View Full Version : BWFX Halloween Competition
Eomsy
30-10-2011, 02:37 PM
RULES (http://www.blastwavefx.com/i75/Competition/information.html)
Molim da pročitate pravila, da znate od čega je napravljen ovaj uradak ...
Moj Submission (http://soundcloud.com/eomsyproject/bwfx-e-o-m-s-y-project-luring)
Molim za mi?ljenja, nadam se da vas ovih 30 sekundi va?eg ?ivota neće mnogo ko?tati :D ...
silicon science
30-10-2011, 03:43 PM
Evo ja sam poslusao... Nisam se bas nesto uplasio :D
Salim se, voleo bih da mogu da cujem sirove semplove koji se dobiju.. Al ovako na prvu loptu bih ti preporuchio da malo istaknes te spooky ghost voiceove... procitah da je dozvoljeno snimanje svojih vokala... Na tvom mestu bih jos "smrachio" atmosferu, da bude ljigavo-jeziva... Ubaci malo reversovanih zvukova, snimi svoj vokal pa njega u revers, kao neko vrachanje da se chuje :) Dupliraj neke od zvukova (glavnu melodiju recimo) pa ih pitch shifterom maaalo transponujes na dole ili gore, lejerujes, da dobijes malo bolesne atmosfere...
Nadam se da me zameras sto ti "solim" pamet, ovo je ono sto bih ja uradio...
Pozz
Eomsy
30-10-2011, 05:31 PM
Evo ja sam poslusao... Nisam se bas nesto uplasio :D
E jbga. onda nisam uspio :( ....
Salim se,...
Uh ... onda ok :D ...
...voleo bih da mogu da cujem sirove semplove koji se dobiju.. Al ovako na prvu loptu bih ti preporuchio da malo istaknes te spooky ghost voiceove...
A ja ih ba? htio otpozadi ... Kako i ime govori "Luring Horror", znači horror se mami, a ne već ovdje :shock:, već otpozadi, iza leđa ... vreba :D ....
...procitah da je dozvoljeno snimanje svojih vokala... Na tvom mestu bih jos "smrachio" atmosferu, da bude ljigavo-jeziva... Ubaci malo reversovanih zvukova, snimi svoj vokal pa njega u revers, kao neko vrachanje da se chuje :)
E ovo je jebenica ideja. TNX :grin:. Tak bu ispao kao neki devil vojs .. he,he ... ko ona fora da na nekim vinilima metalne glazbe, kada vrti? unazad, čuje? ĐAVOLJE PORUKE :rotfl: .... EDIT: Makar sam već uradak poslao, po?to sutra nemam vremena, pa na ?alost ovo je final, nisam očekivao promptni odgovor, sorry :( ...
Dupliraj neke od zvukova (glavnu melodiju recimo) pa ih pitch shifterom maaalo transponujes na dole ili gore, lejerujes, da dobijes malo bolesne atmosfere...
Ne znam koliko se čuje, ali sam ba? poku?avao ne?to da dobijem od glavne melodije, pa sam ne?to distorzirao i u pozadinu metno ... a idiot se ne sjetih pitch shiftat (ima na melodiji dTune plug, koji dijeli signal na dva dijela te svaki detuna. Uglavnom kaj sam god probo na melodiji, nisam ni?ta dobio kaj bi mi bilo ok, pa sam izpizdio i reko da bu i ovako sasvim dobro ...
Nadam se da me zameras sto ti "solim" pamet, ovo je ono sto bih ja uradio...
Dapače, takvo ne?to sam i tra?io. Kull review 8-) ...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.