PDA

View Full Version : Jos jedan post-letnji hit! Loca People

DaBear
15-09-2011, 05:37 PM
Ovo su poceli ozbiljno da vrte po mainstream radiju u zadnjih par nedelja !!
Nista specijalno, vec odradjeno par puta u ne toliko davnoj proslosti, ali lepo radi !
Inace 29 milijuna views ....

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mwq-T2CrJRU?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/mwq-T2CrJRU?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object>

BladeR
15-09-2011, 11:46 PM
Dobre pi?ke xD :wink:8-)

branoy
16-09-2011, 01:09 AM
vrhunski!

disco violence
16-09-2011, 02:13 PM
Jel ono Leskovac na spotu, roštiljijada?!

alavuk
16-09-2011, 08:02 PM
matoro jedno par meseci :))))))))))))) ovaj mainstream mnogo kaska ...

wladymeer
17-09-2011, 12:15 AM
Užas koliko mi ova pesma ide na živce :)

Ne znam šta ovde lepo radi, ali ovakve "pesme" nikad neću razumeti. Ne house/tehno kao žanr, već baš ovakav tip pesama.

branoy
17-09-2011, 01:36 AM
jebiga ljudi ako to ne razumete, ne znam kako mozete onda ovde reci sta je hit i na sta omladina ima da se pali po klubovima, ja razumem , u toj sam prici, ako vi niste , i ako odma nalazite nesto da ne valja zao mi je, niste u trendu i nemate uho za hit!! il jednostavno slusate nesto deseto i reko bi vam onda ne mesajte se ako stvarno ne razumete pesmu, cake od reci mjuze sounda i sveg sto jedna nosi da bi postala hit na svakoj top listi i tv.

Granata
17-09-2011, 12:48 PM
U?as koliko mi ova pesma ide na ?ivce :)

Ne znam ?ta ovde lepo radi, ali ovakve "pesme" nikad neću razumeti. Ne house/tehno kao ?anr, već ba? ovakav tip pesama.

kako ne razumesh, pa na ludoj si zurci, uradjen ko zmaj i onda te emotivno pogodi pesma koja savrsheno opisuje tvoje stanje uma kao mladog turistu/studenta sa razmene i klabera, koja u sebi sadrzi tvoju omiljenu frazu na engleskom!
odma padnesh u trans i trazish od dj-a da pusti josh takvih pesama...

wladymeer
17-09-2011, 01:14 PM
@branoy: izvini što ne razumem da nešto što koristi par frazi raspale ribe na španskom i WTF frazu bez ikakvog reda i smisla a pritom nema ništa drugo osim ritma koji "brate vozzzzzzzziiiiiiiiiiii" može da postane hit. I izvini što se ne radujem ideji da tako nešto može da se tretira kao hit.

Ne očekujem ja od hitova ne znam kakvu "simfoniju" i ne znam kakvu progresiju akorda ali kažem - kada Mr. Saxobeat ima +80 miliona pregleda, razumem. Kada je Justin Bieber najgledaniji youtube zapis ikada, razumem. Ali kada ovakvo djubre od pesme ima +30 miliona pregleda - ne razumem. Mislim, razumem zašto ima (uliže se špancima sa Locaaaaaa, automatski dobije celu Ibizu i eto ga), ali ne razumem svet gde ovo "radi". I onda je Grand najveći "problem" koji imamo :)

Čak mi i Would You Go to Bed With Me koja je odradjena na isti način ima više smisla u poredjenju sa ovim.

Mada, i reč hit se nekako isprljala i deformisala... Kakav je to hit koga za 2 meseca neće biti ni u jednom klubu?

Surfer
17-09-2011, 01:52 PM
Pa iskreno i meni je ovo totalno bezveze.

Čak je i iritantno ?to je inače dobar znak ali ovdje je iritantno na način da ne mogu uopće zapamtiti to ?to me iritira.:)

Ali daj Bo?e da ja napravim ne?to tako bezveze i iritantno u doglednoj budućnosti i zaradim koju paru:D

Dule A
17-09-2011, 02:48 PM
a sad
hahaha
sa sve ovim general midi raspadom i frulom da objasni sustinu gorepomenute kompozicije :)
carski

http://www.youtube.com/watch?v=FqQU384kfF4

wladymeer
17-09-2011, 03:43 PM
Moram priznati da me je zasmejao, eto neke koristi od ovog "mega hita" :)

BladeR
17-09-2011, 06:48 PM
Hit.He hehe hehe. Danas je hit u ljudsko tijelo uselit agresivu osobu koja ga izmaltretira i potrosi do same smrti za svoje malo paznje i bijega ,tako da ne vidim razlog zasto i ovo nebi bilo hit.

Nekad davno je muzika sluzila za dolazit u određena stanja svjesti i bila je iz inteligencije,?ivota,tj onoga sta evoluira od samog postanka svemira.

Danas muzika kao i cilo dru?tvo slu?i za rasplamsavanje emocija i izgradnju jos vecih karaktera,osoba, a sve manje za čovjeka.

Zna se dobro za kakve tipove ljudi je napravljena ova stvar i koliku dubinu nosi u sebi.Muzika moze biti medij za unutarnji dijalog sa autorom ako je rađena iz ?ivota isto kao i sva druga umjetnicka dijela.

Oblici,valovi i boje.Inteligencija ih do?ivljava puno v?e nego neki povrsan um(skup emocija,i obanbenih mehanizama),koji je u večini ljudi koji ce biti ludi na ovu stvar.Um vidi i osjeti samo ono ?ta zna...

Osoba,karakter,um rade ovakve hitove.

Čovjek umjetnik,o?ivljava dijela svojim ?ivotom,i samim svojim postojanjem je kultura,i oko sebe gradi kulturu. Sve ?ta ?iv čovik dotakne to se minja. Pa sad se triba zapitat ?ta ova muzika pokusava potaknit u čovjeku.

Večina muzike danas igra na seks i takve emocije kao ljubav. Vezanost dvi osobe kao i njhov seks nema veze sa ?ivotom i samo je mehanika da bi se otpustili hormoni kao i kod svake druge droge.Zlostavljanje tijela za DOBAR NOČNI ?IVOT. Za to se danas ?ivi,da se dobro osječa.Ovisnosti i drogiranje na svakom koraku,razno raznim stvarim,reigijom i svačim sta osobi padne na pamet.

e pa iz takvog drustva i takvih ljudi proizlazi takva muzika.U ?ta ula?e? to i postane?.

?ta se god radi iz uma je za um,a umu nema kraja njegovoj gladi.On kad se zasiti kreće dalje zato i ti hitovi i izblide brzo.Ako radis stvar da ona bude dobra drugima,ili sviras jer je to kul,ili bio sta radis za ego,bavis se iistim stvarima,GLUPOSTIMA, i to djecijim.

Raspisa se ja. :wink: moga bi pisat knjigu o ovome.

Ali ima dobrih pičaka u spotu:da:

DaBear
17-09-2011, 07:28 PM
Hit.He hehe hehe. Danas je hit u ljudsko tijelo uselit agresivu osobu koja ga izmaltretira i potrosi do same smrti za svoje malo paznje i bijega ,tako da ne vidim razlog zasto i ovo nebi bilo hit.

Nekad davno je muzika sluzila za dolazit u određena stanja svjesti i bila je iz inteligencije,života,tj onoga sta evoluira od samog postanka svemira.

Danas muzika kao i cilo društvo služi za rasplamsavanje emocija i izgradnju jos vecih karaktera,osoba, a sve manje za čovjeka.

Zna se dobro za kakve tipove ljudi je napravljena ova stvar i koliku dubinu nosi u sebi.Muzika moze biti medij za unutarnji dijalog sa autorom ako je rađena iz života isto kao i sva druga umjetnicka dijela.

Oblici,valovi i boje.Inteligencija ih doživljava puno vše nego neki povrsan um(skup emocija,i obanbenih mehanizama),koji je u večini ljudi koji ce biti ludi na ovu stvar.Um vidi i osjeti samo ono šta zna...

Osoba,karakter,um rade ovakve hitove.

Čovjek umjetnik,oživljava dijela svojim životom,i samim svojim postojanjem je kultura,i oko sebe gradi kulturu. Sve šta živ čovik dotakne to se minja. Pa sad se triba zapitat šta ova muzika pokusava potaknit u čovjeku.

Večina muzike danas igra na seks i takve emocije kao ljubav. Vezanost dvi osobe kao i njhov seks nema veze sa životom i samo je mehanika da bi se otpustili hormoni kao i kod svake druge droge.Zlostavljanje tijela za DOBAR NOČNI ŽIVOT. Za to se danas živi,da se dobro osječa.Ovisnosti i drogiranje na svakom koraku,razno raznim stvarim,reigijom i svačim sta osobi padne na pamet.

e pa iz takvog drustva i takvih ljudi proizlazi takva muzika.U šta ulažeš to i postaneš.

Šta se god radi iz uma je za um,a umu nema kraja njegovoj gladi.On kad se zasiti kreće dalje zato i ti hitovi i izblide brzo.Ako radis stvar da ona bude dobra drugima,ili sviras jer je to kul,ili bio sta radis za ego,bavis se iistim stvarima,GLUPOSTIMA, i to djecijim.

Raspisa se ja. :wink: moga bi pisat knjigu o ovome.

Ali ima dobrih pičaka u spotu:da:

al si mu ga dao analizu !!!:shock::confused:

Pricamo o club-tracku, koji ima rok trajanja jednu sezonu (3-6 meseci max)
Ekipa iz videa je ta koja konzumira ovakvu muziku...i pesma (u kojoj je glavna for ta psovka "what the fuck" ce ih podsecati na vece ili dva koje su proveli proslog leta na moru! To je sve !
Nema filozofije, nema nauke - cista zabava i zajebancija !

Inace, ako nisi primetio SVE se menja...i muzika i filmovi i pozoriste itd....pozorisne predstave (i pozorista) vise nisu kao pre u Shekspirovo vreme...sad su tu laseri, svetla, rampe, roboti, surround, itd....
Sve se menja !!!
Pa i stanje svestu (u koje se, kako tvrdis, dolazilo muzikom) se promenilo !!
Samo opusteno...

BladeR
17-09-2011, 07:38 PM
Hehe istina.Malo me povuklo.

Ma razumim ja to.Čak i ja da odem negdi vani u neki club di svira ova muzika,sigurno da nebi staja sa strane i govorija kako je losa.

Bija bi lud jer uzmi ono sta ti se nudi.Zabavija sam se i ja na sto puta gore od ovog.I bilo mi je jebeno.Nisam cijepidlaka :wink:

Ali ono je bila čisto da ka?em da postoji vise razina muzike i to sta je hit moze znacit da je vise sa povrsine jer se sviđa ?ioj masi.

nisam mislija nista lose , samo malo ,meta znanstvenih činjenica dodat. Kad su dosta njih reklo da im smeta za usi pa sam ja mao to obrazlo?ija.8-)

da ti budem iskren da mogu birat između neke jebene muzike di nema ljudi i partiya sa spota di su oni komadi,izabra bi picke 8-)8-)8-)8-)

i ja sam samo čovjek :wink: