View Full Version : Sonimus Satson
Surfer
16-09-2011, 09:59 AM
Da li je netko probao ovo čudo?
Nemam pojma ?to bi ovo trebalo raditi osim uvjeriti me da mi miks zvuči bolje jer sam ga stavio kao prvi insert na kanalima.
Vidim nekakve low-high pass filtere i to je to.
E, da, kao mo?e? raditi gain staging na njemu, kao da to ne mogu raditi sa gain knobom u Cubase-u:rolleyes:
Ali zato se pi?e li ga pi?e po internetu kako je ovo svjetsko čudo kao i onaj Slate VCC.
Ima li netko nekakvih iskustava?
Ja sam skeptik kao i uvijek kad se radi o novim pluginovima nakon kojih "miks zvuči duplo bolje nego prije":)
Da li je netko probao ovo čudo?
Nemam pojma što bi ovo trebalo raditi osim uvjeriti me da mi miks zvuči bolje jer sam ga stavio kao prvi insert na kanalima.
Vidim nekakve low-high pass filtere i to je to.
E, da, kao možeš raditi gain staging na njemu, kao da to ne mogu raditi sa gain knobom u Cubase-u:rolleyes:
Ali zato se piše li ga piše po internetu kako je ovo svjetsko čudo kao i onaj Slate VCC.
Ima li netko nekakvih iskustava?
Ja sam skeptik kao i uvijek kad se radi o novim pluginovima nakon kojih "miks zvuči duplo bolje nego prije":)
da, brdo ga hvale. mene isto zanima. vidim, nema neka probna verzija sa njihovog site-a za skinut, nisam ga našao niti na torrentima i okolo...
koliko sam skužio, ne radi se samo i filterima i trim-u nego algoritmima koji oponašaju što se događa kod analognog gain staginga.
ne znam...toliko pluginova sam probao da nemam više volje...našao sam nekolicinu koji rade dobro i sviđaju mi se, ostalo derem po hardware-u.
jednostavno mi se čini da, ZA SADA, digitalna tehnologija je došla do jednog levela te treba pričekati kada i ako će inžinjeri, profesori i znanstvenici probiti sljedeći korak. možda to bude kvantna digitalija, digitalija koja radi na benzin ili nešto treće...:)
hardware ipak, ne samo da daje pravu živu stvar, nego daje snimci težinu, ukrućuje ju na način kao kad se zapeče glina u pečnici!:)
tako da može ovaj plugin učiniti snimku kao jaču cjelinu, gušću, pomreženiju ali mislim da će i dalje snimka lebditi 10 cm od tla.
ja takav suptilan efekt osjećam kada nema hardware-a.
Rhino
16-09-2011, 12:12 PM
Cu probam negdje pa vidim..
Ali me iskreno vise pimamljuje ovaj slate digital vcc (jer im onaj master buss fg-x ili kako li se tacno zove radi dobro)
Everbeatz
16-09-2011, 01:29 PM
Daje to cudo "neku boju" mixu mada je moj utisak da mi previse spljosti sound. Kao da ga gusi previse.
Overall, nista specijalno niti revolucionarno i moze se posmatrati kao "da li pomaze - ne znamo, da li skodi - nismo sigurni".
Bar su to moji ustisci za sad, mozda ga i zavolim vremenom...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.