PDA

View Full Version : yamaha 03d ili behringer ddx3216

robertos
27-10-2011, 04:01 PM
pozdrav svima.

imam oba miksera,i odlučio sam jednog prodati,ali se dvoumim.oba miksera imaju adat pro?irenje,i u vrhunskom su stanju.?to se tiće zvuka 03d mi radi malo tamnije od behringera,isključivo se koriste za live svirku,pa bi molio va? savjet,?ta ostaviti,i zbog čega?? hvala

robertos
27-10-2011, 05:45 PM
po?to imam na yamahi adat pro?irenje,i fali mi mikrofonskih kanala,zanima me dali bi navedeni presonus radio sa 03d?

hvala

quake2
27-10-2011, 11:08 PM
Bez dvoumljenja prodati Behringer.Imam jednog raskupusanog u podrumu vec godinama....jako los odnos signal shum i jako nekvalitetna izrada,plus sto je losije zvucao i od Yamahinog ProMix-a od pre hrista....dok je radio.Na ovom mom nikada nije pronadjeno sta je bio uzrok kvara pa sam ga zato i dobio na poklon da mu povadim alps fadere:)....koji takodje,by the way nisu nesto.Pozzzzz

Bockie
29-10-2011, 06:35 PM
Mada sam i sam uradio jednu ekonomski ne promisljenu stvar, ali imam svoje (decije) razloge, pre bih prodao YAMAHU!

Zasto?

Jer jos drzi cenu!

Idu JOS GRDJA vremena* i Yamaha ce se lakse prodati za vecu kintu nego Behringer (proporcionalno naravno, manje se gubi na Jamasi, 20-30% dok Beh. ispred radnje kosta 50% manje).

Jel Behringer radi posao?

Pfff... Koga boli za live (osim tripovanja na bini)...?!
Masa ne konta ni q...
...a ti "otplacijes" jeftini mixer koji ipak (dok radi) pruza odredjeni komoditet.

Ergo, vise para u kasi.
Ergo sranje sound koji niko ko nije na bini ne konstatuje...

Realno je veci problem jeftino ozvucenje. Sa nekim VRX-om ili jos bolje KV2 ili slicno - Beh ce da radi savrsen posao (dok radi)...

*
Pricaju dva cigana i jedan kaze:

- Nemam za struju, nemam, za hranu, nemam da se obucem,nemam para...
- Pa ti nema sta nemas, kaze drugi...

:D