Log in

View Full Version : MOTU 8pre -> apogee Duet2

MUzzY
24-08-2011, 12:44 AM
Motu radi jako lepo, stabilni drajveri itd. Realno, nisam koristio vise od 2 kanala 99% vremena. Sta mislite od tranzicija na Duet2? Navodno 2 odlicna preampa i visoko hvaljeni apogee konverteri. Plus je jako mobilna sto ce mi za neke buduce projekte biti jako zgodno.

VladaNS
25-08-2011, 02:45 PM
Nisam ni znao da je izasla druga verzija dueta... Sigurno odlicno zvuci i pitanje je samo da li volis zvuk apogee konvertera. Ako je kao prva verzija nema adat/spdif onda bi to mogla biti jedina ozbiljna mana jer nema mogucnosti prosirenja. S obzirom da je sprava novija obavezno prosvrljaj apogee forumima i vidi da li se ljudi zale na nesto posebno. Nekad se desi da kad uredjaj izadje u prodaju ima neku manu pa se to u sledecim serijama ispravi.

P.S. Secam se da mi je lesha rekao da je uporedio apogee duet 1 sa tc konnekt 24 i da nije cuo neke posebne razlike...

MUzzY
25-08-2011, 05:17 PM
Nisam ni ja ubedjen da je razilka nebo/zemlja ali verujem da nekog napreta ima. Mobilnost mu je plus u odnosu na motu koji trenutno imam kao i drajveri. Sto se prosirivanja tice, moze da bude problem ali ako mi bude trebalo vise kanala imam nacina da to resim drugim interfejsom. Sledeci korak nakon ove tranzicije ce biti apogee ensemble.

jerryrain
01-09-2011, 07:39 PM
Ne znam za duet2, ali rme babyface je odlican, mobilan i ima mogucnost prosirenja