View Full Version : Nova pesma i (street)-Video - Komplex - Hocu Pare (mix i master Jan Magdevski)
Komplex
23-08-2011, 02:25 PM
Caos narode:
TigrezTV: Komplex - Hocu Pare (Street Shit Video) pesma sa "Laku noc deco" albuma!
http://www.youtube.com/watch?v=hTXiPidFx3I&sns=fb
inace, LAKU NOC DECO je album na kojem jos uvek uveliko radimo i trebalo bi sigurno da se pojavi jos u ovoj godini a za koju izdavacku kucu to je jos uvek neizvesno :) haha
Momci iz nemacke, drze kameru, snimaju po ulici, cisto gerila stil :) Instrumental za pesmu radjen od strane Shocktraderza (dva brata iz Svajcarske, mladi talentovani momci) Text moj, mix i master standardno gospodin Jan!
Eto, ocenite, bacite kritike, feedbakove, zahvalan na svakom ripleju :)
pozdrav, Dalibor!
Komplex
24-08-2011, 11:36 AM
bas niko? pih...ja ocekivao bar neku kritiku od drugara profija :)
ugljesa
24-08-2011, 09:46 PM
Nije losa mada ja bih ovo bacio na gomilu srpskih rep pesama. Dal je to zbog toga sto slusam samo strani hip hop ili nesto drugo, ne znam ali meni je ovo prosek za nase prostore. But hey, to je samo moje misljenje :).To ne znaci da lose repujes,cak naprotiv ;-) :-) ...
Pozdrav
Granata
24-08-2011, 10:16 PM
Aj i ja cu, al ne mogu reci nishta pozitivno...
Po meni je najslabija tachka sam rep, tj. flou, ne osecash ritam. :(
al to moze da se vezba... :)
Ngino
24-08-2011, 11:54 PM
Hm, pa na prvu, mozda ce zvucati kao predrasuda ali ovaj synth lead line od prve sekunde mi bas nije leg`o. Previse "jeftina" i ocekivana tema.
Taj neki Aggro deutch sound, subjektivan sam,iako ima nj stvari koje me voze, inace nije moj fol, vise sam neki jazzy neo soul trip a flow mi se svidja, vozi.
Kako god, much love i samo rokaj!!!
E da, video je super!
www.myspace.com/slikaiprilikamusika
Komplex
30-08-2011, 03:50 AM
Hvala puno drugari :)
a dobro, ja sve na to gledam kao na stvar ukusa a i kritike...ukoliko se setim nekih vasih redova odavde, onda su kritike urodile plodom :)
ono gore mi nije jasno, kako mislis da ne osecam ritam? S'tim ne mogu da se slozim al dobro, stvar ukusa 8-)
Ja sam ocekivao da ce vam, na primer, ova stvar vise leci od prethodne sa onim Amerom.
Pozdrav
Granata
30-08-2011, 10:21 PM
ono gore mi nije jasno, kako mislis da ne osecam ritam? S'tim ne mogu da se slozim al dobro, stvar ukusa 8-)
Pozdrav
Pa ne bih se u potpunosti slozio da je stvar ukusa, mozda pre sluha, reperi najteze prihvataju zamerku da ne osecaju ritam (ali je to mozda u repu i najbitnija stvar tako da ne treba tolerisati povrshnost), a i kriterijumi su im chesto niski... Kako obajsniti...
Pored toga da chesto zurish, zvuchish nesigurno, i kao da recitujesh il chitash neshto prvi put a ne razmishljash o tome o chemu prichash.
Nekako sve seckash, kao da se trudish sam oda uspostavish tempo, a kvalitet repa treba da je u tome shta se deshava dok drzish tempo.
Ne naglashavash skoro nishta, chuje se samo borba da se izgovore konsonanti a vokali zvuche nebitno i nabrajachki, kako da ti objasnim...
Fali ti malo da pustish glas, da zvuchish prirodnije i opushtenije (ne manje agresivno nego sigurnije) i da imash ritam pod kontrolom.
Mozda imash i takav glas il shta ti ja znam, mozda je stvar prebrza za tebe, al mislim da mozesh to da doterash vezbom ako bi bio svestan toga...
Ljudi su uglavnom oguglali na to a ja na primer ne mogu da slusham takav rep.
Ako pazljivo slushash, tako neshto necesh chuti ni kod jednog poznatog kvalitetnijeg repera stranog a retko i kod domacih (shkabo ima slichan problem).
Sad, mozesh reci da je to stvar stila ali po meni stil gubi poentu tamo gde prestaje muzikalnost. Ako bi josh malo spustili kriterijume onda bi i lazar ristovski bio do jaja reper, ionako svako to danas radi.
no hard feelings :wink:
AudioStorm
31-08-2011, 11:48 AM
Hvala puno drugari :)
Ja sam ocekivao da ce vam, na primer, ova stvar vise leci od prethodne sa onim Amerom.
Pozdrav
Ne moze se porediti ! Ono je bre fenomenalno,pravi west coast!!
I ti si puno bolji u "My part of town" !
Nemoj da ove "kritike" uticu negativno na tebe i ekipu,sve je to u rok sluzbe!MOZES TI TO BOLJE DALIBORE :) I HOCES :)
DzoniPFC
31-08-2011, 01:36 PM
pravi west coast!!
:shock: :banghead:
mislis east coast? premo style
Danilo S
31-08-2011, 10:31 PM
Dobro zaebo se. Ko će to popamtiti lijevo, desno... :grin: ?ala naravno. Pozz
AudioStorm
31-08-2011, 10:34 PM
:shock: :banghead:
mislis east coast? premo style
Mislim east coast,stativa jebi ga :wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.