Log in

View Full Version : jolana

grada27
22-10-2011, 07:19 PM
Improvizacija,mog prijatelja i saradnika cisto da se cuje da i jolana moze da zazvuci ok. staro fenderovo pojacalo sa jbl zvucnikom od 15inca. Fender vibrosonic i strat ritam git nista drugo Bas kopija fendera sa novim magnetima
druga gitara Jolana sa pravljenim wahom i dankan magnetima,solo isto jolana. Meni je zazvucala pa ajde da to podelim sa vama i cujem vase misljenje o samom zvuku bez ikakvog procesora.

http://www.4shared.com/audio/uqMCIrYl/hajdemo_dole_1.html

quake2
23-10-2011, 04:58 AM
Super zvuci dzitra Matori,bez obzira sto je Jolana.Kada je dobar prst,da se svasta napraviti:).Nego,jel Jolana Galaxis ili Iris:)? Imao sam ovu prvu,doduse pre vise od cetvrt veka ali su ostale pozitivne uspomene.Nije da je se ono "i dan danas rado secam",ali znam da barem nisam imao nikakvih problema sa njom.

grada27
23-10-2011, 05:40 PM
Danas se moze kupiti zver od gitare,pojacala procesora,cak postoje i masine koje same sviraju,ali ne moze se otici u prodavnicu i kupiti 10 sati vezbanja.
Hteo sam samo da kazem da je instrument jako vazna stavka,to stoji.Ovo je primer gde sa osredjim instrumentom i dosta vezbe moze se doci do zadovoljavajucih rezultata.

Pozz...Grada