View Full Version : UAD v.6.0
STUDIOTON
02-09-2011, 02:21 PM
http://www.uaudio.com/media/home/marquee/v6_lmod.jpg
Ampex? ATR-102 Mastering Tape Recorder Plug-In
Brainworx? bx_digital V2 EQ Plug-In
SPL? Vitalizer MK2-T Plug-In
Significant Pro Tools enhancements
Mac? OS X 10.7 Lion compatibility
voomighty
03-09-2011, 05:26 PM
ispravie me ako gresim, ali zasto bi neko kupio
SPL? Vitalizer MK2-T Plug-In za249$ kad moze za 212 da uzme non uad verziju iBrainworx? bx_digital V2 EQ Plug-In koji je na brainworks sajtu 228evra u odnosu na 329$ sto je 229e na uad sajtu.
Nije mi jasno zasto opterecivari uad karticu kad mozes CPU... I zasto prave verzije plagova koje vec postoje kao VST-i
malo sam zbunjen... bolje da su razvili Roland re-501 ili neznamnija koju hardversku spravu za koju vec ne postoji emulacija...
Bockie
04-09-2011, 02:18 PM
ispravie me ako gresim, ali zasto bi neko kupio
SPL? Vitalizer MK2-T Plug-In za249$ kad moze za 212 da uzme non uad verziju iBrainworx? bx_digital V2 EQ Plug-In koji je na brainworks sajtu 228evra u odnosu na 329$ sto je 229e na uad sajtu.
Jer ima 500$ free vaucer anyways...npr...
STUDIOTON
04-09-2011, 04:48 PM
...jer osim imena na rade isto .. na primer :wink::wink:
P.S. cena native plugina i uad plugina ne moze bas da se poredi samo po ceni plugina.. jer da bi podigao uad plugin.. treba ti od 600 do 1200 eur ulaganja (dsp kartice)
Prvi razlog je - zato što mogu! Dobra je fora imati jaka imena u svom portfoliju. Brainworks to definitivno jeste! I kad mogu - zašto ne?
A drugi možda realan razlog je to što mnogi ljudi vole svoje pluginove nositi sa sobom u studije. Ne zaboravimo da vani nema studija koji koriste "vodene, zračne i slične" verzije, i uglavnom ne dozvoljavaju da klijenti instaliraju plugine, makar klijenti imaju licencu za to što hoće instalirati. Rješenje je imati portabilne verzije. Ili kao dongle s licencom (što je dominantno u PT okruženju... svi nose svoj iLok usb dongle), ili nositi svoje eksterne UADe pa s njim sve svoje pluginove. Realno, danas se pluginovi donose u studio onoliko koliko su se prije donosili vlastiti instrumenti. Danas je to totalno normalno. Jedino nije kod nas jer...
pecass
08-09-2011, 09:42 PM
RTAS u PT -u radi za medalju!!!!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.