stew of sindidun

Arthur
08-11-2011, 03:58 PM
http://www.irishstew.net/

Evo posle vi?e godina nečega iza čega moja malenkost stoji u celini i celosti ;) Na sajtu mo?ete skinuti besplatno specijalno digitalno izdanje a na MTV-pogledati i prvi spot sa ovog albuma :)

http://mtv.rs/video/2145/irish-stew-take-me-high

Braca
08-11-2011, 04:23 PM
Bravo, ovome se tesko moze nesto zameriti, respect :)

Jan
08-11-2011, 05:33 PM
Bravo, fantasticno u svakom pogledu

Rhino
08-11-2011, 06:17 PM
Na malim logitec kompjuterskim zvucnicima sam provrtio prvih par stvari i tu zvuci za BRAVO.

AudioStorm
08-11-2011, 07:29 PM
Odlicno! Sve je 5!:thumbsup:

dadson
08-11-2011, 10:33 PM
Svaka čast. Odlično urađeno.

awacs
09-11-2011, 12:59 PM
Dobro je i pismeno i sve kako treba. Jel' sviraju po inostranstvu (mislim van Balkana)?

Pozdrav,

Vasa

Igor
09-11-2011, 01:45 PM
Kulturi?ka... Odmereno i inteligentno. L-Irski moderno, sve pohvale...
Nedavno sam u rodnom Kragujevcu pravio ogromnu foto-panoramu sa najlep?eg gradskog trga. Jedan od tada zabele?enih detalja mislim da mo?' bit' zanimljiv za vesnika ove teme... Fora je u prvom snapshotu :grin:...

http://www.gigapan.org/gigapans/91707/

Arthur
09-11-2011, 03:10 PM
pa trenutno je trećina benda iz KG :)

Igor
09-11-2011, 03:30 PM
Aiii jaiiii, e pa to je ba? lepo! :grin:
Tim pre ?to Kragujevac nikada (pa ni trećinski) nije imao izdanke za ovakav sound. SMAK, KBO!, Osvajači... ...sve je to neko drugo vreme i drugi fah, e sad, jedino čega se sećam je da su momci iz grupe Thimble imali nekakav iskorak iz tog "dvori?ta". Ostalo je suvi lokal.
Ba? dobra vest! :)

awacs
09-11-2011, 03:41 PM
Aiii jaiiii, e pa to je ba? lepo! :grin:
Tim pre ?to Kragujevac nikada (pa ni trećinski) nije imao izdanke za ovakav sound. SMAK, KBO!, Osvajači... ...sve je to neko drugo vreme i drugi fah, e sad, jedino čega se sećam je da su momci iz grupe Thimble imali nekakav iskorak iz tog "dvori?ta". Ostalo je suvi lokal.
Ba? dobra vest! :)

E sad i ti:wink: A Bora Dugić i Mi?ko Plavi :)? Super fotografija (panorama). Ćale mi je pukim slučajem izbegao da ga onomad odvedu iz te ?kole na streljanje.

Pozdrav,

Vasa

facayu
09-11-2011, 03:49 PM
extramissimo !!!! :wink: ama bas sve je na svom mestu i sve je odmereno bas kako treba, respekt !

Arthur
10-11-2011, 03:05 AM
pa bend je ko što mu ime kaže, beogracki, ali najbolji svirači u istom (od skora dovedena pojačanja), bubnjar Marko Jovanović i violiniskinja Ana Milanović, su čistokrvni KGovci ;) Ostatak benda je tu da se fotka, jer su lepi :)

Arthur
10-11-2011, 03:07 AM
@awacs

moj je slično prošao u ovom novom ratu, bombardovanu, kao oficir PVO, u dva navrata. Hvala bogu pa je prošlo kul i danas smo mu slavili rođendan. A to za KG gimnaziju je preteška priča, snimao sam jedan film u toj gimnaziji, u onoj "sačuvanoj" učionici, i u muzeju.. deset dana smo bili pod tim utiskom... tim, i začuđujućom konstatacijom KOLIKO ZGODNIH DEVOJAKA živi u tom gradu (bio je August!!)