View Full Version : Matroda - Some Strange Voices :::...
matroda
07-10-2011, 10:37 PM
Pozdrav.. Ja sam Matija iz Zagreba, imam 17 godina i bavim se produkcijom i sviram u bendu klavijature...evo novi sam na ovom forumu tako da vjerovatno vecina nece ni otvarat ovu temu :D al ko otvori slobodno poslusa moju novu stvar..dakle radi se o nekoj mjesavini 100bpm dubstepa sa neuro elementima. Cijelu produkciju mozete poslusati ovdje: http://soundcloud.com/matroda/matroda-some-strange-voices
dostupna je i na beatportu: http://www.beatport.com/track/some-strange-voices-original-mix/2754917
komentari dobro dosli, hvala
voomighty
07-10-2011, 10:55 PM
jbam li ga, iskreno ja sam provalio da su sve dabstep stvari na 140 BPM, nem pojma dokle ce ljudi da nazaivaju dubstepom pesme koje samo imaju vobl u sebi i dirty produkciju... ovo po meni, nemo se ljutis, nije dubstep, ne kazem, lepo zvuci ok je isproducirano, lepo svira sto bi rekli, ali ovo nije dubstep, nije taj ritam, nije taj flouuu, ima elemente dabstepa ali nije dabstep... inace, da... lepo svira zaista... bolje od mnogih stvari u tom zanru.
awacs
07-10-2011, 11:05 PM
lepo zvuci ok je isproducirano, lepo svira sto bi rekli, ali ovo nije dubstep, nije taj ritam, nije taj flouuu, ima elemente dabstepa ali nije dabstep... inace, da... lepo svira zaista... bolje od mnogih stvari u tom zanru.
Jebiga, ako nije dubstep a "lepo svira" ?to mu ne ka?e? ?ta jeste, čisto da bi znao kome da ponudi to ?to radi? Ovako kako si napisao ne bih rekao da si ba? preterano pomogao čoveku :confused:
Pozdrav,
Vasa
matroda
07-10-2011, 11:39 PM
jbam li ga, iskreno ja sam provalio da su sve dabstep stvari na 140 BPM, nem pojma dokle ce ljudi da nazaivaju dubstepom pesme koje samo imaju vobl u sebi i dirty produkciju... ovo po meni, nemo se ljutis, nije dubstep, ne kazem, lepo zvuci ok je isproducirano, lepo svira sto bi rekli, ali ovo nije dubstep, nije taj ritam, nije taj flouuu, ima elemente dabstepa ali nije dabstep... inace, da... lepo svira zaista... bolje od mnogih stvari u tom zanru.
znam da nije real dubstep, ali najvise slici. beat najvise slici nekom hip-hop zanru zar ne? instrumentalni dio bez beata na neki dubstep, neuro,electro..necu onda valja nazvat stil Neuro-HipHop-DubElectro :D hvala za komentar :))
ali da i ovo je takozvani dubstep..100bpm dubstep :) nesto noviji zanr u svijetu produkcije
Bockie
07-10-2011, 11:45 PM
Pa, evo od sve dosade koja izjeda forum, ajd' rek'o i ja da vidim , sta radi omladina...:D
Iznenadjen sam po vise pitanja.
Jedno je ono sto cu tesko ikad shvatiti, a to je pretpostavljam do mene koji ne kapiram EU, homosexualizam, gutanje tableta i ovakvu muziku.
Bez uzrocno posledicnih elemenata povezivanja gorepomenutih!
Ali to sam ja...
A drugo je pohvala, za dinamiku, uopste izgled wave-forma, jer sam navikao na "kulen" koji obicno biva predstavljen kada se otvori waveform, dakle -1,5 db rms i tako dalje... :banghead:
Iako, za moj senzibilitet, dosta nepovezana i intelektualno izrazeno nenaprezajuca melodijska struktura, produkcijski odlicno izvedeno!
Ponavljam, ja nisam slusalac ovog zanra, ali mi se cini da te ili jako ukenjalo ili si znao sta radis (i pored toga sto imas godina kao samo necija karijera).
Prelazi u tematici su ili veoma slucajni ili si ih stvarno zeleo, gotovo kao radio drama...(drevna medijska umetnicka forma)...
I pored svega... ...kako se ono kaze...ah da... ...imas "lajk" od mene...:wink:
Radi, radi, radi,slusaj,slusaj,slusaj...!
Poz'
voomighty
08-10-2011, 12:21 AM
Jebiga, ako nije dubstep a "lepo svira" ?to mu ne ka?e? ?ta jeste, čisto da bi znao kome da ponudi to ?to radi? Ovako kako si napisao ne bih rekao da si ba? preterano pomogao čoveku :confused:
Pozdrav,
Vasa
jbm li ga, da znam jsta je, ja bih napisao, kao sto covek kaze mix svega i svacega hiphopa dubstepa nekog neura NUdubstepa... kao i svaka muzika sada, sto nije po difoltu lose, sta vise...
ja sam izraziti ljubitelj DUBa, a ljudi oko mene slusaju dubstep, djejuuuu, prave, pa sam i ja hteo-nehteo u kontaktu sa tim, zato kazem ovo nije dub step a sta je, nem pojma, ali dobro svira...:wink:
poz, no hard feelings
awacs
08-10-2011, 12:48 AM
poz, no hard feelings
No hard feelings at all :) Samo sam pomislio da je korisnije reći čoveku: "ponudi ovo ?iki, a ne Chrisu" nego: "ovo nije za Chrisa". Ja se nikad nisam razumeo u ?anrove (a sad jo? manje), ali sam se ponadao da neko od vas "?anrovaca" mo?e da ga forwarduje. Mada sam mu u jednoj drugoj temi već sugerisao da se okane forumskih promocija...
Pozdrav,
Vasa
voomighty
08-10-2011, 01:55 AM
Ja se nikad nisam razumeo u ?anrove (a sad jo? manje)
:rotfl::rotfl::rotfl::thumbsup::thumbsup::thumbsup :
awacs
08-10-2011, 02:04 AM
:rotfl::rotfl::rotfl::thumbsup::thumbsup::thumbsup :
:ljutpc::trchi::bend:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.