PDA

View Full Version : Eric Prydz

Solozabal
04-10-2011, 08:00 PM
Eric Prydz - 2Night

Vec duze vrijeme No1 na beatportu, ali sumnjam da moze ponovit Pjanoo..

<object style="height: 390px; width: 640px">

<embed src="http://www.youtube.com/v/tXMZeN0rLZc?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="360" width="640"></object>

Surfer
04-10-2011, 09:54 PM
On mi je inače omiljeni producent švedske club scene ali ovo mi je dosadno i bezveze.

Danilo S
04-10-2011, 10:02 PM
Ovo je zaista dosadno i bezveze. U zadnje vrijeme proslavljeni DJ-evi slabo ?ta dobro da izbacuju.

DaBear
05-10-2011, 05:49 PM
he he...pa njemu je najveci hit bio Call On Me (koji je 100% bio baziran na Steve Winwood sample-u)..sve njegovo (orginalno napisano) posle toga je bilo slabije...
Ali likovima kao sto je on, cak i jedan ovako dosadan i bled track moze da donese sigurno stotinak DJ tezgi po par somica Eura i puna kapa !!!
its all about gigs !!!

voomighty
05-10-2011, 06:00 PM
a jedan od razloga sto vam je dosadna pesma je mozda taj sto nema nekog prefinjenog sexy zenskog vokala... meni to fali ovde...

Surfer
05-10-2011, 07:20 PM
a jedan od razloga sto vam je dosadna pesma je mozda taj sto nema nekog prefinjenog sexy zenskog vokala... meni to fali ovde...

Nije ni Pjanoo imao ?enskog vokala a bogami ni Balaton pa je bilo opako dobro i fresh :wink:

Ali ima? pravo, instrumental je vrlo te?ko napraviti da ne bude dosadan

Surfer
05-10-2011, 07:23 PM
he he...pa njemu je najveci hit bio Call On Me (koji je 100% bio baziran na Steve Winwood sample-u)..sve njegovo (orginalno napisano) posle toga je bilo slabije...
Ali likovima kao sto je on, cak i jedan ovako dosadan i bled track moze da donese sigurno stotinak DJ tezgi po par somica Eura i puna kapa !!!
its all about gigs !!!

Call on me je jedna od najboljih dance stvari svih vremena, po mom mi?ljenju.

Genijalno odabran sample, majstorski napravljen aran?man, vrhunski kick i bass, fantastičan video za pjesmu.

Savr?enstvo

voomighty
05-10-2011, 07:44 PM
Nije ni Pjanoo imao ?enskog vokala a bogami ni Balaton pa je bilo opako dobro i fresh :wink:

slazem se skroz...