PDA

View Full Version : Opaka pesma !! Old / new school - do jaja!!

DaBear
17-09-2011, 01:57 PM
Najvise sam se iznenadio kad sam video pevaca !!!:shock:
Pogledajte !!

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eVMWgmQA4Ig?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/eVMWgmQA4Ig?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object>

DADDY Z
17-09-2011, 02:15 PM
super vokal !
ni stvar nije loša ali mi je već izlizan taj sample posle Portishead-a

DaBear
17-09-2011, 02:34 PM
super vokal !
ni stvar nije lo?a ali mi je već izlizan taj sample posle Portishead-a

jebes sample ! Vazna je pesma i pevanje !!

alavuk
17-09-2011, 07:31 PM
hehehe , odlicno !!!!!! inace pretpostavljam da ce ovaj lik da bude novo otkrovenje a la the streets , inace pesma je stvarno osvezenje , svidja mi se nigga nacin pevanja kao i stil pesme ...

Rhino
17-09-2011, 11:23 PM
ali mi je već izlizan taj sample posle Portishead-a

I tricky-ja:D

I ja sam istog misljenja, ali ova 4 tona imaju toliko banja atmosferu bar sto se mene tice i ne bi me cudilo da sempl svakih 10tak godina susretnemo ponovo i ponovo.. Sta me ne bi cudilo kada se to ustvari i desava? :)

Inace svidja mi se stvar sa svih aspekata gledajuci!

Bockie
18-09-2011, 09:18 AM
Cika Zoki..?!?! Pa sta je ovo...?!?! Pa ovo ima cak i melodiju, moze da se zvizdi...! Nekako je...slusljivo, cak i dobro, a i nije na rumunskom engleskom!

:D

DaBear
18-09-2011, 10:44 AM
Cika Zoki..?!?! Pa sta je ovo...?!?! Pa ovo ima cak i melodiju, moze da se zvizdi...! Nekako je...slusljivo, cak i dobro, a i nije na rumunskom engleskom!

:D

:confused::shock:
Alo? Pa ja SVE sto stavljam je slusljivo, ima melodiju, pevljivo...
Ja ne postavljam pesme sa gitarskom solazom od 10 minuta, sa 1000 nota u sekundi ili pesme sa 45 razlicitih akorda u prvoj strofi, sa introm od 1 minut ili pesme sa 20 delova, koje niko nemoze da zapamti..!!
Samo slusljivo / pevljivo / komercijalno / da moze da se zvizdi !!
??? ? ?